ERKEK TARAFININ VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMAMASI . :((

Daha yazmadığım bissürü şey var yani kıza alınacak altınlara girmiyorum bile

Iyide sizden borc para aliyolarsa demek paraya ihtiyaclari var zaten.. nasil esya mesya brkleniliyor? Adam zaten borc aliyo senden yani.. durumu iyimolsa para istemez zaten

Ayrica neden altinlarin onlarda?

Ayrica o insanlara bir daha guvenemeyeceksin ve asla unutamayacaksin bu kaziklari, zamanla icinde buyuyecek bu ve esinle kavgaya baslayacaksiniz. Sasmaz bu.. maalesef yuva yapalim derken aslinda ayni zamanda bir yuvanin yikilmasina sebep oluyolar.

Ayni sey kizlarina yapilsa emin ol cirkeflesirler.

Eşiniz üvey evlat muamelesi görmüyor sadece olan olmuş nasılsa evlenmişsiniz bi nevi çantada kekliksiniz artık. Kaynınız öyle değil tabi gelini alabilmek için mecbur yaptılar
Verilen sözlere gelince bu işler genelde böyle oluyor şaşırmamanız lazım

Susmayın ne demek gizlice altınları sattılar

Evlenecek kadar aklım varsa altınlarla sahip çıkacak kadar da olmalıdır.Kasa var oraya koymalısınız.Fakat altınları sattık deyip sizin ses çıkarmamaniz garip ben olsam dünyayı yıkarım.Bana sordunuz mu diye.Bu sessiz kalmak değil enayiliktir.Esiniz büyük ihtimalle inşaat sektöründe falan mı.Yani işçi statüsünde gittiniz dolar üstünden maaş aldınız.Libya ırak vs çok Türk firmaları var onlar galiba

Ben anlamadim ki,Yurtdisina balayi icin mi ciktiniz ?
Dogumu orada yapmak icin mi ciktiniz ?
Hem Borc para gondermissiniz hem de altinlar satilmis.
Allah askina su durumda bana mobilya almadilar mi problem ?
Esinin ailesi neredeyse Bankdaki yuksek riskli musteri grubuna dahil olmus,sen hala sozler tutulmadi diyorsun :)
Durumlari olsa tamam derim de sana ait olan bilezikleri satanlar,sizden borc para alanlar nasil mobilya alacaklar duz bir mantikla..
Yani haklisin,ama beklentin yanlis..
Benim simit alacak param yok diyorum,soz verdin beni NUSRET'e gotur diyorsun :)

Yurtdışına yerleştiğimiz için onlardaki kasada dursun diye düşündük . Böyle olacağını bilemezdim güvendim bende güveni kıracak bir olay olmadı çünkü daha önce
Eşinin ailesi siz evlenirken destek olamayabilir..o dönemin heyecanıyla bol keseden atıp alma vakti gelince size söz verdiklerini almayabilirler..sizden borç alıp ödememiş de olabilirler.. ama sizin eşiniz tarafından alınıp size hediye edilmiş altınları Türkiyede olmadığınız zaman diliminde satmaları affedilir birşey değil.Ben söyleyeceğimi söylerim gerekiyorsa da sonrasında yüz yüze bakmayız .Bence önce eşinize gereken konuşmayı yapın."Eğer söyleyeceklerim kanına dokunuyorsa ara kendin konuş ailenle..yoksa ben konuşacağım çünkü giden altınlar ve emek benim de" de. Ha onlara saklamaları için emanet ettiğiniz bir şeyi böyle kendi çıkarları için harcadılar ha evlerinde düşürdüğünüz bir takıyı bulup size vermediler harcadılar aynı şey . Bu kadar gönderdiğiniz ,sattıkları ile ne yapmışlar arkadaşlar ? Kesin kaynına iş kurmuşlardır

O zaman bunu fırsata çevirip yaygarayı koparıp görüşmeyin. Evinize de gelemezler. Mesafe koymuş olursunuz bu sayede

Eşimin haberi yoktur diyorsunuz da size “Evet benim haberim vardı” diyecek hali yok, herhalde haberim yok diyecek. Valla yaptıkları hırsızlık kusura bakmasınlar da nasıl haberi olmadan başkasının altınlarını satıyorlar , siz güzel bir yaygara koparın başka türlü gelmez o bilezikler .

ahahahahhahah yurt dışında okumuşu da gelenek görenek diyorsa vay halimize.

ya kardeşim siz cahil de değilsiniz. neden altınlarınızı ona buna bıraktınız? banka diye bir şey var.

soğuk su için üstüne geçmiş olsun.

koca koca insanların böyle düşünmesi çok garip geliyor ya. boşluğuna mı denk geliyor insanın nedir.

bedavaya gitmişim ya. :)) üzdü.

Senin altınlar yeni gelecek gelinin düğün masraflarına gitmiş belli ki geçmiş olsun. Size bu saatten sonra ev dizmezler bir an önce altınları kurtarmaya bakın

Kaynınız hala evlenmekte kararlı mı?

normalde bende size katılırdım ama burada haksızlık var
kaynına yapılıp da bu arkadaşa yapılmaması

konu sahibi bileziklerimi geri isterim kimse kusura bakmasın eşim de dahil

Benim evimi annem kaynanam düzmek zorunda değil, ama benden habersiz takılarımı gidip sattılarsaaaaa; sattıkları gibi de ya seve seve ya s... s... almak zorundalar öyle bir dünya yok.. Dar ederim dünyayı onlara.
Ammmaaa hata sizde, kurda kuzu emanet edilmez ! Bankaya koymak varken eş ailesine verirseniz böyle olur.
Bende evlenirken 3 çeyrek kayınpederime vermştim. Balayına gidecektik bize çeyrek lazım 3-4 tane verinde döndüğünzde verelim dediler, neyse verdik . Biz evlendgmzde çeyrek 218 lira idi suan 1510 lira ; 5 sene oldu hala bizim 3 çeyrekten haber yok

Hem altınları bozdursunlar hem borçlarını ödemesinler oh ne güzel. Size verilen sözlerden geçin de bari o verdiğiniz borçları ve altınları alın ne yapın edin alın. Öbür çocuğunu evlendirirken a dan z ye döşedikleri evi sizin altınlar ve sizden aldıkları borçlarla ödemesinler sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…