Erkek kuzenim çok sinirimi bozuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi ztzt2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ancak o zaman susacak sanırım.

Cok degil bir kac kusak oncedi kuzen evlilikleri yaygin ve normaldi. Cahil, kiro ve hadsiz diyorsunuz, oyle kuzenim kardesimdir diye dusunecek birine benzemiyor.
Iyyy gerçekten düşününce bile midem bulanıyor. Umarım böyle değildir.

Öyle tuhaf biri ki karşısında şaşırıp kalıyorum... Ama haklısınız. Kibarlıktan anlamıyor.

Aman tersle geç, takılacak biri değil..Laf olsun diye söylüyor, şaka sanıyor muhtemelen

Öyle tuhaf biri ki karşısında şaşırıp kalıyorum... Ama haklısınız. Kibarlıktan anlamıyor.
Bu sorunu çözmek için ya hiç aynı ortamda bulunmayacaksiniz ya da bir kez herkesin içinde bozacaksiniz. Bende bu yöntem işe yarıyor.

Kuzenin zengin mi? Seni kendine ayarlamaya çalışıyor gibi hissettim. Görüştüğü birileri falan var deme. Öyle bile olsa sana yol yapmaya çalışıyor bence.

en mantiklisi bu bence de, sizin bahsettiginiz tipler malesef anca "errkek adam" sozunden anliyor ve korkuyor. igrencler ya.

Birebir yüz yüze ya da mesajla filan rahatsız olduğunu ilet. Bazı insanlar, beden dilinden rahatsız olduğunu idrak edemezler ya da etseler bile buna devam ederler. Sınırları koymak gerek.

Bir sürü kişi böyle demiş. Eğer böyleyse çok korkunç. Asla olmayacak bir şey çünkü. Ama bence değil. Lüzumsuz biri çünkü.
Eskiden size sık gelmezlermiş ama şimdi geliyorlar. Muhtemelen var bu durum siz bir güzel azarlayın

Çok mu çit kırıldımsınız ben anlamıyorum. Yau desene hayırdır kardeş sana mı girip çıkıyor benim hayatım ? Yürü git araba sür kavanoz kapağı aç erkekk filan de. Bdhshshaa Kessin sesini.

Sempatik olduğunu sanan hanzo

Gönlü var sende oda biliyordur olmaz bir kafa karışıklığı saçmalıyor senin eş durumun onu ne ilgilendirir gözü sende açık insan bu kadar dert etmez

Abicim bul bana birini, ama senin gibi olmasın, okumuş ve kaliteli olsun
Diyeceksin

O öyle patavatsızlık yaparken düşünmüyor da alacağı cevaba siz neden bu kadar düşündünüz ?

Sen de gözü var.Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…