- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Kardesiniz üni okuyor degil mi. Anasinifinda degil yani. Ileride evlenince de size bu kadar ayrinti anlatacak mi karisi ile arasinda gecenler konusunda. Ayrica sizi hic mi hic ilgilendirmez. KarismayinKızlar merhaba, siteye yeni üye oldum. Konuları takip ediyordum ama bir sorunumuz var ve biz her ne kadar MÜDAHİL OLMAK İSTEMESEK DE erkek kardeşimin durumuna üzülüyoruz. KIZI KÖTÜLEMEK İÇİN ASLA AÇMADIM BU KONUYU SİZLERİN FİKİRLERİNİ İSTİYORUM KIZDA GENÇ BİR KIZ , KARDEŞİMDE GENÇ BİR ÇOCUK İKİSİNİNDE ÜZÜLMESİNİ İSTEMİYORUM AMA...
Üniversite son sınıfta ve bir kız arkadaşı var kendisinden 1 yaş küçük bir alt sınıfta. Bu kızla yaklaşık 4 aydır görüşüyorlar. Kardeşim kızı çok seviyor ama kızın geçmişte yaşadığım bir kaç yıllık bir ilişkisi var ve bu çocuk kızın psikolojisini bozmuş. Kız yemek yerken dışarıya çıkarken bile dakika saatle çıkıyormuş. Şunu yapma bunu yapma gibi şeylerle kızı boğmuş ve kız en güzel günlerinde mezuniyet tarzı zamanlarında bile kıza şunu bunu giyme diyerek baskılar yapmış.
Kardeşim ise, bu kızdan önce 1 tane ciddi baktığı ilşkisi var o kızdan sonra 7 8 kişiyle bir iki ay görüşmüş hep başlangıçtayken ya güvenenemiş, ya karşı taraf istememiş yada iki taraftan kaynaklı sıkıntılar olmuş görüşmeyi kesmişler. Haliyle üniversite de kardeşim hakkında iyi diyenler kadar kötü yorum yapanlarda kızın yurdunda mevcutmuş. Kardeşimi savunmuyorum onun da bu kadar kişiyle görüşmesi belki doğru değil ama hep ciddi bir ilişki aradım abla diyor..
Şimdi bu kıza en başından anlatmış, bir çok görüştüğüm insan oldu diye. Ama hepsiyle belli bir mesafede oldu ve olmadı Allah nasip etmedi uyuşamadık diye. Bu görüştüğü Kızda aşırı şüphecilik, kıskançlık var. Sürekli kardeşime bununla da görüştün mü ? Doğru söyle gibi şeyler diyormuş.
Bu kızla kardeşim tanışma aşamasındayken de erkek kardeşimin bu kızdan önce konuştuğu çalıştığı aynı zamanda iş yerindne bir kızla konuşmuş. Bu yeni kızla, iş yerinde görüştüğü kız arasında 1 2 hafta aralarında süre oluncada bu iş yerinden kız kareşime mesaj falan atıyor. Gitme v.b şeyler diyor. Erkek kardeşimde bu yeni kız arkadaşına kendisi söylüyor kızın ona mesaj attığını. Yani dürüst davranıyor. Hatta bu yeni kız eski kıza mesaj atıyor utanmıyor musun sevgilisi olan bir erkeğe mesaj atıyorsun diye. Bu şu an ki görüştüğü kızda sürekli sen ikimizle aynanda görüştün görüşme aşamasındayken diyor. Böyle bir durum var sanki ama kardeşim o iş yerinden kızla olmuyacağını biliyordu kız yapışıyordu mesajlarını göstermişti. Kardeşim dürüstçe anlattıkçada bu kız arkdaşı sürekli başına kalkıyor.
Hatta kardeşim ilişkiler konusunda bu sevdiği kızla konuşurken " üniversitede bir kızla 1 hafta sadece konuşmuştum, bizim kız arkadaşların arkadaşı sonradan olmadı sadece 2 sefer buluştuk ama bu kız sonradan hep ben diğer arkadaşlarımı aradığımda rahatsız olmuş. İnsnalar sonradan bir birlerini kötülüyor olmayınca" gibi bir şey anlatmış. Kız arkadaşıyla paylaşmış. Sen misin bunu anlatan.... Bu görüştüğü kızda kardeşime küfürler etmiş. "..ktir git, sen boyle serefsi....sin seninle görüştüğüme pişmanım" gibi laflar etmiş. Kardeşim diyor ben nereye gitsem ters caddeye gidiyor. Peşinden gidiyorum bana defol git seni istemiyorum diyormuş. Sonrada aradan 1 saat geçiyor kızla sarılıyorlar falan kız yarım saat geçiyor aralarında ufak tartıışınca kardeşim gel konuşalım değince yine buna benzer küfürler etmiş kardeşime.
BUGÜN DE kardeşime "Okulda seninle görüşmek istemiyorum, dışarda görüşelim demiş." kardeşimde sinirlenmiş hatta gece çalışma salonunda kardeşim ders çalışmış gece 02:00 da gitmiş yurduna, kız diyormuş ki inanmıyorum demiş. Whatsapda kardeşim foto paylaşmasına rağmen.
BİZİM ANLAMADIĞIMIZ, KIZ SORUN ÇIKARTIYOR SONRA BARIŞIYORLAR ARADAN 1 HAFTA GEÇMİYOR TEKRARDAN KIZ BENZER SORUNLAR ÇIKARTIYOR. ETRAFTAN BİR LAF DUYUNCA YADA KENDİNCE BÜYÜTÜYOR. KENDİSİ BİLE ABLASINA DEMİŞ ABLA BEN BAZI ŞEYLERİ ÇOK BÜYÜTÜYORUM DİYE. KARDEŞİME ANLATMIŞ.
KIZIN PEK ARKADAŞ İSTEMEYEN BİR KIZ KARDEŞİMN DEDİĞİNE GÖRE. SÜREKLİ KARDEŞİMİN YANINDA VE DOLU DOLU GEÇİYOR ABLA DİYOR GÜNÜMÜZ. SÜREKLİ EĞLENİYORUZ FALAN AMA BÖYLE YAPINCA KIZ DİYOR; HEVESİM KAÇIYOR ABLA SENEYE GİDERSEM BU KIZLA UZAKTAN NASIL YÜRÜTECEM DİYOR ?
SÜREKLİDE ÇOCUĞUN TELEFONUNA REHBERİNE, ARAMA KAYDINA, SMSLERİNE WHATSAP MESAJLARINA BAKIYORMUŞ HER BULUŞTUKLARINDA.
Şimdi arkadaşlar BİZ ASLA KARIŞMAK İSTEMİYORUZ BU İLİŞKİYE AMA kardeşim kızı bırakamıyor kızda da bir tutarsızlık var BU DA BİZİ DÜŞÜNÜDÜRÜYOR. kardeşimin okulu bitecek kızda seneye mezun olacak ama uzağa giderlerse biter gibime geliyor. Gerçi aralarında 2 saat mesafe olacak.
ASLA KARDEŞİMİ SAVUNMUYORUM ONUNDA HATALARI OLMUŞ AMA BU KIZ AŞIRI KISKANÇLIK VE KARDEŞİMİ SIKTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. ÇOCUK FACEBOOK SOSYAL MEDYA KAPATTI KIZDA KAPATMIŞ. KIZ SOSYAL MEDYAYI SEVMİYORUM BAŞIMA ÇOK ŞEY GELDİ DİYORMUŞ.
Kızlar objektif yorumlarınızı bekliyorum. Kardeşiminde kızında hatasını ve sizce ilerileri nasıl olur hepimiz yaş geçirdik tecrübelerimiz oldu. Ben artık duruma çok üzülüyorum.