- 9 Temmuz 2021
- 3.029
- 5.638
- 108
- 29
Bu anne taraindan mi baba taraindan mi kuzeniniz .Yok ya kendi görüştüğü biri de var yani... Ayrıca kuzenim yani bizim ailede asla söz konusu bile olamayacak şeyler. Samimiyet olarak görüyor bunu. Ama sadece midemi bulandırıyor.
Baba tarafındanBu anne taraindan mi baba taraindan mi kuzeniniz .
Gitmediğimi söyledim aslında. Görmemişsiniz muhtemelen. Maksimum babaanneme gidiyorum onda da yılda 4-5 kez sadece. Onlar bize çok sık geliyorlar. Mecbur hoşgeldiniz diyorum. Çok kısa durup odama kaçıyorum.Yetiskin bir insan olarak ailenle ev oturmasina gitmeyerek ise baslayabilirsin mesela. Sevmedigin biri var orada sonucta, mecbur musun gitmeye? Gorusmeyeceksin olacak bitecek. Hala karsina cikarsa da bi daha benimle ilgili yorum yapmani istemiyorum diyeceksin. Umarim bunu yapabilirsin
Ozaman hic muhattap olmayin tek sizin tek muhattabiniz babaniz .Dediklerimi harfiyen soyleyin kendi yigeninin agzini kapatsin. Annenizlede ayni konusmayi yapip birazda onu fistekleyin .ne munasebet sizin izdivaciniz hakkinda sacma sapan atip tutuyor bide sizin evinizde .Baba tarafından
Büyük ihtimal kuzen sizden hoşlanıyor saçma saçma diline vurmuş.Ya o kadar alışık olmadığım bir tip ki dumura uğruyorum karşısında. Normalde asla bir arada bulunmayacağım bir tip olunca ne diyeceğimi şaşırıyorum.
e davet etmesin annenler. ya da acik acik söyle "bu salak cocuga tahammul edemiyorum, beni akraba mefhumundan soguttu" diye , gelecegi vakit sen komsuna esine dostuna git, görme.Gitmediğimi söyledim aslında. Görmemişsiniz muhtemelen. Maksimum babaanneme gidiyorum onda da yılda 4-5 kez sadece. Onlar bize çok sık geliyorlar. Mecbur hoşgeldiniz diyorum. Çok kısa durup odama kaçıyorum.
Sana yürüyor olmasın ?Merhaba... Benim bir kuzenim var. Benden bir yaş kadar büyük kendisi. Çok farklıyız. O lise mezunu ben üniversite... Böyle çok kıro bir tip. Böyle ortamlarda bağırarak konuşur, elinde tespih falan gıcık bir tip yani. Eskiden ailelerimiz çok yakın değillerdi o yüzden sık görüşmezdik ama son birkaç yıldır aile oturmaları vs çok oluyor ve daha sık görüşüyoruz. Açıkçası pek hoşlanmıyorum ben bu durumdan çünkü çok hadsiz kendisi... Sürekli bana "Seni de bir evlendiremedik. Zengin biriyle evlendirelim hayatın kurtulsun" gibi şeyler söylüyor. İlk söylediğinde gülüp geçtim. Ciddiye almadım ama her görüştüğmüzde bunu söylüyor. Ben ikinci kez dediğinde "yok önce iş sonra eş" dedim sırıtıyor karşımda. Diyorum belki kendince bunu samimiyet falan sanıyor ama çok itici bir şey. Kendisi de evli değil bu arada. Görüştüğü biri var. Bir kere de düğünden bir gün önce ayrıldı nişanlısıyla. Hayır sen böyle biri olarak bana hadsiz hadsiz nasıl böyle konuşabilirsin?
Bir de bir kere bir düğün ortamında annemle babama benim için görüştüğü biri var mı vs diye sormuş. Babam da olmasın zaten falan demiş ki babam aşırı hassas bu konuda. Bugün de annemle telefonda görüşmüş. Başsağlığı dilemek için aradı. Odaya girmiştim. Sesi geliyor onu da zengin biriyle evlendirelim diyor. Annem de önce iş vs dedi. Çocuk benim evliliğimin derdine düştü. Kimseden görmediğim evlilik baskısını kuzenimden görüyorum resmen. Saçmalık. Sinir oluyorum bu duruma. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
E söyleyin. Ben olsam mal mal konuşma derdimMerhaba... Benim bir kuzenim var. Benden bir yaş kadar büyük kendisi. Çok farklıyız. O lise mezunu ben üniversite... Böyle çok kıro bir tip. Böyle ortamlarda bağırarak konuşur, elinde tespih falan gıcık bir tip yani. Eskiden ailelerimiz çok yakın değillerdi o yüzden sık görüşmezdik ama son birkaç yıldır aile oturmaları vs çok oluyor ve daha sık görüşüyoruz. Açıkçası pek hoşlanmıyorum ben bu durumdan çünkü çok hadsiz kendisi... Sürekli bana "Seni de bir evlendiremedik. Zengin biriyle evlendirelim hayatın kurtulsun" gibi şeyler söylüyor. İlk söylediğinde gülüp geçtim. Ciddiye almadım ama her görüştüğmüzde bunu söylüyor. Ben ikinci kez dediğinde "yok önce iş sonra eş" dedim sırıtıyor karşımda. Diyorum belki kendince bunu samimiyet falan sanıyor ama çok itici bir şey. Kendisi de evli değil bu arada. Görüştüğü biri var. Bir kere de düğünden bir gün önce ayrıldı nişanlısıyla. Hayır sen böyle biri olarak bana hadsiz hadsiz nasıl böyle konuşabilirsin?
Bir de bir kere bir düğün ortamında annemle babama benim için görüştüğü biri var mı vs diye sormuş. Babam da olmasın zaten falan demiş ki babam aşırı hassas bu konuda. Bugün de annemle telefonda görüşmüş. Başsağlığı dilemek için aradı. Odaya girmiştim. Sesi geliyor onu da zengin biriyle evlendirelim diyor. Annem de önce iş vs dedi. Çocuk benim evliliğimin derdine düştü. Kimseden görmediğim evlilik baskısını kuzenimden görüyorum resmen. Saçmalık. Sinir oluyorum bu duruma. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
Net gozu sizde aman ha dikkat edinMerhaba... Benim bir kuzenim var. Benden bir yaş kadar büyük kendisi. Çok farklıyız. O lise mezunu ben üniversite... Böyle çok kıro bir tip. Böyle ortamlarda bağırarak konuşur, elinde tespih falan gıcık bir tip yani. Eskiden ailelerimiz çok yakın değillerdi o yüzden sık görüşmezdik ama son birkaç yıldır aile oturmaları vs çok oluyor ve daha sık görüşüyoruz. Açıkçası pek hoşlanmıyorum ben bu durumdan çünkü çok hadsiz kendisi... Sürekli bana "Seni de bir evlendiremedik. Zengin biriyle evlendirelim hayatın kurtulsun" gibi şeyler söylüyor. İlk söylediğinde gülüp geçtim. Ciddiye almadım ama her görüştüğmüzde bunu söylüyor. Ben ikinci kez dediğinde "yok önce iş sonra eş" dedim sırıtıyor karşımda. Diyorum belki kendince bunu samimiyet falan sanıyor ama çok itici bir şey. Kendisi de evli değil bu arada. Görüştüğü biri var. Bir kere de düğünden bir gün önce ayrıldı nişanlısıyla. Hayır sen böyle biri olarak bana hadsiz hadsiz nasıl böyle konuşabilirsin?
Adam sizi kendisine düşünüyor ailece farkında mi değilsiniz?
tam da bunu söyliycektim sizden duyunca da kahkaha attim.Adam sizi kendisine düşünüyor ailece farkında mi değilsiniz?
Bir sürü kişi böyle demiş. Eğer böyleyse çok korkunç. Asla olmayacak bir şey çünkü. Ama bence değil. Lüzumsuz biri çünkü.Büyük ihtimal kuzen sizden hoşlanıyor saçma saçma diline vurmuş.
Ya şöyle biri olabilmeyi aşırı isterdim. Ben böyle garip durumlarda susup kalanlardanım maalesef. Aslında yüzsüzlüğe böyle karşılık vermek lazım. Deneyeceğim...e davet etmesin annenler. ya da acik acik söyle "bu salak cocuga tahammul edemiyorum, beni akraba mefhumundan soguttu" diye , gelecegi vakit sen komsuna esine dostuna git, görme.
ben sevmediğim akrabalarla böyle böyle mesafe kurdum. bizdeyse eve gitmedim, onlara zaten gitmedim bir sekilde aramiz sogudu.
ille de denk gelirseniz o sana "zengin koca bul" dediginde "insallah insallah. sende bir sey yok mu? hadi nisanlanin artık da o da düğün sabahı tetketsin. sulaleye yeni dedikodu lazim" de :)
niye hep defanstasin, ataga gecsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?