- 2 Temmuz 2017
- 183
- 100
- 53
- 31
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Keşke bana da bu kadar yapılsaydı be:)
Yamuk yumuk lifler patikler
Bi de 5 liralık parfm
Bazen şurda çeyizden bohçadan bahsedenlere acayip özeniyorum :)
Ma ben sorun görmedim bunları dert etmedim
Noldu dersrniz
Kıymetim mi bilindi yooo
İnşallah verirEn kötüsüde bu değilmi Allah sabır versin
Çok saçma değil mi gerçekten yaaBenim elti de sizin kafada. Sürekli kendine yapılanların bana yapılandan daha fazla olduğunu anlatır manyak :) geçen "benim annem süt hakkı iki burma istemişti sen niye istemedin annene bileziği Olurdu" dedi. "valla beni emzirirken ileride bir karşılığı olur umuduyla emzirdiğini sanmıyorum. O yüzden istemediysek demek" dedim diye bozuldu.
Valla ne yazsam boş olacak biliyorum. Bu zihniyet değişmiyor çünkü. İsteyin madem öyle. Ya da damat bohçasını aynı şekilde yapın. Ne çözüm üretelim bilemedim ki.
Çok saçma değil mi gerçekten yaaBeni emzirdi diye kocamın ailesi anneme niye bilezik alsın. Alması gereken biri varsa o da sütü lokur lokur içen olarak bana düşer en fazla
Karşı tarafı söğüşlemek için çırpınan insanları Allah uzak etsin.
Duruma yorumumMerhabalar.. Canımı sıkan bir durum var. Çal çaput için kimseye birşey demeyeyim diyorumda. Nişanlımla severek nişanlandık. Kendi birikimi yok. Bu işlerden anlamıyo. Büyükler halletsin vs diyo.
Annesi bohça diye birşey getirdi ama birşey yok içinde. 10ar tane havlu patik lif yazma. 1 nevresim takımı 1 terlik 1 saat. İç giyim adına 2 atlet 1 sütyen-kilot takımı var. Giyim adına sadece bu kadar diyebilirim. Alışverişe zaten çıkartılmadım.
Benim bildiğim gelin içten dışa baştan ayağa giydirilir. Çorabın kadar alınır. Herkes diyo sus sen öteki gelini alırken yaparlar ezilirsin sende diyo..
Bindallı almayı bile kabul etmiyor hanfendi.
Duruma yorumunuz ne kızlar
Öteki geline yaparlarsa ne yapayım
Yada bu durumu unutayım gitsin mi
Birde onlar bana ne aldıki damat bohçasına ne koyayım...
Ahahha yalnız değilsiniz benimki de istiyor. Ama benim için yatırım olduğunu söylüyorGerçi benim annem de ruh hastası. Anneler günü için bilezik istiyor benden çiçek ister gibi. Etrafım değişik tiplerle dolu ve ben yaşamaya çalışıyorum ahsjsjs.
evet. eşim özellikle çok suçlu.. ailesi bilezik değil çeyrek taktı düğünde ( 5 kardeşler eşim). bana bir bilezik dahi takmadı kayınbabam ve inan durumları kötü değil. üvey kaynanam var o yaptırmadı diyelim.. yapacaklarına yapıyorlardı ama.. benim işim ve maddiyatım iyi diye kullandılar beni.. eşim bana dedi ki; ben kimseden birşey istemem onlar zaten durumumu biliyorlar ( ebvlilik öncesi yeni işe girmşti ondan nce uzun süre işsiz kalmıştı).. bana düğünde 1 bilezik değil 2 takarlar öyle yardımcı olurlar demişti.. sonrada dediler ki, size takılan altınları biz almadık. düğünde size yardım etmedik ama aileler varki altınları alıyor. zaten kimse birşey takmadı ki.. eşimin amcaları teyzeleri bile çeyrek ve para taktılar. haklı insanlar çünkü kayınbabam kimseye takmamış..
eşim sonradan itiraf etti.. "ailemin işine geldi.. bende bu kadarını beklemiyordum " diye başını öne eğdi..
ama lohusayken ben patladım. en sonunda bana getirdikleri bohça gibi bebeğime kullanılmış kıyafet getirdiklerinde.( kayınbabam ve eşi) binayı inettim.. bana yaptığınız terbiyesizliği çocuğuma yapmanıza asla izin vermiycem deyip getirdiklerini yüzlerinde paraladım.. içimdeki herşeyi döktüm ve evden kovdum.. eşimi de onlarla birlikte gönderdim..
bana o bohçadaki sararmış havlular kullanışmış idi.. bu kadar çingenelik olamazdı..
eşimin ablaları da babalarına ettiğim hakaret ve evden kovma üzerine bana tepki gösterdiler bende onlara hadlerini bildirdim ve şuan herkes olması gerektiği ilişki mesafesinde hayatlarına devam ediyor. ne ölüme ne ölünüze asla dedim ve bitti.
Niye? Sizin kıyafetiniz yok mu, muhtaç mısınız iki dona, babanız alamıyor mu? Hem sizin bildiğiniz böyle, belki onların bildiği böyle değildir?Benim bildiğim gelin içten dışa baştan ayağa giydirilir. Çorabın kadar alınır.
Benim baya abartılı bi bohca olmuştu 3 takım kaynvaldemlerden esarbiyla corabiyla çantası cüzdanı her takıma uygun ayakkabısıyla terligiyle makyaj malzemeleri iç giyim de 5er çeşit ve gelin seti gecelikler vs. Havlu lif patik yazma battaniye uyku seti nevresim. Kayinvalidenin akrabalarindanda adettenmis hepsi geline 1 takım elbise ayakkabı çorap yazma koyarmış baya 20 çeşit kıyafet olmuştu birsuru ayakkabı birsuru yazma :)) hiç gerek yok aslında böyle şeylere biz mutevazi bisey olsun istedik sadece damada sadece geline az buz abartısız bisey olsun adet yerini bulsun dedik ama costurmuslar:)
Valla iş annende btıyor benide carsıya ckarmadılar dhru dZgun bsey almadılar annem sustu bsey demedi ama eltime neler neler alındı cnku annesi de carsıya cıkdı ve herseyi aldırdı a dan z yeMerhabalar.. Canımı sıkan bir durum var. Çal çaput için kimseye birşey demeyeyim diyorumda. Nişanlımla severek nişanlandık. Kendi birikimi yok. Bu işlerden anlamıyo. Büyükler halletsin vs diyo.
Annesi bohça diye birşey getirdi ama birşey yok içinde. 10ar tane havlu patik lif yazma. 1 nevresim takımı 1 terlik 1 saat. İç giyim adına 2 atlet 1 sütyen-kilot takımı var. Giyim adına sadece bu kadar diyebilirim. Alışverişe zaten çıkartılmadım.
Benim bildiğim gelin içten dışa baştan ayağa giydirilir. Çorabın kadar alınır. Herkes diyo sus sen öteki gelini alırken yaparlar ezilirsin sende diyo..
İnsaflıymış yine resimlerini atmamış amakonu için çok yardımcı bi yorum olmuş
Merhabalar.. Canımı sıkan bir durum var. Çal çaput için kimseye birşey demeyeyim diyorumda. Nişanlımla severek nişanlandık. Kendi birikimi yok. Bu işlerden anlamıyo. Büyükler halletsin vs diyo.
Resimlerini atmamış ama
Bence resim atarsa baya zahmetli olabilir o kadar çok şey var hem de resimle belli olmayanlar altta kalan falan olur :) Bence videolu tanıtım olsa her bir eşya için daha iyi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?