Erkek kardeşim için ne yapmalıyım? Şiddet sonucu mu?

Teşekkür ederim Allah razı olsun arkadaşlara anlatamadım benim kendime hayrım yok çünkü 3ayda serkilaj olcam ben elimden geleni yapıyorum yanıma alayım diyorum herkesin aklı evde kalıyo o da olmuyo yani bi çare arıyorum içkiyi bıraksa herşey hallolacak çünkü içmezse sıkıntı çıkarmaz asla biz perşembe geceaini iple çekeriz film izleriz cips kola vs sohbet evimizden kahkaha sesleri o bağrışlardan çok çıkar bizim

yani sonuç olarak polise gitmediniz.
Eveüt gitmedik gidenleri gördük ama bizzat yengemin kabırgası kırıldı karakola gittiği günün akşamı burdan yazıyosunuz ama korktuğum başıma geldiğinde bana ne diyeceksiniz acaba? Polis hiç bi şey yapmıyo yetkisi YOK savcı ertesi gün serbest bırakıyo nasıl olsa biz kime neyi nasıl anlatalım ya

Babanız herkesi seviyor ama herkesi dövüyor sevgisini gösteriyor.

Özünde iyi ama psikopat

Sizden küçük kardeşlere dokunmuyor . Ama hepsi olanlardan korkuyor.

Sizin boğazınıza bıçak dayıyor ve siz hala ona baba diyorsunuz.

Siz normal misiniz? Kendinizi acındırma modundan çıkın .Ameliyat, bebek kaybetme vs. silkelenin kendinize gelin .

Eğer dedikleriniz doğruysa polise gidin. Uzaklaştırma alsın anneniz.

Korkunun ecele faydası varmı ? Yanlış okumadıysan hep olmuyor yılda 10 kere falan oluyor mu yazdınız

Tüm bunlar olurken eşiniz napıyor ?

Şimdi yapılması gerekenleri siz yapmazsanız eğer en küçük erkek kardeşiniz aklı başına gelince yada daha da büyüyünce yapılması gerekeni yapacak ve geç kalınmış olunacak.

O yüzden bence kader kafasından çıkın ve babanızı bir dr. götürün tedavi olsun

benim konuya diyecek bişeyim kalmadı. o zaman siz kardeşinizle oyun oynayın. evin kalanı dayak yemeye devam etsin.

Yılda 1dedim yanlış farkındayım ama onu buna iten içki. Biz evleneli olmamıştı mesela dün gece olmuş eşimin haberi yok. Ben içkiyi bıraktıracak kardeşime fayda sağlayacak öneriler istedim sizden yibe de teşekkür ederim.

benim konuya diyecek bişeyim kalmadı. o zaman siz kardeşinizle oyun oynayın. evin kalanı dayak yemeye devam etsin.

Yani kizinda psikolojisi yerle bir,siddet magduru, ama hickimsenin yasli bir insanin siddet görmesine engel olmamasi ciddi anlamda midemi bulandirdi resmen. Yapicak birsey yok. Adamin bir hastaliga veya kazadan gitmesine kalmis resmen

Babanız tedavi olmadığı sürece kardeşiniz düzelmeyecek. Bu anlattıklarınız hiç senede 1 olan oaly gibi gelmedi bana.

Kadına ,yaşlıya,çocuğa kalkan hiç bir eli babam da olsa,kocam da olda iyi insan demem kusura bakmayın. Siz kendinizi avutmaya devam edin.

Allah babanıza hidayet versin

Amin. Neden yalan söyleyim? Öyle yorumlar yazıldı ki onlar dayak yiyo ben seyrediyorum sanki? Yapmayın Allah aşkına kendime acındırmak değil belki empati yapabilirsiniz diye anlattım bunları ameliyat bebeğim vs. Etraftaki herkes benim babamı sever bu halini gördükleri halde herkes manyak değildir heralde?

izlememiştim ben küçüküm ki dermişim.
amin amin. her zaman dümdüz işleri sever. karman çormanlık bana göre değildir.

Düşenin dostu olmaz bu bir, ikincisi kendi kendine yardım etmeyene kimse de yardım etmez. Kusura bakmayın ama siz böyle yaşamaya zaten alışmışsınız. Yardım istemeyen bir insana da kimse yardım etmez. Fikrimce ve kendi hayatım olsa nasıl davranırdım onu yazdım. Bunun dışında da bir çözüm görmüyorum açıkcası. Allah yardımcınız olsun. Dilerim bir gün pişman olan insanın bir kere yaptığı hatayı birdaha yapmayacağını anlar ve ona göre kendinize ve ailenize bir yol çizersiniz. Kardeşinize üzüldüm sadece. Kolay gelsin.

Komşular korkudan evimize gelemez diye sanki biz yazmışız gibi şimdi de etrafta herkes babamı çok sever yazdınız.
Ruh haliniz çok hızlı değişiyor sanırım 2 saat önce yazdıklarınıza şimdi kendiniz sinirleniyorsunuz

Komşular babamın genel halinden korkar ama tanıyan herkes çok sever tip olarak serttir ama içi iyidir birinden ses gelse tıklansa çıkar apartmana bağırır bişey diyorsan çık bilmem ne diye

İçine giren insan çok sever yani keşke tanıdığım biri olsanız nasıl bi çelişki görseniz keşke

Üniversiteye hazırlanan kardeşinizin durumu nasıl ? Siz sadece tek kardeş üzerinde yoğunlaştınız.

Ya anneniz ? Nineniz? Sakın seviyorlar babamı demeyin.

Ya siz seviyor musunuz babanızı

Buralarda psikolog varsa değerlendirsin bir zahmet. Ben sizin bu şiddet durumunu normalleleştirdiğinizi düşünüyorum. Sizde destek almalısınız. Her gün içen şiddet uygulayan bir baba var. Ve evde bu duruma şahit şiddeti yaşayan çocuklar. Annenin kafasına vuruyor da ne demek. Siz kaderinize razı olup ufaklığı kurtaramazsınız. Önce siz kırın zincirlerinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…