- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcat95
Üniversiteye hazırlanan kardeşinizin durumu nasıl ? Siz sadece tek kardeş üzerinde yoğunlaştınız.
Ya anneniz ? Nineniz? Sakın seviyorlar babamı demeyin.
Ya siz seviyor musunuz babanızı
Gayet iyi sınavına odaklı. benim öğrenciliğimde derecelerle geçti o daöyle şuan ananem unuttu bile olanları sorsan hatırlamaz. Biz mi alıştık acaba diyorum? Gerçekten bizim ilk aşmamız gereken şey içki. Annemle beraber yazdık bunların çoğunu o şuan dışarı çıktı ama annemin hep söylediği şey iyiliğine çok iyi kötülüğüne kötü içki mahvediyo onu der kadın kaç yıllık karısı mesela bana keşke içki bıraktıracak bişeyler tavsiye etseniz beddua edeceğinize
Siz kabullenmişsiniz ekonomik olarak babaya mı bağlısınız. Beni döven adam nasıl iyi olur. Burada bu konuyu okuyanlar üzülüyor sinirleniyor yorumlar sert oluyor haklısınız ama yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okur musunuz...Gayet iyi sınavına odaklı. benim öğrenciliğimde derecelerle geçti o daöyle şuan ananem unuttu bile olanları sorsan hatırlamaz. Biz mi alıştık acaba diyorum? Gerçekten bizim ilk aşmamız gereken şey içki. Annemle beraber yazdık bunların çoğunu o şuan dışarı çıktı ama annemin hep söylediği şey iyiliğine çok iyi kötülüğüne kötü içki mahvediyo onu der kadın kaç yıllık karısı mesela bana keşke içki bıraktıracak bişeyler tavsiye etseniz beddua edeceğinize
Ama öyle olsa normal zaman da da olur buayıkken yani diyorum ya ramazan da çok mutluyuz mesela orucunu da tutar halbuki ben gerçekten babamı nasıl tarif ederim bilmiyorum ama cahillik vs de değil ailem öğretmen yeminli tercüman avukat hekim yani okumayanımız yok çok şükür anneö bile aöf okuyo benim nasıl anlataym bilemedimben de içiyorum da tutup annemi dövmüyorum. babanızın karakterinde dövmek var içki banahe.
Maçtan dönerken şiddet uygulamış ne zaman içmişti aşağıdakileri sarhoşken mi yaptı.Birde kaybedeceği bişeyi olmayan insandan korkulur ve babamın tek varlığı biziz içmediği sürece iyiyiz çok sever sevdiğini gösterir ama bu durumlarda yaşanıyo maalesef
Yoo ne demek istediniz anlamadım babamla maddi açıdan bi bağım yok? Anlıyorm galiba ben ifade edemedim kendimiSiz kabullenmişsiniz ekonomik olarak babaya mı bağlısınız. Beni döven adam nasıl iyi olur. Burada bu konuyu okuyanlar üzülüyor sinirleniyor yorumlar sert oluyor haklısınız ama yazdıklarınızı başkası yazmış gibi okur musunuz...
Ama öyle olsa normal zaman da da olur buayıkken yani diyorum ya ramazan da çok mutluyuz mesela orucunu da tutar halbuki ben gerçekten babamı nasıl tarif ederim bilmiyorum ama cahillik vs de değil ailem öğretmen yeminli tercüman avukat hekim yani okumayanımız yok çok şükür anneö bile aöf okuyo benim nasıl anlataym bilemedim
Akşamdan kalma diye bi tabir duydunuz mu insanlar içtikten bi iki saat sonra değil zaman geçibce gerginleşirMaçtan dönerken şiddet uygulamış ne zaman içmişti
Çoközür dilerim geri kafalı bi aileyiz biliyorum ama bizde boşanma kabullenilen bişey değilokumuşlar ama vizyon seviyor ama dövüyor seviyesinde. boşanmak kimsenin aklına gelmemiş. normal zamanda iyi diyorsunuz evi terkedince tutup öldürecek mi yani? sizde gerçekten kavramlar karışmış. gidin bi doktora.
Gayet iyi sınavına odaklı. benim öğrenciliğimde derecelerle geçti o daöyle şuan ananem unuttu bile olanları sorsan hatırlamaz. Biz mi alıştık acaba diyorum? Gerçekten bizim ilk aşmamız gereken şey içki. Annemle beraber yazdık bunların çoğunu o şuan dışarı çıktı ama annemin hep söylediği şey iyiliğine çok iyi kötülüğüne kötü içki mahvediyo onu der kadın kaç yıllık karısı mesela bana keşke içki bıraktıracak bişeyler tavsiye etseniz beddua edeceğinize
Size yardımcı olamayacağım. Destek almalısınız. Suçlu içki değil babanız. Sürekli şiddet uyguluyor siz bunu içkiye bağlamışsınız. Önce acıda olsa bunu kabul edin. Gerisi çok kolay gelecek.Akşamdan kalma diye bi tabir duydunuz mu insanlar içtikten bi iki saat sonra değil zaman geçibce gerginleşir
Çoközür dilerim geri kafalı bi aileyiz biliyorum ama bizde boşanma kabullenilen bişey değil
Hay Allah razı olsun bi anlayan çıktı sonundaPolisi arayin kurtulun diyenleri anlamiyorum isveçte mi yasiyorsunuz. Turkiye burasi. Arasinlar polisi polis gelsin adami alsin yarim saat sonra pimi cekilmis bomba gibi salsin sonra adam kimi keser acaba.
Babanizin tedaviye ihtiyaci var, onun sakin zamanlarindan birinde alin karsiniza kardesinizin durumunu anlatin, huyuna gidin, aglayin zirlayin anlatin butun derdinizi. Gel tedavi ol kurtulalim bu beladan diyin ikna edin baska hicbir careniz yok.
Sizin üzerinizden diğer arkadaşlara dedim yanlış anlamayın teşekkür ederimBeni alıntılamışsınız. Ama ben beddua etmedim. Etmem de Rabbim bilir yapacağını.
Tavsiye
Doktora gitmeye ikna edin.Tedavi şart.Burda ben içmesin dememle olmaz. Bu işin eğitimini almış alkol bağımlılığını tedavi edecek kişilerden yardım alacak.
Ya
İstediğinizi anlıyorsunuz ironi yaptım lütfen artık Türkiye gerçeğiyle yüzleşerek yazın şu yorumlarıo zaman o diplomaları yırtın atın. biz dediğiniz kim sülale mi? dayağı sülale mi yiyor siz mi yiyorsunuz? kekeme olan yedi kat yabancı mı sizin kardeşiniz mi? bunlara bi cevap verin. sizin derdiniz ne ben anlamadım ki. kardeşin durumu ortada, kalanların durumu ortada. çözüm önerisi getiriyoruz hala babam şöyle babam böyle. yemişim babanızı yani. akıl sağlığı yerinde olan bi tane insan bırakmamış adam, siz hala bizde boşanma yok diyorsunuz. e çekin madem napalım.
İstediğinizi anlıyorsunuz ironi yaptım lütfen artık Türkiye gerçeğiyle yüzleşerek yazın şu yorumları
Siz olayların fazla içinde kaldığınız için kafanız karışmış benceAkşamdan kalma diye bi tabir duydunuz mu insanlar içtikten bi iki saat sonra değil zaman geçibce gerginleşir
Hepimiz anlıyoruz da siz neredeyse içki şişesi uçan tekme attı diyeceksiniz... Babanız melek maşallah.Hay Allah razı olsun bi anlayan çıktı sonunda