Erkek tarafı..

En kötüsüde bu değilmi Allah sabır versin

Benim elti de sizin kafada. Sürekli kendine yapılanların bana yapılandan daha fazla olduğunu anlatır manyak :) geçen "benim annem süt hakkı iki burma istemişti sen niye istemedin annene bileziği Olurdu" dedi. "valla beni emzirirken ileride bir karşılığı olur umuduyla emzirdiğini sanmıyorum. O yüzden istemediysek demek" dedim diye bozuldu.

Valla ne yazsam boş olacak biliyorum. Bu zihniyet değişmiyor çünkü. İsteyin madem öyle. Ya da damat bohçasını aynı şekilde yapın. Ne çözüm üretelim bilemedim ki.

Çok saçma değil mi gerçekten yaa Beni emzirdi diye kocamın ailesi anneme niye bilezik alsın. Alması gereken biri varsa o da sütü lokur lokur içen olarak bana düşer en fazla
Karşı tarafı söğüşlemek için çırpınan insanları Allah uzak etsin.

Gerçi benim annem de ruh hastası. Anneler günü için bilezik istiyor benden çiçek ister gibi. Etrafım değişik tiplerle dolu ve ben yaşamaya çalışıyorum ahsjsjs.

Allahım sen genç kızlarımızı donundan çorabına, lifinden havlusuna, yazmasından patiğine kadar donatılmış bohçalardan mahrum etme yarebbim. Kızlarımız çok muhtaç, kızlarımız çok zavallı. Kocalarına giyecek bir kırmızı saten gecelikleri, tüylü terlikleri yok. Hep bu kaynanalar yüzünden seks hayatları baltalanıyor. Sen o kaynanaları bildiğin gibi yap. Amin.

Duruma yorumum
Totosuna don almaya parasi olmayan erkek evlenmesin. Toto kendi totosu ama bakin dikkatinizi cekerim,sizinki degil.
Size gelince,bohca hediyelesme olarak dusunulmeli gunumuzde. Artik her yer dukkan avm dolu. Dag koyunde yasayan,kocasini nisanda goren,yilda 2 bayram babasiyla alisverise giden bir kadin degilseniz “gelin icten disa bastan ayaga giydirilmeli” diye dusunmemelisiniz. Kv adayi kendince size hediye almis,begenmediyseniz cope koyun. Siz de es adayiniza bir sey almak zorunda degilsiniz,istemiyorsaniz almayin.

Ama birikiminiz yoksa evlenmeyin. Es adayinizin birikimi yoksa o da evlenmesin. Bu kadar basit

Gerçi benim annem de ruh hastası. Anneler günü için bilezik istiyor benden çiçek ister gibi. Etrafım değişik tiplerle dolu ve ben yaşamaya çalışıyorum ahsjsjs.
Ahahha yalnız değilsiniz benimki de istiyor. Ama benim için yatırım olduğunu söylüyor Ben birikim yapamıyormuşum, çatır çatır yiyormuşum en iyisi onun kolunda dursunmuş Lazım olduğunda çıkarıp bana verecekmiş

Olaylar yaşanırken susup, sonradan çok abartı bir tepki vermişsiniz. Nişanlanmadan önce görümceniz ilk kıvırdığında ağlamak yerine hayır kabul etmiyorum demeliydiniz. Siz şimdi böyle mutluysanız ne ala. Bence torun göstermemek çok abartı bir tepki. Onlar için değil çocuğunuz için.

Benim bildiğim gelin içten dışa baştan ayağa giydirilir. Çorabın kadar alınır.
Niye? Sizin kıyafetiniz yok mu, muhtaç mısınız iki dona, babanız alamıyor mu? Hem sizin bildiğiniz böyle, belki onların bildiği böyle değildir?

Gün geçmiyor ki yeni bir bohça konusu açılmasın...

konu için çok yardımcı bi yorum olmuş

Valla iş annende btıyor benide carsıya ckarmadılar dhru dZgun bsey almadılar annem sustu bsey demedi ama eltime neler neler alındı cnku annesi de carsıya cıkdı ve herseyi aldırdı a dan z ye

Hiç canını böyle şeyler icin sıkma. Eksik olur fazla olur illaki olacak yani. Sen kocanla iyi olmaya bak. Kimseye gebe kalmıyorsun onlar birşey yapmayınca. Ben de birşey görmedim. Görmek istemiyorum. Söyle düsün yarın konusursan birşeyler sende cevap verirsin. Benim kocam sonunda anladı istemediklerini beni. O yüzden dert etmiyorum

Eğer maddi durumları yok ise, hiç ses etme çünkü bunlar ilerde kdv ötv olarak önüne konur sen mutsuz olursun.
Zenginlerse ve yapmıyorlarsa bu cimriliktir cimrilerden de hayır gelmez.
Ben bohça işlerine falan da karşıyım esasında artık çünkü her iş gibi onun da b.k u cıkıyor.

Adet , gelenek , gorenek eyvallah , guzel olanlar tabi ki yasatilsin ama bir bakin bakalim o adet nerden cikmis? Neden eskiden geline bohca yapilip kiyafet vs konurmus

Bazi adetlerin zaman ilerledikce yok olmasi gerekiyor cidden

İki kere evlendim , ilkinde annem cok heveslendi ben damadima bohca yapicam diye tutturdu , benim evlenecegim adamin da ne anasi karisiyordu bir ise ne kendisinin dunyadan haberi vardi
Bende gittim kendime birseyler aldim , bir de bohca aldim yaptim bohcayi verdim eline nisana gelirken bunu da getirin dedim maksat annem mutlu olsun

İkincide zaten hersey benim istedigim gibi oldu , kimseyi karistirmadim ne bohca ne baska birsey kendi kafamiza gore takildik

Hani ileride ogl bir Turk kizla evlenmeye kalkarsa herhalde benim gelinde buraya konu acar , kayinvalidemin dunyadan haberi yok bana bohca yapmiyor , alisverise goturmuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…