erkek kiskaniyorsa seviyor mudur?

Ego tatmini ve ve onun elde edemedigi bir seyi nasil olur da baska birinin (muhtemelen hic begenmiyor asagiliyordur o kisiyi )elde edebilecegi korkusu da cabasi

Sevmekle alakası yok.Flört anlamında tüm selam verdiklerine böyle yapıyor olmalı.Ayrıca sevgilisi değilken böyleyse sevgili olunca düşünemiyorum despotluğunu.Sohbeti kesmezsen, ilerde ciddi biri çıkarsa karşına sorun olabilir tavırları.

Is yerinde surekli benle ilgilenen ama yuz vermedigim biri vardi. Iliskiden beklentilerimizin farkli oldugunu soyleyip onunla birsey olamayacagini soyledim. Cunku evlilik oncesi iliskiye soguk bakmiyor ama ben istemiyorum. Benim dusunceme saygi duymuyor tamam sen nasil istersen falan demiyor. Sen bana ayak uyduramazsin dedi en son ve aramizda bisey olamayacagini soyledi gitti. Ben de zaten oyle bi niyetimin olmadigini soyledim. Beni faceden falan her yerden engelledi ama ne zaman ki beni isyerinde bi erkekle konusuyo gorse gelip kiziyor. Kendine ceki duzen vermen gerek diyor. Neden diyorum biliyosun diyor bilmiyorum diyorum cekip gidiyor yine. Sosyal iletişim araclarinda beni hep engellemis ama iş yerinde karsilassak konusmaya calisiyor uzak durmuyor.

Ne yapacagimi sasirdim. Nasil davranmaliyim sizce? Aramizda hicbisey yokken kiskanclik yapmasina uyuz oluyorum. Sana noluyo ki diyorum tamam kiskanmayiz diyor sonra bir anda yine beni azarlamaya basliyor.

beni sosyal medya araclarindan engellemesinin anlami da beni cezalandirmak sanırım. Cunku gecen gun yine bi kiskanclik siniri ile geldi ve sen benim tavirlarimi hala anlamadin mi dedi gitti.Basta benim de hoslandigim biriydi, seviyorum diyemen ama eglenceli bi tip oldugu icin etrafimda olmasi hosuma gidiyordu. Ama beni bir birey olarak degil sadece kadin olarak gordugunu dusundugum icin,sadece kendi nefsine gore hareket ettigi icin sogudum ondan. Arkadas olarak eglenceli ama sevgili olmaz. Bu sınırı nasil koruyacagimi bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz?
Net şunu söyle : Seni İlgilendirmez!
Ona nesi canım kıskanmak ne haddine sevgili bile değilsiniz..

Elin adamının sizi cezalandırması mı normal, sizin bundan kıskanıyorsa seviyor mudur? diye soru çıkarmanız mı bilemedim. Kendine çeki düzen ver lafını anne baba falan söyler, onlara da yine pff ya der yaparsın, kıyafetini düzeltirsin falan da bunun ötesi bende tamamen boşluk.

Kıskançlık sevgi göstergesi değildir
Ancak bu anlattığın adam hasta ruhlu zaten
Kestirip at, kendinden uzak tut
Madem olmaz demiş, seni her yerden engellemiş hayatından da uzak kalacak o zaman
Böyle arızalı tipleri tutma etrafında, bi cacık olmaz bundan

Is yerinde surekli benle ilgilenen ama yuz vermedigim biri vardi. Iliskiden beklentilerimizin farkli oldugunu soyleyip onunla birsey olamayacagini soyledim. Cunku evlilik oncesi iliskiye soguk bakmiyor ama ben istemiyorum. Benim dusunceme saygi duymuyor tamam sen nasil istersen falan demiyor. Sen bana ayak uyduramazsin dedi en son ve aramizda bisey olamayacagini soyledi gitti. Ben de zaten oyle bi niyetimin olmadigini soyledim. Beni faceden falan her yerden engelledi ama ne zaman ki beni isyerinde bi erkekle konusuyo gorse gelip kiziyor. Kendine ceki duzen vermen gerek diyor. Neden diyorum biliyosun diyor bilmiyorum diyorum cekip gidiyor yine. Sosyal iletişim araclarinda beni hep engellemis ama iş yerinde karsilassak konusmaya calisiyor uzak durmuyor.

Ne yapacagimi sasirdim. Nasil davranmaliyim sizce? Aramizda hicbisey yokken kiskanclik yapmasina uyuz oluyorum. Sana noluyo ki diyorum tamam kiskanmayiz diyor sonra bir anda yine beni azarlamaya basliyor.

beni sosyal medya araclarindan engellemesinin anlami da beni cezalandirmak sanırım. Cunku gecen gun yine bi kiskanclik siniri ile geldi ve sen benim tavirlarimi hala anlamadin mi dedi gitti.Basta benim de hoslandigim biriydi, seviyorum diyemen ama eglenceli bi tip oldugu icin etrafimda olmasi hosuma gidiyordu. Ama beni bir birey olarak degil sadece kadin olarak gordugunu dusundugum icin,sadece kendi nefsine gore hareket ettigi icin sogudum ondan. Arkadas olarak eglenceli ama sevgili olmaz. Bu sınırı nasil koruyacagimi bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz?
tecrubelerime dayanarak söyleyebilirim ki bir erkek kiskaniyorsa geçmişi çok kirlidir.. ve bu adamin hareketleri normal degil.

Dizi ve filmlerin en klise sahnesidir

. Adam yuz bulamadigi kadina gidip gidip kiskanma sacmaliklari yapar:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kadin kizar gibi yapar ama icten ice de hosuma gider filan ...

Adam kadinin tavrina gore bi sonraki hareketini ayarlar, ufacik bi yumusak yuz bulsa hemen dozunu artirir filan..:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Sonra yavas yavas

Kurufasulye de kendini nimetten sayar
:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
Filmin biyerinde de adam mutlaka kadini ikna eder, olaylar romantik sekilde devam eder,:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

biz de adamin en basta yaptigi haddini bilmezlikleri unuturuz hatta sempati ile bakmaya baslariz. :KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Cunku adam seviyodur kiskaniyodur kadin icin herseyi yapiyodur falan filan :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Gercek hayatta delikanlilar da bunu yapmayi denerler ve boyle olur iste

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12:
Sonuc; olay tamamen sizin tavrinizla alakali,

Ciddi tavir koyarsaniz yaniniza bile yaklasamaz , :KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Terbiyesiz adama haddini bildirmek size duser, o kendi kendine haddini bilmez
:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

Kıskançlık kadına yapılan en buyuk hakarettır her fırsatta söylüyorum. Bugun benı sevıyor da kıskanıyor dediğiniz adamlar yarın sokak ortasında dövmeye kalkıyor...

Ne alakasi var yani, her kiskanan siddet mi uyguluyor. Bende çok kiskanildim kiskandim ama hic birine buyuzden giriştiğimi ya da birinin bana giriştiğini hatirlamiyorum

Kiskanilmak kiskanmak dozunda olduğunda cok guzel bi duygu bence, yeterki insanlar hadlerini aşmasin, sinirlarini bilsin bu örnekte adam sacmalamis, adamin hareketlerinide olgun bulmadim kac yasinda merak ettim?

Aranızda birşey yokken bile haddini aşıyor, hiç hoş değil.
Çok kıskanan ve kısıtlayan erkek " kendinin yaptıklarından dolayı hemcinslerini iyi tanıdığından " dolayı oyle yapıyordur.

Dedigim gibi, basta hosuma gidiyordu ilgisi. Eglenceli hayat dolu ve benle ilgileniyor diye acaba sans vermeli miyim diye dusunuyordum. Ama sonra iliskiye bakis acisini gorunce beni gercekten seven biri olmadigini beni sadece ihtiyaclari icin istedigini hissettim ve ondan sogudum. Basta bu kadar kati degildim. O da buna guveniyor olmalı ve bana karsi bu yüzden bu kadar rahat.
Tavrimi koyamiyorum yeterince. Belki de beni yürekten sevmeyisini takinti haline getiriyorumdur bilemiyorum. Cok yumusak bi insanim kimseye kati davranamiyorum. Ona onun evlenilcek biri olmadığını soyledim sevgili de olamayacagimi soyledim. Bizim aramizda bisey yok sen de beni engelliyosun itiyosun ama baskasiyla muhabbetimi gorunce sevgiliymisiz gibi kiziyosun dedim. Boyle konusunca susuyo gidiyo falan ama sonra bi yuzyuze gelmemizle bastan başlıyor hersey. Sanki hic konusmamisiz gibi ilgilenmeler Fln...
Özellikle isyerinde bi erkek var ki ona selam bile versem "xx ile aranizdan su sizmiyo masallah" diye sacma sapan konusuyor.

Ise yeni gelen biri var ondan cok daha duzgun, olgun, yakisikli... onunla yarisamaz bie. Adam benle ilgileniyor gibi ama bu dengediz yuzunden ben normal davranamiyorum. Dalgin suratsiz gergin dolaniyorum uff kafam cok karisik.
Nerde gorursem göreyim yuzune bakmiyorum konuşmuyorum, kisa cevaplar veriyorum. Daha ne yapabilirim Bilmiyorum cok beceriksizim sanirim bu konularda. Ya da vok saf. O yuzden butaya yazdim iste. Tavsiyelerinizi dikkate alicam cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar

Bence elde edemeyişinin siniri bu.
Ve çok dengesiz hareketleri.
Bence çok sert bir şekilde uyarmalısın ne bu böyle herkesle konuşmana karışıyor gelip azarlıyor falan.
Bence müsade etmemelisin rahat bırakta yoluma bakayım demelisin bu kadar yumuşak davranma.
Hatta hayatıma biri dahil olmak üzere lütfen mesafeli ol bundan sonra de.
Gerçekten de yolunu kapatır bu şekilde senin.

sana saygi duysaydi daha iyi bi kanit sayilirdi bu sevgisine..
sevgisinden paylasamamak baska (hayati dar etmeden),elde edemedigi icin nefsani olarak kiskancliktan kudurmak baska..
hem senin dusuncelerini yoksayan bi adamin hareketlerinden anlam cikarmaktan vazgec.. ondan once sen engelleyip silmeliydin..

erkeğin kıskananını bilmem de, kıskanmayanına erkek demem ben.. mini etek giysin dolaşsın bence kıskanmayan erkek..

X