- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi calemityjane
-
aynen canım sana katılıyorumHiçbir yazılanı okumadım sorunuza, çünkü biliyorum birçok kişi, erkeğin deneyimli olması gerektiğini yazmıştır, ya da erkek zaten bakir olamaz demiştir.
Hepsi boş... Çünkü büyük ihtimalle eşleri ya da ilk birlikte oldukları erkek bakir değildir ve bu durumu kendine bu şekilde açıklayarak kendini rahatlatıyordur. Yapmayın lütfen kadınlar son derece duygusal ve bu tür detaylara takan insanlardır;eşlerinin kendilerinden önce o ilki yaşamış olmalarını normal, doğal, hattaa doğru bulamazlar.
Önce ilkine cevap vereyim(erkeğin deneyimli olması gerektiğini yazmıştır) bir erkekle birlikte birşeyleri keşvetmekten daha güzel hiçbirşey olamaz,Jo Black filmini izledinizmi bilmem hala izlerken çok etkilenirim, neden kadın için ilk çok önemliyken erkek içinde önemli olmasın, aynı ilk heyecanı,ilk hazzı ilkiyle yaşamasın... Deneyim zaten bir süre sonra yaşaya yaşaya ediniliyor, acelem yok; önemli olan birlikte o ilk heyecanı yaşamak...Birliktee.
ıkincisi ise(erkek zaten bakir olamaz) ; Bakir kız arıyorsa kendiside bakir olmalı, var böyle erkekler, dinen uygun görmediği için evlenmeden önce zina yapmayan bir çok erkek var..Diğerlerine göre sayıları az ama var..
Bu arada şöyle bir genel kanı var; evlenmeden önce ilişki yaşamamış olan erkekler sonrasında gözü doymuş olmadığı için aldatır...
Buna kesinlikle katılmıyorum, çünkü cinsellik öyle göz doyulacak bişey değil, insan sürekli buna ihtiyaç duyar, tıpkı yemek gibi, bir insan nasılki şimdiye kadar çok yedim bundan sonra diyet yapayım ömrüm boyunca demiyorsa cinsellik içinde bunu diyemez, desede uygulayamaz..
Hatta ben tam aksini düşünüyorum alışmış kudurmuştan beterdir diye bir laf var, evlendikten bir süre sonra adamın eski hayatını ve çeşitliliği özlemeyeceği ne malum!
Kendini ilk kadınına saklayan bir erkek bana göre erdemlidir, o erdemde kişinin karakterinde vardır, sonradan kolay kolay değişmez...
Hoş bu durumların garantisi yok, ama bana sorsanız hangisine daha çok güvenirsin diye, o yaşa kadar kendini tutan adama daha çok güvenirim,Allah bir irada vermiş derim...
Üzgünüm aksini savunan bayanlar ama söylediklerim malesef(size göre malesef) çok mantıklı...
Eşleriniz deneyimli diye daha önce bişeyler yaşamamış erkekleri kınamanız doğru değil, eminim herkes aslında kocasının ilki olmayı çooook ister, istemem diyene inanmam.
Hayır,kesinlikle bakir olmamalı,kızlar bakir bir erkekle hiç bir şeyden zevk alınamayacağını düşünüyorum,bir erkek herşeyi görmüş geçirmiş olmalı ve yatakta kadınını yönlendirebilmeli,tahrik ve tatmin edebilmeli bence....bilmeyen bir erkekle yapılacak bir seks'i düşünemiyorum bile...
Ben düşünüyorum ve yaşıyorum.. Başka kadın vücudunda deneyim elde etmiş bir erkekle birlikte deneyim kazandığımız erkek aynı değildir haklısınız, birlikte deneyim elde ettiniz erkeğin vereceği hazzı (hem duydusal hem bedensel) başka kimse veremez...
Evet başlarda uzmanlaşmamıştır ama farketmez bir süre sonra keşvetsin ve keşvedelim...
Bizlerinde bakire ikenki halimiz ile şimdiki halimiz birmi, erkek buna rağmen bakire istiyor neden?
Zamanla o deneyimsizlik zaten geçiyor, aceleye ne gerek var..
Yani kusura bakmayın ama ilk ilişkimde daha çok tahrik olucam diye böyle değerli bir durumu elden kaçırmak çok saçma olur.
Bakir bir erkekle; sizin yaşadığnız şey bir süre sonra zaten yaşanıyor(deneyim elde edilince), ama siz hiçbir zaman eşinizin ilki olma hazzını yaşayamıyorsunuz. aradaki fark bu. Vee ınanın beklemeye değer.
bence erkeğin benden önce yaşadığı ilişkiler önemli değil bakir olup olmaması da,kadınların da bakireliği önemli değil. he ama eğer ki bir erkek bakir olmayıp üstüne de bakire kız istiyor bakire olmayanı fa... diye adlandırıyorsa eğer ki karşıma öyle bi erkek çıkmışsa bakir değil misin yürü yallah o zaman derim çünkü kendisi bakire olmayan kadınları küçümsüyor ben kadınım bu benim bi arkadaşımın başına gelse arkadaşımın sevgilisinin yüzüne de vururum sen bakire olmayan bir kadını namussuz olarak görüyorsan kendin daha kötüsün demektir derim.yani kısacası bir insanın sevdiği kişiye karşı beyninin bakir veya bakire olması gerekir,bacak arası hiç önemli değildir benim için.
bence erkeğin benden önce yaşadığı ilişkiler önemli değil bakir olup olmaması da,kadınların da bakireliği önemli değil. he ama eğer ki bir erkek bakir olmayıp üstüne de bakire kız istiyor bakire olmayanı fa... diye adlandırıyorsa eğer ki karşıma öyle bi erkek çıkmışsa bakir değil misin yürü yallah o zaman derim çünkü kendisi bakire olmayan kadınları küçümsüyor, ben kadınım etrafımdaki kadınları da korumalıyım bu konuda hiç tanımadığım bir kadın veya bu benim bi arkadaşımın başına gelse arkadaşımın sevgilisinin yüzüne de vururum sen bakire olmayan bir kadını namussuz olarak görüyorsan kendin daha kötüsün demektir derim.yani kısacası bir insanın sevdiği kişiye karşı beyninin bakir veya bakire olması gerekir,bacak arası hiç önemli değildir benim için.
Hayır,kesinlikle bakir olmamalı,kızlar bakir bir erkekle hiç bir şeyden zevk alınamayacağını düşünüyorum,bir erkek herşeyi görmüş geçirmiş olmalı ve yatakta kadınını yönlendirebilmeli,tahrik ve tatmin edebilmeli bence....bilmeyen bir erkekle yapılacak bir seks'i düşünemiyorum bile...
sen nasılsın karşındaki de öyle olmalı
yani hakettiğini yaşamak gibi birşey..
bakireysem ben kendimi eşime saklamışşam
o da 9 gülün çiçeğini koklamış olmamalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?