- 3 Şubat 2018
- 25.255
- 108.736
-
- Konu Sahibi Blackcat95
Polisten kurtuşunca bizi nasıl kim kurtaracak elinden? Biz bi çift laf etsek 3. Sayfa haberlerine konu oluruz. Ben kardeşimi kurtarma derdindeyim sadecw bu çekilecek başka çaremiz yok
İyide çıkınca ne olacak? Bu durumu yaşayana tanık olsanız anlarsınız Rabbim göstermesin kimseyeAnlatamiyorum galiba. Siz o adam evde terör estirdigi sürece en iyi terapiste gidin veya 100 oyun oynayin fayda etmez. Hepiniz sikayetci olsaniz atilir bir süre iceri
İyide çıkınca ne olacak? Bu durumu yaşayana tanık olsanız anlarsınız Rabbim göstermesin kimseye
Birde kaybedeceği bişeyi olmayan insandan korkulur ve babamın tek varlığı biziz içmediği sürece iyiyiz çok sever sevdiğini gösterir ama bu durumlarda yaşanıyo maalesef
Birde kaybedeceği bişeyi olmayan insandan korkulur ve babamın tek varlığı biziz içmediği sürece iyiyiz çok sever sevdiğini gösterir ama bu durumlarda yaşanıyo maalesef
Ben evimde rahat oturmuyorum bilmeden yorum yapmayın ben evladımı kaybettim şubat ayında kendime hayrım yok tekrar hamileyim sıkıntıdan ne halde olduğumu bilemezsiniz siz bu adam dışarda olay çıkartıp karakoldan rahat rahat çıkar hrr yerde eli kolu var. O bıçak benim boğazıma çok dayandı ne yaşandığını bilmiyosunuz ki nedir bu suçlama yardım istedim ben sizden yaşadığım çevrede bu durum o kadar çok ki. Susmazsak kadın cinayeti denen şeye konu olucaz biz lütfen yabenim babam zamanında bana bıçak çekti. polisi aradım gelip götürdüler. sonra ifade için bizde gittik emniyete. polis memuru türktü. (yurt dışında yaşıyoruz). konuştu etti sonra babamla beraber döndük eve.
asla haksızlığa zulme boyun eğmem. ucu ölüm olacaksa bile. ki allah korusun. Herneyse demek istediğim: korkmayın. siz böyle pasif kaldıkça o adam devam edicek. Allah aşkına kimse anneye, ananeye sahip çıkamıyo mu? Siz evlenmişsiniz. bişey yapamazmısınız. Herkes var ya o kadar bencil ki. Benim annem o durumda olucak bende evimde rahat rahat oturucam ha?
Çok teşekkür ederim araştırıyorum şuanher birimiz kendi ailelerimizin bir takim psikolojik siddetlerine hatta bazen fiziksel siddetlerine maruz kalarak buyuduk.
imkaniniz el veriyorsa kardesiniz icin bir pedagog gorusu almanizi oneririm.
Doğru söylüyosunuz var. Ben size yaşadığım neyi anlatayım ki 4 yaşında ameliyat esnasında uyanmamı mı 7 ay yürüye me mi? Evladımı kaybetmemi o esnada yaşadıklarımı gözümün önünden yaşanan onca şeyi. İyi değilim ama dediklerinizi yapsam hayatta olmam emin olunsizin de psikolojik tedaviye ihtiyacınız var bence.
Allah annenizin yüzüne baksın babanız bir an evvel layığını bulsun diyerek başlayayım beddua etmek istemiyorum döner dolaşır diye..Arkadaşlar merhaba benzeri konular aradım ama bizim ki biraz farklı diye konu açmak istedim. Önce biraz aile yapımızdan bahsedeyim.
Babam ramazan ve perşembe geceleri hariç hiç ara vermeden içer. Her gün hır gür yok ama anneme çok yazık ediyor. Zaten olay çıkarırsa da öyle iki tokat falan değil evi başımıza yıkmadığı kalır annem sessizdir genelde onu da mahvetti kadın bi gün iyiyse iki gün ağlar komşular korkudan evimize gelemez seslerden dolayı 3 kardeşiz ben 1senelik evliyim biri üniversite sınavına girecek kız en küçüğümüz de 8. Sınıfa geçti. Ananem büyük babam beraber yaşıyoduk (annemin annesiyle babamın babası evliydi beraber evlenmişler) . Büyükbabam vefat etti8 yıl önce. Ananem alt düzeyde alzhemier. Ama çok tatlı dilli çok şekerdir herkes bayılır çok sevilir. Onun maaşını annem alıyor. Allah razı olsun bir kere bile bana 5lira ver demez. Şimdi sorun şu ki babam iki kardeşime de bu zamana kadar fiske vurmamıştır. Ama bana anneme ananeme şiddet uygularken çok tanık oldular bizim zaten psikolojimiz normal olmadı hiç baştan anlatsam roman olur baştan sona trajedi. Sorunum şu ki küçük kardeşim konuşurken kekeliyo ara ara özellikle heycanlanırsa bi yabancı varsa. Sevgiyle büyüttük biz onu enküçüğümüz en sakinimiz o. Babam hele çok çok sever ama. Ne yaptıysak açamıyoruz çocuğu basket oynuyo maçına gittik geçen kollarını bağlıyo maçta oynarken. Kimseyle yakınlaşmıyo. Taktik alırken bile uzak duruyo 2 3 senedir gidiyo halbuki ortam kuramıyo bi türlü babam da bunu böyle görünce sinirleniyo maçın ortasında annemin kafasına yumruk atıyo falan al işte senin yetiştirdiğin çocuk hale bak bunu sen yaptın böyle. Falan dönüştede ağlattı çocuğu pc telefon yasak vs bisürü şey saydı. matematiği çok iyi ama okumakta da sorun yaşadığı için biz okursak yapıyo kendi okursa soruyu anlayamıyo. Biz babamdan kaynaklandığını düşünüyoruz çünkü babam evde terör estirirken çocuk yorganın altından çıkamazdı 3 4 yaşındayken bile. Biz bu çocuk için ne yapabiliriz ortamı rahatsa mutluysa sorunu yok eşimle arası iyi mesela onunla rahat piknik vs oralarda kekelemiyo çok. Ama bayram da falan kaçmak istiyo herkesten yaşıtlarıyla hiç tanışmaya meyli yok. Uyumludur da aslında. Bi akıl verin bana nasıl aktiviteler yapalım yalnız mı gönderelim yanında mı olalım. Önümüzdeki yıl liseli olacak ezilecek diye çekiniyoruz
Not dra götürdük özgün öğrenme güçlüğü var demişti 4yıl önce
O halde şöyle düşünün. O bıçak boynunuzdan içeri girmeden önce bisiyler yapın. O terapilerin hiçbir faydası olmiycak bu meseleyi halletmediginiz sureceDoğru söylüyosunuz var. Ben size yaşadığım neyi anlatayım ki 4 yaşında ameliyat esnasında uyanmamı mı 7 ay yürüye me mi? Evladımı kaybetmemi o esnada yaşadıklarımı gözümün önünden yaşanan onca şeyi. İyi değilim ama dediklerinizi yapsam hayatta olmam emin olun
Bu ortamda büyüyen ve daha sonra benimle yaşamaya başlayan manevi bir oğlum var . Kekeme konuşmalar 4 yılda geçti . Şiddet orada öylece dururken düzelmez malesef. Belki sen yanına alıp ilgilenebilirsin ..Arkadaşlar merhaba benzeri konular aradım ama bizim ki biraz farklı diye konu açmak istedim. Önce biraz aile yapımızdan bahsedeyim.
Babam ramazan ve perşembe geceleri hariç hiç ara vermeden içer. Her gün hır gür yok ama anneme çok yazık ediyor. Zaten olay çıkarırsa da öyle iki tokat falan değil evi başımıza yıkmadığı kalır annem sessizdir genelde onu da mahvetti kadın bi gün iyiyse iki gün ağlar komşular korkudan evimize gelemez seslerden dolayı 3 kardeşiz ben 1senelik evliyim biri üniversite sınavına girecek kız en küçüğümüz de 8. Sınıfa geçti. Ananem büyük babam beraber yaşıyoduk (annemin annesiyle babamın babası evliydi beraber evlenmişler) . Büyükbabam vefat etti8 yıl önce. Ananem alt düzeyde alzhemier. Ama çok tatlı dilli çok şekerdir herkes bayılır çok sevilir. Onun maaşını annem alıyor. Allah razı olsun bir kere bile bana 5lira ver demez. Şimdi sorun şu ki babam iki kardeşime de bu zamana kadar fiske vurmamıştır. Ama bana anneme ananeme şiddet uygularken çok tanık oldular bizim zaten psikolojimiz normal olmadı hiç baştan anlatsam roman olur baştan sona trajedi. Sorunum şu ki küçük kardeşim konuşurken kekeliyo ara ara özellikle heycanlanırsa bi yabancı varsa. Sevgiyle büyüttük biz onu enküçüğümüz en sakinimiz o. Babam hele çok çok sever ama. Ne yaptıysak açamıyoruz çocuğu basket oynuyo maçına gittik geçen kollarını bağlıyo maçta oynarken. Kimseyle yakınlaşmıyo. Taktik alırken bile uzak duruyo 2 3 senedir gidiyo halbuki ortam kuramıyo bi türlü babam da bunu böyle görünce sinirleniyo maçın ortasında annemin kafasına yumruk atıyo falan al işte senin yetiştirdiğin çocuk hale bak bunu sen yaptın böyle. Falan dönüştede ağlattı çocuğu pc telefon yasak vs bisürü şey saydı. matematiği çok iyi ama okumakta da sorun yaşadığı için biz okursak yapıyo kendi okursa soruyu anlayamıyo. Biz babamdan kaynaklandığını düşünüyoruz çünkü babam evde terör estirirken çocuk yorganın altından çıkamazdı 3 4 yaşındayken bile. Biz bu çocuk için ne yapabiliriz ortamı rahatsa mutluysa sorunu yok eşimle arası iyi mesela onunla rahat piknik vs oralarda kekelemiyo çok. Ama bayram da falan kaçmak istiyo herkesten yaşıtlarıyla hiç tanışmaya meyli yok. Uyumludur da aslında. Bi akıl verin bana nasıl aktiviteler yapalım yalnız mı gönderelim yanında mı olalım. Önümüzdeki yıl liseli olacak ezilecek diye çekiniyoruz
Not dra götürdük özgün öğrenme güçlüğü var demişti 4yıl önce
o adamla yaşadığı sürece düzelmez o çocuk.en iyisi uzak bir şehre okumaya gitsin tatillerde görüşürler.ancak o kurtarır o çocuğu.annenizin boşanmaya niyeti olsa zaten bu duruma gelmeden işler boşanırdı.bu nedenle daha farklı bir öneride bulunamıyorum.siz bir çiçeği sulasanız en iyi takviyeleri yapsanızda ortamı iyi değilse o çiçek açmaz.sizinkide öyle bir durum işte aile ortamı iyi olmadığı sürece dışardan yapılan takviyelerle bir yere kadar fayda sağlanır.
Anneniz babanızı boşasın sonra da babanızla aynı ortamı paylaşmasın ve doktora götürsün. Düzelir. Sorun kardeşiniz değil, şiddete göz yuman sizlersiniz... kusura bakmayın...
Annem bizi daha önce aldı evi terkettik sessizce ertesi gün gittiğimiz evi başımıza yıkıyodu çevredeki herkes gidin olay büyüyecek bu sizin KADERİNİZ dedi. Benim annem 1yaşında öksüz kalmış kime güvensin nereye gitsin. Bu adam bunları yapıyo yanlış tabiki ama bi bakmışsın aşkım canım konuşuyo. Hani filmlerde görülen sorumsuz adam değil aslında ve bizden başka gerçekten onun da kimsesi yok yaşadıklarımız ailecek zor du torunu ölünce kendine gelemedi sabahlara kadar ağladı benimle beraber ben aslında babam içinde bişeyler yapmak istiyorum çünkü yani nasıl anladınız bilmiyorum ama özünde iyidir babam. Pişman olup ağlar bizimle kardeşimi en çok o sever belkide. Yargısız infaz yapmayın lütfenO halde şöyle düşünün. O bıçak boynunuzdan içeri girmeden önce bisiyler yapın. O terapilerin hiçbir faydası olmiycak bu meseleyi halletmediginiz surece
Anneanne aynı zamanda babanın üvey annesi oluyor sanırım.Ben doğru mu anlamışım, babanız yalnızca annenize değil, anneannenize de mi şiddet uyguluyor?
Ben evimde rahat oturmuyorum bilmeden yorum yapmayın ben evladımı kaybettim şubat ayında kendime hayrım yok tekrar hamileyim sıkıntıdan ne halde olduğumu bilemezsiniz siz bu adam dışarda olay çıkartıp karakoldan rahat rahat çıkar hrr yerde eli kolu var. O bıçak benim boğazıma çok dayandı ne yaşandığını bilmiyosunuz ki nedir bu suçlama yardım istedim ben sizden yaşadığım çevrede bu durum o kadar çok ki. Susmazsak kadın cinayeti denen şeye konu olucaz biz lütfen ya