- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 28
-
- Konu Sahibi Blackcat95
Hepimiz aynıyız herkese anlatmayız zaten ama annem öksüz zaten hep tehdit hep şiddet gerek fizyolojik gerek psikolojik. Nasıl yazdığımı bilemedim dün gece 4te kardeşimi sevmeye çalışmış ananemle aynı odada kalıyo o da noldu kaldurma demiş uyuyo demiş ananemin boğazını sıkmaya çalışmış çocuğun gece lambasını kırmış annem yetişmiş Allah'tan napıcaz bu adamla bilmiyorumAy annenize içim acıdı...
Çok çok üzüldüm.Hepimiz aynıyız herkese anlatmayız zaten ama annem öksüz zaten hep tehdit hep şiddet gerek fizyolojik gerek psikolojik. Nasıl yazdığımı bilemedim dün gece 4te kardeşimi sevmeye çalışmış ananemle aynı odada kalıyo o da noldu kaldurma demiş uyuyo demiş ananemin boğazını sıkmaya çalışmış çocuğun gece lambasını kırmış annem yetişmiş Allah'tan napıcaz bu adamla bilmiyorum
Bi kaç oyun verdi onları oynadık oynuypruz ama zaten babam veya yabancı yokken sorunu yok. Benimle kalmayı kabul etmiyo zaten anneye çok düşkünDoktora gitmişsiniz, teşhis koyulmuş da tedavi için ne yapılmış?
Yanınıza alma kararınız doğru olmayabilir. Mutlaka bir çocuk ergen psikoloğuna götürün. Karar alma aşamasında yardımcı olsun.
Sizin yanınıza geldiğinde annesi hakkında daha çok kaygılanabilir yada annesini terketmiş gibi hissedip vicdani bir yük altına girebilir.
Öte yandan sizinle daha huzurlu olacağı kesin. Ortam değişikliği de iyi gelir. Belki yeni okulunda kendini daha sağlıklı ifade eder. Özgüvenine faydası olur.
Ama bu kar-zarar durumunu kendiniz değerlendiremezsiniz.
Mutlaka yardım alın. Daha çocuk ama zaman da geçiyor, gençlik çağında daha çok sıkıntı yaşar bu şekilde
Bunu yaşamayan bilemez ben hiç bir suçum yokken kafamı şişirdi amcamı çağırdım kimsemiz yok başka sinirlendirmeyin napalım o daha 14ünde annesini kaybetti yok 15inde evlendi psikolojisi bozuk diye onu savunup gitti söylemek kadar kolay değil yapmasıya tamam çok zordur eminim ama. o kadar kişisiniz. anane dayak yiyene kadar adamın eline bi fiske vuramıyor musunuz? on hayvan gücü mü var bu adamda. valla benim evimde olsa alır bıçağı takardım ucundan bakalım bi daha bişey yapabiliyo mu?
Bunu yaşamayan bilemez ben hiç bir suçum yokken kafamı şişirdi amcamı çağırdım kimsemiz yok başka sinirlendirmeyin napalım o daha 14ünde annesini kaybetti yok 15inde evlendi psikolojisi bozuk diye onu savunup gitti söylemek kadar kolay değil yapması
Önce annrmle babamon nikahı kıyılmış sonra ananem büyükbabamınAnnenin annesiyle babanın babası evliyse, onlar kardeş olmuyor yaw? Yanlış mı anladım?
Bi kaç oyun verdi onları oynadık oynuypruz ama zaten babam veya yabancı yokken sorunu yok. Benimle kalmayı kabul etmiyo zaten anneye çok düşkün
Polisten kurtuşunca bizi nasıl kim kurtaracak elinden? Biz bi çift laf etsek 3. Sayfa haberlerine konu oluruz. Ben kardeşimi kurtarma derdindeyim sadecw bu çekilecek başka çaremiz yokTürkiyede Polis yok mu? Size siddet uygularken neden kisme Polisi cagirip evden uzaklastirmiyor bu adami? Yok mu aranizda babaniza karsi dava acacak kadar cesaretli biri? Cocuk bu hallere düsmüs. Lanet olsun böyle babaya
Dediğiniz gibi tekrar götürelim teşekkür ederim4 yıl önceki oyunla şimdiki öneri aynı olmaz.
Ayrıca tek sorun da kekeleme değil.
Sosyal ortamlarda kendini geri çekme, arkadaşlık kuramama, kendini ifade edememe.
Okuduğunu da anlamıyor diyorsunuz, bu oyunla çözülecek bir şey De değil ki.
çocuk için doğru olan yardım alması. Geciktirmeyin lütfen