- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi calemityjane
-
yanı bende tecrübeliyim oda olmalı tabiki..olur mu öle sey iki tarafta tecrübeli olmalı bana göre taabi...benim erkeğimde,nebilim yatakta iyi olmalı tecrübesiz bi erkekle yapmak ıııyyy cok kötü ya:S:S:S ne kadın orgazmndan anlar ne baska seyden bana göre değil..isteyen alsın
nebilim ya yorumlar farklı diyor ama bir yatakta mucizeler yaratan bi adamla olmak var birde bişi bilmeyen ama ilk olsun temiz saf faln olsun die melül melül bakan erkek var...yanı ikincisi cok itici bana...etkilemeli beni bna ilk dokunması bişi ifade etmiyor belkide gözü benle yasadıktan sonra acılcak her zaman bişileri yasamıs bilmiş kendi tercihyle evlenip düzgün bi adam seçmiş adam mübahtırr
bakir erkek olduğuna inanmam açıkçası.eşiminde bakir olmasını istemezdim doğruyu söylemek gerekirse.düşünsenize bakir bir adamla evleniyorsunuz başka kadınlar istemezmi sonrasında yaşamamış ne de olsa ilki biz olmuşuz tabii ki ister meraklanır.ama bakir olmayan yaşamıştır yapmıştır sonra bıkıp evlenmiştir.bence böylesi iyi.
:1closedeyes:bence ne kadar yanlış konuştuuğunzn farkında diilsiniz
bakın kendiniz diyosunuz "bıkmıştır " diyeee...
böyle erkek sizin deyiminizle "gözü dışarda olmaz " ama bence hiç alakası yok
aslında cinsellik konusunda eşe bişi kalmamış adam önceden doymuşşştur
bi heycan yok bi merak yok(daha cok şey sayardım ama neyse :)))
"yapmıştır yapmıştır " diyosunuz!! böyle bi insanı açıkçasıı eş diye almazdım ben "alışmış kudurmuştan beterdir derler" :)
:1closedeyes: inacı bakımndan da düşüncelerimiz uyuşmazdı.
aynen katılıyorum
sevmek önemli arkadaşın dediği gibi herkes birbirini tanıdğı andan itibaren kabul etmeli geçmişi kimse kurcalamamalı
bencede bakir olması çok güzel bişey benim nişanlım bakir mesela ben onla gurur duyuyorum Allah korkusu olan insanlar haramdan kaçar buyüzden ben bakir erkek olmasına şaşırmıyorum aksine onu kimseyle paylaşmamış olacağım için seviniyorum..
Kendisi evlenecegi insanin mutlaka bakire olmasi gerektigine inaniyorsa ve namusun iki bacak arasinda oldugunu düsünüyorsa ,elbetteki ben de onun bakir olmasini beklerim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?