Çok doğru hemen hizaya gelir hemmenBenzer durum olduğunda bu tavrından hoşlanmadığınizi, bir daha olursa kalbini kiracaginizi açık açık söyleyin . Herkes haddini bilsin
Ya o kadar alışık olmadığım bir tip ki dumura uğruyorum karşısında. Normalde asla bir arada bulunmayacağım bir tip olunca ne diyeceğimi şaşırıyorum.Benzer durum olduğunda bu tavrından hoşlanmadığınizi, bir daha olursa kalbini kiracaginizi açık açık söyleyin . Herkes haddini bilsin
Aslında ben hiç gitmiyorum oturmalara. Onlar sık geliyor. Mecbur kalıyorum bir nevi. Böyle sakin bir cevap verebilir miyim bilmiyorum çünkü doldum iyice.Bu konuyla ilgili konuşmanı istemiyorum bir daha tekrarlama lütfen hoșuma gitmiyor diyeceksiniz, çok rahatsızsanız aile oturmalarına sık katılmayacaksınız..
Belliki sert bir tepki gerekiyor. Yoksa dozu arttirarak devam ettirecek. En nefret ettiğim tiplerden biri. Arada samimiyet olmamasina rağmen itici itici şakalar yapılmasından hiç hoşlanmam.Ya o kadar alışık olmadığım bir tip ki dumura uğruyorum karşısında. Normalde asla bir arada bulunmayacağım bir tip olunca ne diyeceğimi şaşırıyorum.
Abartıyorsunuz bence, demek tek ortak noktanızın ikinizinde evlenecek olması olduğunun farkında. Laf olsun diye konuşuyor işte yoksa zengin biriyle evlenseniz ona ne karınız var, aile oturmalarına gitmeyin bence. Bırakın kendi çapında konuşsun.Merhaba... Benim bir kuzenim var. Benden bir yaş kadar büyük kendisi. Çok farklıyız. O lise mezunu ben üniversite... Böyle çok kıro bir tip. Böyle ortamlarda bağırarak konuşur, elinde tespih falan gıcık bir tip yani. Eskiden ailelerimiz çok yakın değillerdi o yüzden sık görüşmezdik ama son birkaç yıldır aile oturmaları vs çok oluyor ve daha sık görüşüyoruz. Açıkçası pek hoşlanmıyorum ben bu durumdan çünkü çok hadsiz kendisi... Sürekli bana "Seni de bir evlendiremedik. Zengin biriyle evlendirelim hayatın kurtulsun" gibi şeyler söylüyor. İlk söylediğinde gülüp geçtim. Ciddiye almadım ama her görüştüğmüzde bunu söylüyor. Ben ikinci kez dediğinde "yok önce iş sonra eş" dedim sırıtıyor karşımda. Diyorum belki kendince bunu samimiyet falan sanıyor ama çok itici bir şey. Kendisi de evli değil bu arada. Görüştüğü biri var. Bir kere de düğünden bir gün önce ayrıldı nişanlısıyla. Hayır sen böyle biri olarak bana hadsiz hadsiz nasıl böyle konuşabilirsin?
Bir de bir kere bir düğün ortamında annemle babama benim için görüştüğü biri var mı vs diye sormuş. Babam da olmasın zaten falan demiş ki babam aşırı hassas bu konuda. Bugün de annemle telefonda görüşmüş. Başsağlığı dilemek için aradı. Odaya girmiştim. Sesi geliyor onu da zengin biriyle evlendirelim diyor. Annem de önce iş vs dedi. Çocuk benim evliliğimin derdine düştü. Kimseden görmediğim evlilik baskısını kuzenimden görüyorum resmen. Saçmalık. Sinir oluyorum bu duruma. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
Ay yok ya kuzenim sonuçta. Lüzumsuz biri sadece. Bir de bizim ailede hiç sıcak bakılmaz öyle kuzen ilişkisi falan.Adam sizi kendisine düşünüyor ailece farkında mi değilsiniz?
Öyle zaten ama bir olur iki olur artık her bir araya geldiğimizde evlilik muhabbeti yapması sinirimi bozuyor. Gitmiyorum ben zaten onlar geliyor daha çok. Sürekli ağzında bu laf. "evde kaldın" demeye getiriyor lafı... Sanane ya... Sanane yani...Abartıyorsunuz bence, demek tek ortak noktanızın ikinizinde evlenecek olması olduğunun farkında. Laf olsun diye konuşuyor işte yoksa zengin biriyle evlenseniz ona ne karınız var, aile oturmalarına gitmeyin bence. Bırakın kendi çapında konuşsun.
Yok ya kendi görüştüğü biri de var yani... Ayrıca kuzenim yani bizim ailede asla söz konusu bile olamayacak şeyler. Samimiyet olarak görüyor bunu. Ama sadece midemi bulandırıyor.Sizinle evlilik düşünüyor ağız arıyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?