- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
- Konu Sahibi calemityjane
aynen canım sana katılıyorumHiçbir yazılanı okumadım sorunuza, çünkü biliyorum birçok kişi, erkeğin deneyimli olması gerektiğini yazmıştır, ya da erkek zaten bakir olamaz demiştir.
Hepsi boş... Çünkü büyük ihtimalle eşleri ya da ilk birlikte oldukları erkek bakir değildir ve bu durumu kendine bu şekilde açıklayarak kendini rahatlatıyordur. Yapmayın lütfen kadınlar son derece duygusal ve bu tür detaylara takan insanlardır;eşlerinin kendilerinden önce o ilki yaşamış olmalarını normal, doğal, hattaa doğru bulamazlar.
Önce ilkine cevap vereyim(erkeğin deneyimli olması gerektiğini yazmıştır) bir erkekle birlikte birşeyleri keşvetmekten daha güzel hiçbirşey olamaz,Jo Black filmini izledinizmi bilmem hala izlerken çok etkilenirim, neden kadın için ilk çok önemliyken erkek içinde önemli olmasın, aynı ilk heyecanı,ilk hazzı ilkiyle yaşamasın... Deneyim zaten bir süre sonra yaşaya yaşaya ediniliyor, acelem yok; önemli olan birlikte o ilk heyecanı yaşamak...Birliktee.
ıkincisi ise(erkek zaten bakir olamaz) ; Bakir kız arıyorsa kendiside bakir olmalı, var böyle erkekler, dinen uygun görmediği için evlenmeden önce zina yapmayan bir çok erkek var..Diğerlerine göre sayıları az ama var..
ama işte bunun kabul ettiremiyosun malesef
etmek zorundada diiller ama saygı duymak zorundalar
dalga geçmek yok saflık yok mellüllük aldatırmış vs. rahtalamalırını sağladığı için bu sözlere baş vuruyıolar
sadece gülüyorum vee şaşıyorumda
madem öyle benimde zinayı normal gören bi erkeği eş diye içim kabul etmezdi diyorum daha ötesi yok kimene
isteyen alsın :)
Son düzenleme: