- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi calemityjane
-
Dikkat ettim burada bekar bayanlar; bakir olmamalı deneyimi olmalı demiş; evli bayanların yorumlarında ise bakir olmamalı gibi bir ifade yok hatta bakir olmalılar denmiş, bu durum ilginç geldi bana bende evli bir bayan olarak şunu söyleyeyim bakir bir erkek tecrübesiz olur başarısız olur diye bir şey yok, yaşanılan cinsel deneyim sayısına bakmaz bu durum, toplumumuzda çoğu erkek bakirliğini genel evlerde yitiriyor yada cinsel birlikteliklerini genel evlerde yaşıyorlar, böyle erkekler deneyimli tecrübeli mi sizce, sevdiği aşık olduğu kadınla birliktelik yaşayınca acemilik çekmeyecekler mi?, cinsel tecrübenin bir katkısı yok cinselliğin düzenli olmasına yada sorunlar yaşanmasında, diğer evli arkadaşlarımın yorumuna katılıyorum kadında erkek de ilk yaşasa bile zamanla acemilikler gider, her şey yoluna girer, partnerinizin deneyiminin size bir faydası yok, zaten şu zamanda ilişki yaşamayan biri de cinselliği biliyor artık kaydirigubbakcemile5
Eşi ya da sevgilisi ''bakir '' olmayanlar hemen eşlerinden boşanmalı,sevgililerinden ayrılmalı.Yoksa o günaha ortak olurlar mazallah.-tatlicadiarzu-
valla daha önce kim ne demiş okumadım.Dolayısıyla kimseye cevap mahiyetinde yazmıyorum.
ben bakir olması gerektiğini düşünüyorum sengözlerimebaksanab
yok tecrübeli olacakmış erkek, yok öyle mutlu edebilirmiş, yok ihtiyaçmış...
bunlar hepsi zaten erkeklerin yapma denilse de yaptığı, önüne geçilemez şeylere dayanak olsun diye uydurulan bahaneler...
o zaman erkeğin mutlu olması için de kadın da tecrübe kazansın-tatlicadiarzu- erkeğin suçu ne di mi ama...şöyle herşeyi bilen bir hatun istemez mi o da??
erkek için ihtiyaçmış, partner olmadan da ihtiyaç karşılayabilir di mi erkekler ihtiyaçlarını? ayrıca evli olmadan cinsellik benim dinimde, kitabımda zinadır...
herkes fikrini belirtmekte özgürdür ancak fikir belirtirken başkalarını rencide edecek şekilde konuşuyorsa orada dur derim. sanırım anlayan anladı
nee erkek tecrübeli mi olmalıymış..
tövbe yaa
e o zaman yollayın bayanblar haftada bir eşinizi malum evlere de tecrübesi artsın..-tatlicadiarzu-
hay Allahım ya...
kaydirigubbakcemile5nee erkek tecrübeli mi olmalıymış..
tövbe yaa
e o zaman yollayın bayanblar haftada bir eşinizi malum evlere de tecrübesi artsın..-tatlicadiarzu-
hay Allahım ya...
kaydirigubbakcemile5
o malum evlere ne gerek canım:1closedeyes:
herşey gayet net
erkek tecrübeli olsun diyeninde tecrübesiz olucak hali yok ya, karşılıklı:1closedeyes:
Engin dini bilginizi ! kendinize saklayıp ,insanlara hakaret etmeyi bırakın .
Erkek tecrübeli olsun diyenler sizin dediğiniz gibi tecrübeli olmayabilir.Nasıl bu kadar mahallevari konuşabiliyorsunuz anlamıyorum.Günahtan bahsedip ,insanların günahına nasıl girebiliyorsunuz ?
Lütfen içiniz temiz olsun.
herkesin bilgisi zaten kendine
sütten cıkma ak kaşımısınız kiCADIARZU
sanırım bi kaç yazı önce bizlerle nasıl dalga geçtiğinizi ve geçildiğini unuttunuz:1closedeyes:
dalga geçmek küçümsemek tecrübesiz saf melül yakıştırması yapmak nece bi konuşma oluyo mahhalevari konuşmak buna denir:1closedeyes:
siz bizim gibi kişilerin günahına girerken ne oluyo acaba önce dönün kendinize bi bakın uslubunuza bakın ki onan sonra başkalrına içiniz temiz olsun diyin
siz basta belli ettiniz içinizi kuzum dalganızı geçmekle
oyüzden birde bize yapıldığı gibi bi uslupla konuşulunca ne tepki veriliyo görmek istedim
nasıl damarınıza basılınca zorunuza gidiyo dimi:1closedeyes:
kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayınız
benimlede tartışmaya girmeyiniz ..sıkıldımm!!
sana yakıştıramadım canım. burada kişileri değil bir fikri tartışıyoruz. soru ERKEKLER BAKıR OLMALI MI idi. hatırlatayım
birbirimizi kırarak bir yere varamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?