erkek kiskaniyorsa seviyor mudur?

miniminimarg

Bir umut lazım şimdi bana
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
435
403
Is yerinde surekli benle ilgilenen ama yuz vermedigim biri vardi. Iliskiden beklentilerimizin farkli oldugunu soyleyip onunla birsey olamayacagini soyledim. Cunku evlilik oncesi iliskiye soguk bakmiyor ama ben istemiyorum. Benim dusunceme saygi duymuyor tamam sen nasil istersen falan demiyor. Sen bana ayak uyduramazsin dedi en son ve aramizda bisey olamayacagini soyledi gitti. Ben de zaten oyle bi niyetimin olmadigini soyledim. Beni faceden falan her yerden engelledi ama ne zaman ki beni isyerinde bi erkekle konusuyo gorse gelip kiziyor. Kendine ceki duzen vermen gerek diyor. Neden diyorum biliyosun diyor bilmiyorum diyorum cekip gidiyor yine. Sosyal iletişim araclarinda beni hep engellemis ama iş yerinde karsilassak konusmaya calisiyor uzak durmuyor.

Ne yapacagimi sasirdim. Nasil davranmaliyim sizce? Aramizda hicbisey yokken kiskanclik yapmasina uyuz oluyorum. Sana noluyo ki diyorum tamam kiskanmayiz diyor sonra bir anda yine beni azarlamaya basliyor.

beni sosyal medya araclarindan engellemesinin anlami da beni cezalandirmak sanırım. Cunku gecen gun yine bi kiskanclik siniri ile geldi ve sen benim tavirlarimi hala anlamadin mi dedi gitti.Basta benim de hoslandigim biriydi, seviyorum diyemen ama eglenceli bi tip oldugu icin etrafimda olmasi hosuma gidiyordu. Ama beni bir birey olarak degil sadece kadin olarak gordugunu dusundugum icin,sadece kendi nefsine gore hareket ettigi icin sogudum ondan. Arkadas olarak eglenceli ama sevgili olmaz. Bu sınırı nasil koruyacagimi bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz?

hasta bu çocuk belli

sen onun hiçbirşeyisin nasıl karışabiliyor hangi sıfatla

Bu ne böyle aranızda bir şey yokken böyle trip atıyorsa yarın bir gün sizi eve kapatır uzak durun hasta mıdır nedir...
Hem engelle hem kıskan nasıl bir kafa bu ?

Ya uğraşmayı şöyle dengesiz ne istediğini bilmez adamlarla noşverin uzqy boşluğunda savrulsunlar. Görmezden gelin söylediklerini dikkate almayın, o yokmuş gibi davranın

Kendine ceki düzen vermen lazim ne ya.
Olur babacigim deseydin

Ayrica dengesiz biri. Engelleyip cezalandiracagina, adam gibi alsin seni karsisina derdini anlatsin.

Aksam eve geliyorum mesaj atiyo iste su haraketin yanlisti bu hareketin gereksizdi bilmem ne. Sen ne yapmaya calisiyosun diyorum. Boşver diyor susuyor. Ertesi gun isyerinde karsilasinca da hicbisey olmamis gibi konusmaya devam ediyor muhabbet etmeye çalışıyor. Ama ben baska yerdeysem beni gormek icin gelmez mesela, sadece beni gördüğü zamanlarda kayıtsız kalmıyor.

kendikendime diyorum bu cocukla selamlasmayi bile kesicem diye ama bu hareketlerini nasil engelliycem bilmiyoum.

arik diger is arkadaslarim da ondan hoslanmadigimi anladilar. Mesela biri ondan bahsederken "senin sevmedigin var ya hani" diye bahsetmisti.
Ama bu cocuk ne yapmaya calisiyo onu anlamiyorum. Sanki onun pesindeymisim gibi davraniyor bazen. Kaciyor, ben kovalamayinca da sen benim tavirlarimi anlamadin mi diye azarlıyor.

Konu basliginiz 'erkek kiskaniyorsa seviyor mudur'...

Tavirlarini yorumluyor, sizi sevdigi icin bunlari yaptigina inanmak istiyorsunuz.

İs arkadaslarinizin ondan hoslanmadiginizi artik anladiklarini soyluyorsunuz ama oyle bir sey yok.

Siz onu cok seviyor, onun da sizi sizin istediginiz kosullarla sevmesini cok istiyorsunuz.

Buraya yazdiklarinizin bu gercegi ispatlamasinin disinda bunu ona da cok belli ediyorsunuz.

O da bunu bildigi icin kendini vazgecilmez, karsi konulamaz bir erkek olarak goruyor, havalara giriyor.

Onu gercekten sevmeyen biri 'sen kim oluyorsun da bana karisiyorsun' der bir daha da muhatap olmaz.

Ayni is yerindesiniz diye muhatap oldugunuzu soylemeyeceksiniz herhalde, herkesin size bu kadar karismasina izin veriyor musunuz? Hayir...

Ama 'Aramizda bir sey olamaz' demis birinin erkeklik egosunu uzerinizde tatmin etmesine izin veriyorsunuz.

Hemcinslerimin iliski sorumlulugu almayacagini acikca soylemis oglanlarin trip ve kaprislerine prim vermelerine, onlara kendilerini harika hissettirmelerine dayanamiyorum, yapmayin.

Kac yasinda bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…