Erkek kardeşim için ne yapmalıyım? Şiddet sonucu mu?

Öfff babana acaip ayar oldum.
Ruh hastası manyak. Yatırın bi kliniğe. Kaderine terkedin hatta.

Bu arada doktor randevusunu aldım bile kardeşimin teşekkür ederim anlayış gösteren anlamaya çalışan arkadaşlara

Emin ol yabancı olduğum durumlar değil. Sizi gerçekten seviyorsa ve bunları yapıyorsa psikolojik desteğe ihtiyacı olan asıl kişi o. Alın karşınıza ikna edin. Biz sorduk araştırdık çocugun böyle olmasının sebebi şiddet korku vs dediler. Gerekirse hepimiz tedavi görelim ama senin de elini taşın altına koyman gerek demelisiniz. Size bir hayaldenbahsetmiyorum. Cesaret etmedikçe ışığa ulaşamazsınız. Erken yaşta saçma hastalıklardan vefat edersiniz. Yaşam kaliteniz asla olmaz

Boşanma davası açacak anneniz, uzaklaştırma alacak bu kadar şiddete alması lazım, anneniz darp raporu alsın polise başvursun, ananenizin maaşı var madem, anneniz de çalışsın, bu eziyete değer mi ayı misali çocuğu severken boğacak!
Edit: şimdi üstteki yorumunuzu okudum da sizde ailecek Stockholm sendromu olmuş, allah allah özünde iyidir ama bize şiddet uygular ne demek gözünüzü seveyim

e başkaldırsak 3. sayfa haberi olurduk diyosunuz sonra babam bizi çok seviyo diyosunuz. ameilatın vs bunlarla alakası yok. herkes dayağını yemiş oturmuş yani ben anlamıyorum ananeniz, babanızın üvey annesi. onu bile dövmüş kimse bişey dememiş. şimdi de kardeş kekeme diye şoka giriyorsunuz. o çocuk tabi ki kekeme olur. evde 3 nesil dayak yiyor. oyunmuş vs bunlar boş işler. çocukla iki vakit geçireceksiniz, eve gidince yine anne babadan dayak yiyor, ne işe yarayacak?

Çok üzgünüm bu dediğim cümle için ama, ölse de herkes rahat etse denilecek türden yaratık babanız :/

Anneanne aynı zamanda babanın üvey annesi oluyor sanırım.
Yani konu sahibinin anne ve babası evlenirken dünürler de birbiriyle evlenmiş.
Eğer doğru anladıysam olay baştan sona çarpık ilişkiler zinciri
Çarpık ilişki yok görücü usulü analı kızlı evlenilmiş annem de babam da öksüz ve ananem babamı çok sever o benim oğlum der babamda annemin yokluğunu göstermedi der hep annesi ölünce yengesi çok zorluk yapmış babama ananem ne isterse yapmış babam15 annem 17yaşındaymış evlendiğinde

bu sizin kaderiniz mi? galiba sizde böyle düşünüyosunuz. allahım böyle saçmalık olamaz. kader denen şey var. bende inanıyorum. ama her saçmalıkta veya işlenen günah için ‘kader’ değildir. o zaman insanlar dedikodu yapmasın, yargılamasın çünkü ‘kader’. yapmayın allah aşkına.

benim babamda yapar yapar sonra pişmanım derdi. ama sonuç ortada.

acıma, acınacak hale düşersin.

ondan mı el kaldırıyo?

O zaman babanızı da doktora götürseniz. Olmadı siz gidip bir psikiyatriste danışşanız. Minnacık dozajlarda sinir hapları mucizeler yaratıyor.

Daha hafif, şurup şeklinde şeyler de var.

Arkadaşlar bunlar senede 1olan şeyler tabiki olmasın. Psikolojin bozuk denildiği için ameliyat dedim siz narkozdan uyanıp bağırdığınızı düşünsenize bi ameliyatta uyanmak ciddi bir travmadır ve ben bunu belli aralıklarla rüyamda görürüm. Ameliyattan sonra canlı canlı sıradan bi hasta odasında benim bacağım matkapla delindi her tarafa kanlar sıçraya sıçraya bunların hepsi bir travma

tamam da ne yapalım? sizin ameliyatınızla şu an konunun ne alakası var. isterseniz akşama kadar oturup size acıyabiliriz, ne işinize yarayacak. ah ah çok çekmişsiniz tamam üzülelim ama bunun faydası ne. hala da ameliyat diyorsunuz ya bize ne ameliyattan. evdeki şiddete odaklandık biz.

Teşekkür ederim bunu deneyeceğiz önce psikoloğa gidip sorucaz sonra babamı nasıl ikna edebilirsek götürmeye çalışıcaz

Reactions: KV_
Doğru söylüyosunuz ben rahat oturmuyorum demeye çalışıyorum babamı da kurtarmaya çalışıyorum. Belki yanlış anlatıyorumdur ama sonuçlar yazdığım gibi olur polise gidersek

Kusura bakmayin. Babanizi da "kurtarmak" istiyorsunuz,ama ana dert o zaten. Yaslilara kadinlara cocuklara hayvanlara el kaldiranin "ama özünde iyidir" diye bir tarafi yok. Bizim oralarda böylelerine nasil davranilacagini pek iyi bilirlerdi. Ama herkes ona bir bahane uydurmak derdinde. Benim babam annesini 6 yasinda kaybetmis. Onun icin siseye sarilip etraftaki bütün kadinlari mi dövmek lazim?Acik yaziyorum: Bu durumlardan haberi olan ve hicbirsey yapmayan herkes, amcaniz ve komsulariniz dahil, herkesin o saatden sonra o yaslinin gördügü siddette payi vardir, her bozulan psikolojide payi vardir. Babaniz özünde iyi felan degil kusura bakmayin. Cocuklara ve o yasli hasta kadina acidim. Su 3. Sayfaya sirf ölüler cikmiyor..siddet uygulayan kocanin nasil hapise carptirildigi da yaziyor. Bi bakin isterseniz. Insallah bebeginizi bu sefer sag selim kucaga alirsiniz. Hamile halinizle babanizin yanina gitmeyin . Allah korusun kafasina eser yine size de siddet uygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…