- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
-
- Konu Sahibi Blackcat95
Komşular şikayet etti bi kaç kez götürdüler geri geldi biz şikayetçi olmadık ama bize sormadılar da zaten birir şikayet etmiş dırum ne vs sormuşlar bırakmışlar
çok karışık işler. Yaşımız ortaya çıkacak ama eskiden cesur ve güzel vardı bilir misin? Biraz onun gibi. :)hehe olmuyor. bence önce anneyle-babası evlendi. sonra yaşlı olanlar evlendi
Teşekkür ederim Allah razı olsun arkadaşlara anlatamadım benim kendime hayrım yok çünkü 3ayda serkilaj olcam ben elimden geleni yapıyorum yanıma alayım diyorum herkesin aklı evde kalıyo o da olmuyo yani bi çare arıyorum içkiyi bıraksa herşey hallolacak çünkü içmezse sıkıntı çıkarmaz asla biz perşembe geceaini iple çekeriz film izleriz cips kola vs sohbet evimizden kahkaha sesleri o bağrışlardan çok çıkar bizimKusura bakmayin. Babanizi da "kurtarmak" istiyorsunuz,ama ana dert o zaten. Yaslilara kadinlara cocuklara hayvanlara el kaldiranin "ama özünde iyidir" diye bir tarafi yok. Bizim oralarda böylelerine nasil davranilacagini pek iyi bilirlerdi. Ama herkes ona bir bahane uydurmak derdinde. Benim babam annesini 6 yasinda kaybetmis. Onun icin siseye sarilip etraftaki bütün kadinlari mi dövmek lazim?Acik yaziyorum: Bu durumlardan haberi olan ve hicbirsey yapmayan herkes, amcaniz ve komsulariniz dahil, herkesin o saatden sonra o yaslinin gördügü siddette payi vardir, her bozulan psikolojide payi vardir. Babaniz özünde iyi felan degil kusura bakmayin. Cocuklara ve o yasli hasta kadina acidim. Su 3. Sayfaya sirf ölüler cikmiyor..siddet uygulayan kocanin nasil hapise carptirildigi da yaziyor. Bi bakin isterseniz. Insallah bebeginizi bu sefer sag selim kucaga alirsiniz. Hamile halinizle babanizin yanina gitmeyin . Allah korusun kafasina eser yine size de siddet uygular
Aminn çok teşekkür ederim duanız içinçok karışık işler. Yaşımız ortaya çıkacak ama eskiden cesur ve güzel vardı bilir misin? Biraz onun gibi. :)
Rabbim anneyi ve madur evladı feraha çıkarsın. Babayı da hayırlısıyla ıslah etsin.
Eveüt gitmedik gidenleri gördük ama bizzat yengemin kabırgası kırıldı karakola gittiği günün akşamı burdan yazıyosunuz ama korktuğum başıma geldiğinde bana ne diyeceksiniz acaba? Polis hiç bi şey yapmıyo yetkisi YOK savcı ertesi gün serbest bırakıyo nasıl olsa biz kime neyi nasıl anlatalım yayani sonuç olarak polise gitmediniz.
Eveüt gitmedik gidenleri gördük ama bizzat yengemin kabırgası kırıldı karakola gittiği günün akşamı burdan yazıyosunuz ama korktuğum başıma geldiğinde bana ne diyeceksiniz acaba? Polis hiç bi şey yapmıyo yetkisi YOK savcı ertesi gün serbest bırakıyo nasıl olsa biz kime neyi nasıl anlatalım ya
Yılda 1dedim yanlış farkındayım ama onu buna iten içki. Biz evleneli olmamıştı mesela dün gece olmuş eşimin haberi yok. Ben içkiyi bıraktıracak kardeşime fayda sağlayacak öneriler istedim sizden yibe de teşekkür ederim.Babanız herkesi seviyor ama herkesi dövüyor sevgisini gösteriyor.
Özünde iyi ama psikopat
Sizden küçük kardeşlere dokunmuyor . Ama hepsi olanlardan korkuyor.
Sizin boğazınıza bıçak dayıyor ve siz hala ona baba diyorsunuz.
Siz normal misiniz? Kendinizi acındırma modundan çıkın .Ameliyat, bebek kaybetme vs. silkelenin kendinize gelin .
Eğer dedikleriniz doğruysa polise gidin. Uzaklaştırma alsın anneniz.
Korkunun ecele faydası varmı ? Yanlış okumadıysan hep olmuyor yılda 10 kere falan oluyor mu yazdınız
Tüm bunlar olurken eşiniz napıyor ?
Şimdi yapılması gerekenleri siz yapmazsanız eğer en küçük erkek kardeşiniz aklı başına gelince yada daha da büyüyünce yapılması gerekeni yapacak ve geç kalınmış olunacak.
O yüzden bence kader kafasından çıkın ve babanızı bir dr. götürün tedavi olsun
benim konuya diyecek bişeyim kalmadı. o zaman siz kardeşinizle oyun oynayın. evin kalanı dayak yemeye devam etsin.
Yılda 1dedim yanlış farkındayım ama onu buna iten içki. Biz evleneli olmamıştı mesela dün gece olmuş eşimin haberi yok. Ben içkiyi bıraktıracak kardeşime fayda sağlayacak öneriler istedim sizden yibe de teşekkür ederim.
Amin. Neden yalan söyleyim? Öyle yorumlar yazıldı ki onlar dayak yiyo ben seyrediyorum sanki? Yapmayın Allah aşkına kendime acındırmak değil belki empati yapabilirsiniz diye anlattım bunları ameliyat bebeğim vs. Etraftaki herkes benim babamı sever bu halini gördükleri halde herkes manyak değildir heralde?Babanız tedavi olmadığı sürece kardeşiniz düzelmeyecek. Bu anlattıklarınız hiç senede 1 olan oaly gibi gelmedi bana.
Kadına ,yaşlıya,çocuğa kalkan hiç bir eli babam da olsa,kocam da olda iyi insan demem kusura bakmayın. Siz kendinizi avutmaya devam edin.
Allah babanıza hidayet versin
çok karışık işler. Yaşımız ortaya çıkacak ama eskiden cesur ve güzel vardı bilir misin? Biraz onun gibi. :)
Rabbim anneyi ve madur evladı feraha çıkarsın. Babayı da hayırlısıyla ıslah etsin.
Annem bizi daha önce aldı evi terkettik sessizce ertesi gün gittiğimiz evi başımıza yıkıyodu çevredeki herkes gidin olay büyüyecek bu sizin KADERİNİZ dedi. Benim annem 1yaşında öksüz kalmış kime güvensin nereye gitsin. Bu adam bunları yapıyo yanlış tabiki ama bi bakmışsın aşkım canım konuşuyo. Hani filmlerde görülen sorumsuz adam değil aslında ve bizden başka gerçekten onun da kimsesi yok yaşadıklarımız ailecek zor du torunu ölünce kendine gelemedi sabahlara kadar ağladı benimle beraber ben aslında babam içinde bişeyler yapmak istiyorum çünkü yani nasıl anladınız bilmiyorum ama özünde iyidir babam. Pişman olup ağlar bizimle kardeşimi en çok o sever belkide. Yargısız infaz yapmayın lütfen
Komşular korkudan evimize gelemez diye sanki biz yazmışız gibi şimdi de etrafta herkes babamı çok sever yazdınız.Amin. Neden yalan söyleyim? Öyle yorumlar yazıldı ki onlar dayak yiyo ben seyrediyorum sanki? Yapmayın Allah aşkına kendime acındırmak değil belki empati yapabilirsiniz diye anlattım bunları ameliyat bebeğim vs. Etraftaki herkes benim babamı sever bu halini gördükleri halde herkes manyak değildir heralde?
Hainizlememiştim ben küçüküm kidermişim.
amin amin. her zaman dümdüz işleri sever. karman çormanlık bana göre değildir.
Komşular babamın genel halinden korkar ama tanıyan herkes çok sever tip olarak serttir ama içi iyidir birinden ses gelse tıklansa çıkar apartmana bağırır bişey diyorsan çık bilmem ne diyeKomşular korkudan evimize gelemez diye sanki biz yazmışız gibi şimdi de etrafta herkes babamı çok sever yazdınız.
Ruh haliniz çok hızlı değişiyor sanırım 2 saat önce yazdıklarınıza şimdi kendiniz sinirleniyorsunuz
İçine giren insan çok sever yani keşke tanıdığım biri olsanız nasıl bi çelişki görseniz keşkeKomşular korkudan evimize gelemez diye sanki biz yazmışız gibi şimdi de etrafta herkes babamı çok sever yazdınız.
Ruh haliniz çok hızlı değişiyor sanırım 2 saat önce yazdıklarınıza şimdi kendiniz sinirleniyorsunuz