- 8 Mayıs 2014
- 3.541
- 5.265
-
- Konu Sahibi Blackcat95
Emin ol yabancı olduğum durumlar değil. Sizi gerçekten seviyorsa ve bunları yapıyorsa psikolojik desteğe ihtiyacı olan asıl kişi o. Alın karşınıza ikna edin. Biz sorduk araştırdık çocugun böyle olmasının sebebi şiddet korku vs dediler. Gerekirse hepimiz tedavi görelim ama senin de elini taşın altına koyman gerek demelisiniz. Size bir hayaldenbahsetmiyorum. Cesaret etmedikçe ışığa ulaşamazsınız. Erken yaşta saçma hastalıklardan vefat edersiniz. Yaşam kaliteniz asla olmazAnnem bizi daha önce aldı evi terkettik sessizce ertesi gün gittiğimiz evi başımıza yıkıyodu çevredeki herkes gidin olay büyüyecek bu sizin KADERİNİZ dedi. Benim annem 1yaşında öksüz kalmış kime güvensin nereye gitsin. Bu adam bunları yapıyo yanlış tabiki ama bi bakmışsın aşkım canım konuşuyo. Hani filmlerde görülen sorumsuz adam değil aslında ve bizden başka gerçekten onun da kimsesi yok yaşadıklarımız ailecek zor du torunu ölünce kendine gelemedi sabahlara kadar ağladı benimle beraber ben aslında babam içinde bişeyler yapmak istiyorum çünkü yani nasıl anladınız bilmiyorum ama özünde iyidir babam. Pişman olup ağlar bizimle kardeşimi en çok o sever belkide. Yargısız infaz yapmayın lütfen
Boşanma davası açacak anneniz, uzaklaştırma alacak bu kadar şiddete alması lazım, anneniz darp raporu alsın polise başvursun, ananenizin maaşı var madem, anneniz de çalışsın, bu eziyete değer mi ayı misali çocuğu severken boğacak!Hepimiz aynıyız herkese anlatmayız zaten ama annem öksüz zaten hep tehdit hep şiddet gerek fizyolojik gerek psikolojik. Nasıl yazdığımı bilemedim dün gece 4te kardeşimi sevmeye çalışmış ananemle aynı odada kalıyo o da noldu kaldurma demiş uyuyo demiş ananemin boğazını sıkmaya çalışmış çocuğun gece lambasını kırmış annem yetişmiş Allah'tan napıcaz bu adamla bilmiyorum
Doğru söylüyosunuz var. Ben size yaşadığım neyi anlatayım ki 4 yaşında ameliyat esnasında uyanmamı mı 7 ay yürüye me mi? Evladımı kaybetmemi o esnada yaşadıklarımı gözümün önünden yaşanan onca şeyi. İyi değilim ama dediklerinizi yapsam hayatta olmam emin olun
Çok üzgünüm bu dediğim cümle için ama, ölse de herkes rahat etse denilecek türden yaratık babanız :/Hepimiz aynıyız herkese anlatmayız zaten ama annem öksüz zaten hep tehdit hep şiddet gerek fizyolojik gerek psikolojik. Nasıl yazdığımı bilemedim dün gece 4te kardeşimi sevmeye çalışmış ananemle aynı odada kalıyo o da noldu kaldurma demiş uyuyo demiş ananemin boğazını sıkmaya çalışmış çocuğun gece lambasını kırmış annem yetişmiş Allah'tan napıcaz bu adamla bilmiyorum
Çarpık ilişki yok görücü usulü analı kızlı evlenilmiş annem de babam da öksüz ve ananem babamı çok sever o benim oğlum der babamda annemin yokluğunu göstermedi der hep annesi ölünce yengesi çok zorluk yapmış babama ananem ne isterse yapmış babam15 annem 17yaşındaymış evlendiğindeAnneanne aynı zamanda babanın üvey annesi oluyor sanırım.
Yani konu sahibinin anne ve babası evlenirken dünürler de birbiriyle evlenmiş.
Eğer doğru anladıysam olay baştan sona çarpık ilişkiler zinciri
Annem bizi daha önce aldı evi terkettik sessizce ertesi gün gittiğimiz evi başımıza yıkıyodu çevredeki herkes gidin olay büyüyecek bu sizin KADERİNİZ dedi. Benim annem 1yaşında öksüz kalmış kime güvensin nereye gitsin. Bu adam bunları yapıyo yanlış tabiki ama bi bakmışsın aşkım canım konuşuyo. Hani filmlerde görülen sorumsuz adam değil aslında ve bizden başka gerçekten onun da kimsesi yok yaşadıklarımız ailecek zor du torunu ölünce kendine gelemedi sabahlara kadar ağladı benimle beraber ben aslında babam içinde bişeyler yapmak istiyorum çünkü yani nasıl anladınız bilmiyorum ama özünde iyidir babam. Pişman olup ağlar bizimle kardeşimi en çok o sever belkide. Yargısız infaz yapmayın lütfen
Çarpık ilişki yok görücü usulü analı kızlı evlenilmiş annem de babam da öksüz ve ananem babamı çok sever o benim oğlum der babamda annemin yokluğunu göstermedi der hep annesi ölünce yengesi çok zorluk yapmış babama ananem ne isterse yapmış babam15 annem 17yaşındaymış evlendiğinde
Arkadaşlar bunlar senede 1olan şeyler tabiki olmasın. Psikolojin bozuk denildiği için ameliyat dedim siz narkozdan uyanıp bağırdığınızı düşünsenize bi ameliyatta uyanmak ciddi bir travmadır ve ben bunu belli aralıklarla rüyamda görürüm. Ameliyattan sonra canlı canlı sıradan bi hasta odasında benim bacağım matkapla delindi her tarafa kanlar sıçraya sıçraya bunların hepsi bir travmae başkaldırsak 3. sayfa haberi olurduk diyosunuz sonra babam bizi çok seviyo diyosunuz. ameilatın vs bunlarla alakası yok. herkes dayağını yemiş oturmuş yani ben anlamıyorum ananeniz, babanızın üvey annesi. onu bile dövmüş kimse bişey dememiş. şimdi de kardeş kekeme diye şoka giriyorsunuz. o çocuk tabi ki kekeme olur. evde 3 nesil dayak yiyor. oyunmuş vs bunlar boş işler. çocukla iki vakit geçireceksiniz, eve gidince yine anne babadan dayak yiyor, ne işe yarayacak?
Arkadaşlar bunlar senede 1olan şeyler tabiki olmasın. Psikolojin bozuk denildiği için ameliyat dedim siz narkozdan uyanıp bağırdığınızı düşünsenize bi ameliyatta uyanmak ciddi bir travmadır ve ben bunu belli aralıklarla rüyamda görürüm. Ameliyattan sonra canlı canlı sıradan bi hasta odasında benim bacağım matkapla delindi her tarafa kanlar sıçraya sıçraya bunların hepsi bir travma
Teşekkür ederim bunu deneyeceğiz önce psikoloğa gidip sorucaz sonra babamı nasıl ikna edebilirsek götürmeye çalışıcazEmin ol yabancı olduğum durumlar değil. Sizi gerçekten seviyorsa ve bunları yapıyorsa psikolojik desteğe ihtiyacı olan asıl kişi o. Alın karşınıza ikna edin. Biz sorduk araştırdık çocugun böyle olmasının sebebi şiddet korku vs dediler. Gerekirse hepimiz tedavi görelim ama senin de elini taşın altına koyman gerek demelisiniz. Size bir hayaldenbahsetmiyorum. Cesaret etmedikçe ışığa ulaşamazsınız. Erken yaşta saçma hastalıklardan vefat edersiniz. Yaşam kaliteniz asla olmaz
ben sizin hayatınızı bilmiyorum. bu konuya yorum yaptım. ve konuyu okuyunca içimden bu yorum gelmiş.
ayrıca annesi babası tarafından öldürülmüş biriyim ben ki hiç bişeyden korkum yok. ama eğer bu gün bu yaşta olsaydım ve babam anneme bunları yapıyo olsaydı ben asla ‘kendime hayrım yok’ demezdim. bundanda çok eminim.
Doğru söylüyosunuz ben rahat oturmuyorum demeye çalışıyorum babamı da kurtarmaya çalışıyorum. Belki yanlış anlatıyorumdur ama sonuçlar yazdığım gibi olur polise gidersektamam da ne yapalım? sizin ameliyatınızla şu an konunun ne alakası var. isterseniz akşama kadar oturup size acıyabiliriz, ne işinize yarayacak. ah ah çok çekmişsiniz tamam üzülelim ama bunun faydası ne. hala da ameliyat diyorsunuz ya bize ne ameliyattan. evdeki şiddete odaklandık biz.
Doğru söylüyosunuz ben rahat oturmuyorum demeye çalışıyorum babamı da kurtarmaya çalışıyorum. Belki yanlış anlatıyorumdur ama sonuçlar yazdığım gibi olur polise gidersek
Annenin annesiyle babanın babası evliyse, onlar kardeş olmuyor yaw? Yanlış mı anladım?
Komşular şikayet etti bi kaç kez götürdüler geri geldi biz şikayetçi olmadık ama bize sormadılar da zaten birir şikayet etmiş dırum ne vs sormuşlar bırakmışlargittiniz mi hiç polise?