erkek kiskaniyorsa seviyor mudur?

Ne alakasi var yani, her kiskanan siddet mi uyguluyor. Bende çok kiskanildim kiskandim ama hic birine buyuzden giriştiğimi ya da birinin bana giriştiğini hatirlamiyorum

Kiskanilmak kiskanmak dozunda olduğunda cok guzel bi duygu bence, yeterki insanlar hadlerini aşmasin, sinirlarini bilsin bu örnekte adam sacmalamis, adamin hareketlerinide olgun bulmadim kac yasinda merak ettim?
Kıskanılmak, kıskanmak dozunda olduğu sürece sızın de dediğiniz gibi. Ben konudakı tutum hakkında yorum yaptım dikkat edersenız.

Is yerinde surekli benle ilgilenen ama yuz vermedigim biri vardi. Iliskiden beklentilerimizin farkli oldugunu soyleyip onunla birsey olamayacagini soyledim. Cunku evlilik oncesi iliskiye soguk bakmiyor ama ben istemiyorum. Benim dusunceme saygi duymuyor tamam sen nasil istersen falan demiyor. Sen bana ayak uyduramazsin dedi en son ve aramizda bisey olamayacagini soyledi gitti. Ben de zaten oyle bi niyetimin olmadigini soyledim. Beni faceden falan her yerden engelledi ama ne zaman ki beni isyerinde bi erkekle konusuyo gorse gelip kiziyor. Kendine ceki duzen vermen gerek diyor. Neden diyorum biliyosun diyor bilmiyorum diyorum cekip gidiyor yine. Sosyal iletişim araclarinda beni hep engellemis ama iş yerinde karsilassak konusmaya calisiyor uzak durmuyor.

Ne yapacagimi sasirdim. Nasil davranmaliyim sizce? Aramizda hicbisey yokken kiskanclik yapmasina uyuz oluyorum. Sana noluyo ki diyorum tamam kiskanmayiz diyor sonra bir anda yine beni azarlamaya basliyor.

beni sosyal medya araclarindan engellemesinin anlami da beni cezalandirmak sanırım. Cunku gecen gun yine bi kiskanclik siniri ile geldi ve sen benim tavirlarimi hala anlamadin mi dedi gitti.Basta benim de hoslandigim biriydi, seviyorum diyemen ama eglenceli bi tip oldugu icin etrafimda olmasi hosuma gidiyordu. Ama beni bir birey olarak degil sadece kadin olarak gordugunu dusundugum icin,sadece kendi nefsine gore hareket ettigi icin sogudum ondan. Arkadas olarak eglenceli ama sevgili olmaz. Bu sınırı nasil koruyacagimi bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz?

Akil vermek istemem ama sormussun soyleyim, yapacagin tek sey umursamamak. Madem uymuyorsunuz birBiribize hic ugrasma. Erkek kiskaniyorsa illa seviyordur diyemem, kendi egosu icin despotluk yapiyor da olabilir. Sevse zaten seni kazanmak icin cabalardi. Kendin demissin nefsi icin beni istiyor diye. Erkeklerin cogu boyle ne yazik ki. Sosyal medyadan engellemesi icin bir sebep yokken engellemesi de sacma. Bana altinda baska bir sey var gibi geldi. Belki gormeni istemedigi seyler vardir. Tanimadigim icin gunahini alamam ama bence cok üstünde durma salla gitsin erkek cok adam lazim bize hakkiyla sevebilen

kıskanıyorsa en azından seninle ilgileniyordur kesin seviyor diyemem ama kıskanmanın b*kunu çıkartıyorsa kesin hastadır.

X