Adı üstünde borç olarak istediler o zaman gönderdik geri ödemediler ama hiç göndermeyedebilirdik . Eşim ailesine saygısızlık yapmak istemiyor kayınbabam geri ödeyeceğini söyledi ama oda gidecek kesin daha önce gönderdiklerimizde gelmedi zaten onlardan geçtim hadi neyse ama bileziklerim şuan benim için büyük maddi kayıpBorc para gönderdiginiz insanlardan mobilya beklemek biraz celiskili degil mibilezik komusunda esinizin tepkisi ne oldu? Keske banka hesaba koysaydiniz. Ek not: altinlarinizi geri isteyin. Mesafe koyun kesinlikle
Bizim yörede kız tarafına ve erkek tarafına düşen şeyler vardır bu onlara düşüyor tüm çocuklarına yapıp neden benim eşime yapmasınlar ? Bana haksızlık geliyor kusura bakmayın kaynımın saklama kutusuna kadar kendi aldıİkiniz de işi gücü olan, yurtdışına gidip döviz kazanacak birikime yetenege sahip, çoluk çocuğa karışmış insanlarsiniz. Gerçekten sizin evinizi neden kaynananız anneniz düzsün ki? Ne ilginç bir istek.
Altınların bozdurulduğundan büyük ihtimalle eşinizin haberi vardır.Adı üstünde borç olarak istediler o zaman gönderdik geri ödemediler ama hiç göndermeyedebilirdik . Eşim ailesine saygısızlık yapmak istemiyor kayınbabam geri ödeyeceğini söyledi ama oda gidecek kesin daha önce gönderdiklerimizde gelmedi zaten onlardan geçtim hadi neyse ama bileziklerim şuan benim için büyük maddi kayıp
Adı üstünde borç olarak istediler o zaman gönderdik geri ödemediler ama hiç göndermeyedebilirdik . Eşim ailesine saygısızlık yapmak istemiyor kayınbabam geri ödeyeceğini söyledi ama oda gidecek kesin daha önce gönderdiklerimizde gelmedi zaten onlardan geçtim hadi neyse ama bileziklerim şuan benim için büyük maddi kayıp
Altınların bozdurulduğundan büyük ihtimalle eşinizin haberi vardır.
Kötü ülke derken Liberya ya mi gittinizKusura bakmayın ama yurtdışı dediysem öyle avrupa olarak algılanmasın kötü bir ülkeye gittim ben ve 2 yıllık evliliğim bomboş ve amele gibi çalışmakla geçti psikolojim çok bozuldu orda 2 sene boyunca . Sırf para biriktirebilmek için gittik . eşimle severek evlendim ve gittim orda sorun yok ama bana söz verilip yapılmaması zoruma gidiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?