Erkek Kardeşim Bana Karşı Koyamıyomuş :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nerden buldunuz bu eski konuyu ?
yazdıktan sonra farkettim bir senelikmiş konu.

affedersin, oha dedim. pis sapık. yüzüne bakma sakın. yok say .kardeşin yok bence senin artık. olmasında

Tövbe bismillah....

Aileniz de ayrı tedavilik.

Size değil de uyuşturucu ve alkol kullanan birine mi inanıyorlar.

O eve gitmeyin o çockla aynı ortamı paylaşmayın allah muhafaza bişey yapmaya filan kalkar.
aynen ailede normal dışı. inandıkları pisliğğe bak. kaç kurtar kendini. babada da şiddet varmış zaten. başka şehir başka hayat.

Annene neysede.
Babana nasil anlattim.
Agzi gozu kirilana kadr dover bi turk babasi boyle bi ogulu ya?

İnternetteki bu yazılar yada seyredilen videolar artık böyle şeyleri normalmiş gibi gösteriyor
hatta aile içi başkaları için bile böyle düşünebiliyorlar
umarım alkolden dolayı böyledir

Ah arkadaşım, çok üzüldüm.

Diğer arkadaşlar tedavi demişler ama cinsel dürtülerin tedavisi olur mu bilmiyorum. Zaten alkolizmden dolayı beyin kimyası bozuktur kardeşin olacak o adamın. O evden çıkmakla iyi etmişsin. Anneni bilmiyorum ama baban da pek hırlı bir adama benzemiyor. El kaldırmalar, telefon almalar filan. 10 dakika geç kalmanın peşine düşeceğine oğluna sahip çıksın.

Sanırım gelirin var. Halanlar müsait olduğu sürece belki onlara maddi katkıda bulunarak onlarda kal. Eğer baban halana baskı yaparsa tut kendine minik bir ev, kapa kapını otur. Bunun özürü, iyileşmesi olmaz. Adam niyeti bozmuş bir kere. Kimseyi kandırmasın, insan sarhoş olduğu için yanlışlıkla kız kardeşine sarkmaz, zaten içinde vardır, sarhoş cesaretiyle içindekini söyler.

Karsi koyamamak o manaya mi geliyor,bu kelimeden ben sana kiyamiyorum anlamisimdir hep, cok salagim galiba..

yani inanmak istemiyorum bide..ne dicemi sasirdim..

çok ama çok sarsıldım off ya işin falan varsa çek git o mahalleden canım kendıne ev tut ya bırak şiddet göstren baba
ve öyle ne diyeyım ağzıma alamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…