- Konu Sahibi calemityjane
-
evleneceği kadının illa bakire olması gerektiğini savunuyosa erkek kendisi de bakir olmalı..çifte standart olmaz bu konuda..kendisi her istediğini yaşayacak ama evleneceği zaman kızın bakire olmasını isteyecek..yok böyle bişey..kadın da evlenmeden ilişki yaşamasın erkek de..
Çoğu erkek sevgilisinin,eşinin hışmından kurtulmak için bakir olduğunu iddia ediyor.Eee,ne de olsa onların ''zarı'' yok,nerden anlayacaksınız ?
"inanman olamaz öyle erkek" demeyin :)))) ...oluyo!!!!! yaşantınız nasılsa karşılığı da öyledir !!!
Çoğu erkek sevgilisinin,eşinin hışmından kurtulmak için bakir olduğunu iddia ediyor.Eee,ne de olsa onların ''zarı'' yok,nerden anlayacaksınız ?
Benim için önemi yok bakir olup olmamasının.Böyle bir şeyin peşine de düşmem açıkçası.Karakteri,kişiliği,insanlığı,hayata ,kadına bakış açısı benim için önemlidir.Kısacası sevdiğim insanın bakir olması bana sunulmuş bir hediye değildir .
Yalnız ben yukardaki cümleye takıldım.Yaşantınız nasılsa karşılığı da öyledir! denmiş.Bakire olmayan bir kıza bakir olmayan,bakire olan bir kıza da bakir olan bir erkek mi yakışır ya da düşer ? Böyle bir şey olabilir mi ya ?:roflol: At gözlükleri ile etrafımıza bakarsak yandık valla.-tatlicadiarzu-
Ben kelimelerle,cümlelerle uğraştığım,bunun eğitimini aldığım için okuduğumu çok da iyi anlıyorum.Siz kendinizi ifade edememiş olabilirsiniz o ayrı mesele.:1closedeyes:onların zarı olmayabilir ama bakirlik kendini belli eder nede olsa ilk
yazdığım yazıyı tam okursan canım anlarsın ne dediğimi
sen anlamak istediğin yerden anlıyosun
diyorumkii bakire erkek olduğuna inanmam diyenlere "yaşantınız nasılsa karşılığıda öyledir" çevreniz nasılsa öyle yaşarsınız"
sen bakirliğe veya bakireliğe önem vermiyosan bunu geç günahtan sakınmıyosan tabiki evleneceğin erkek bakir değilse bu senin için sorun olmaz
acaba anlatabildimmi
lafları çarpıtmak yerine iyce anlayın
neden inamak zor geliyoki size her erkek günahkarmı???
her erkek illa zina yaparmı????
kadınlar erekleri geçmiş durumda ,bu konuda :)
kusura bakamayın sizin gibi düşünen kişiler bana zıt
at gözlüğü felan taktığımız yok
bana göre ötesi yok yaa zina haram !
sizin için önemsiz olabilir benim için çok önemlidir ayrım burda
zina işlemeyi normal gören insanla benim işim olmaz
BAK normal gören diyorum!!! alışkanlık haline getiren yani ....
yok erekek tecrübeli olsun yok söyle yok böyle ne mide yaa
onla yatsın bunla yatsın sonra ben onu eşim diye alayım şaşılacak durum
bizler at gözlüğü taktıysak sizin değimizle ,böyleside baya geniş meshepli ozaman
Ben kelimelerle,cümlelerle uğraştığım,bunun eğitimini aldığım için okuduğumu çok da iyi anlıyorum.Siz kendinizi ifade edememiş olabilirsiniz o ayrı mesele.:1closedeyes:
Bakirlik ya da bakirelik namusun simgesi değildir.Ahlak ve namus insanın beyninde,insanlığındadır.Vücudun bakir,bakire olup olmaması bu noktada önemli değildir.ınsanları bu şekilde ambalajlarsak kendimiz kaybediriz.Kimse gitsin önüne gelenle olsun demiyor zaten burda.Ben bakarım karşımdaki adam mı ,değil mi ?Gerisi boş,safsata:1closedeyes:
Bakirim diye ortalarda gezip göz zinası yapanlar da var,vah onların haline !Kimin günahkar olup olmadığını sadece Tanrı bilir.Bunu da unutmayın.:1closedeyes:
yok canım b&m yani evet katılıyorum insan isterki öyle olsun ama insanın yaşantısı nasılsa karsılıgıda öyle olmuyor ben ilk başlarken sevgilime sen bakir misin nasıl diyebilirim elbette o da bana diyemez
bana göre evet bu düşünce yalnıs yani kız yaparsa yalnıs günah erkek normaldir denmesi yalnış
Rabbim iki tarafa da yasaklamış bunu kadın erkek ayırt etmeden ikisine de haram günah
ama insan malesef soramıyor ha sen bakir misin öyleyse varım
ya da sen bakiremisin diye soramaz
bana bunu soran bir erkekle hiç işim olmaz bende soramam yani bütün sayfaları okumadım ama düşüncelerimi ssöylemek istedim
bak işte anlatamıyorum canım ya
tabiki sorulmaz sorulması komik olur
evlendikten sonra sorun haline getriirlmesi hiç hoş olmaz
olan olmuştur çünki
ama kişi çevresi ile yoğrulur anlatabiliyomuyum
ben bunu eşime sorma gereksinimi hissetmedim
emindim çünki
isteyen inanmasın ama
emin olmamın sebebi (tartışma yapılmasın) Allah korkusu anlatabildimmi
benim bu konuya yazdığım ilk msj mı okursan ne dedidğimi görürüsün
Benim sizi,sizin de beni anlayabilmeniz imkansız bu konuda,çünkü yetiştirilme tarzımız farklı.Kimi attığı her adımda dini bilgilerini kullanır ,kimi de vicdanını,insana ,hayata bakış açısını ...
Anatomik bir hadise benim karşımdaki insana verdiğim değeri değiştirmez.
Onun hakkındaki düşüncelerimi,duygularımı ne eksiltir ,ne de arttırır...
ınsanları günahkar ilan etmem.Allah korkusu olan biri de ederse şaşarım.
elbette ki öyle benim erkek arkadasım da namazında içinde Allah korkusu var davranışlarından da belli ama sormam yada aa kesin bu bakir diyemem değilse de problem etmem hata yapmıştır bir seferlik vs ama evet bunu alışkanlık haline getirmemiş olmalı normal gözle bakmamalı ki bakmıyorda benim içinde bu önemli
Allah doğru insanlarla karşılastırsın bizi :Saruboceq:
Bilmem farkında mısınız?
Din konusunu bu forumda çok abarttığımız için önce İslam ve Dinler daha sonra Cinsellik topiklerinin kapanmasına sebep olduk..
Konuya gelince; ben kadın ya da erkek fark etmez, insanların geneli olarak bekarete önem vermediğim bu konuyu dert etmem...:smiley-cool:
nebilim ya yorumlar farklı diyor ama bir yatakta mucizeler yaratan bi adamla olmak var birde bişi bilmeyen ama ilk olsun temiz saf faln olsun die melül melül bakan erkek var...yanı ikincisi cok itici bana...etkilemeli beni bna ilk dokunması bişi ifade etmiyor belkide gözü benle yasadıktan sonra acılcak her zaman bişileri yasamıs bilmiş kendi tercihyle evlenip düzgün bi adam seçmiş adam mübahtırr
her ne olursa olsun erkekler için önemlidir evleneceği kadının bakire olması çoğu zaman..ya sizce? sizce de önemli mi evleneceğiniz adamın bakir olması..
yoksa sizden önce tecrübe ve deneyimler edinmiş olasını mı isterdiniz?
Erkek evlenmeden önce kendi yaşadığı cinsel birliktelikleri normal sayıp evleneceği kadın da bakirelik arıyorsa bu ikiyüzlüğün daniskasıdır, toplumdaki bu tabu ya şiddetle karşı çıkıyorum, o zaman bu bağlamda evet; kadınlar için bakirelik şart koşuluyorsa erkek de bakir olmalıdır, kişinin geçmişinde yaşadığı ilişkiler yüzünden, o insanla evlenilmez, "kirli" gözüyle bakan zihniyetin, kendisi "kirli" dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?