Erkek Kardeşim Bana Karşı Koyamıyomuş :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet konu başlığında okuduğunuz gibi erkek kardeşim bana karşı koyamadığını söyledi.9 ay oldu boşanalı.ailemle beraber yaşıyorum.çalışan kendi ayakları üzerinde durabilen bi insanım.çok sıkıntı yaşadım ama elhamdülillah ayaktayım.erkek kardeşimin geçen hafta askerliği bitti.oturduğumuz semt çok kötü bi yer olduğu için ve arkadaş çevreside aynı şekilde,maalesef uyuşturucu kullanıyo.geçen cuma sabaha karşı 4:00 gibi erkek kardeşim gelmiş hiç duymamışım geldiğini.arkadaşlarıyla gezmiş dolaşmış gelmiş.annem namaza kalktı sesini duydum.oturma odasında bi çekyatta ben yatıyorum diperindede erkek kardeşim uzanıyo televizyon izliyo.bi ara bana seslendi abla uyuyomusun diye bende hıhı dedim.o da neyse bişey dicektim dedi bende söyle söyle dedim.geldi yanıma ama ben hala uzanıyorum gözlerim kapalı ama dinliyorum onu.bişey dicem ama yemin et dedi annemin üzerine yemin et bende ettim.ne dicek diyede merak ediyorum.söylediği cümle aynen şu resmen dünya başıma yıkıldı :KK43: abla ben çok alkollüyüm sallanıyorum resmen abla ben sana karşı koyamıyorum dedi :KK43: o kadar sorun yaşadım,eşimden boşandım babamdan suçsuz yere dayak diyip karakolluk oldum vs vs ama hiç biri bu kadar yıkmadı beni.yataktan kalktım şok olmuş vaziyette bi ağlama bir ağlama.annemi kaldırdım yataktan anlattım durumu.nasıl ağlıyorum ama korktu öyle görünce beni.ben yanlış anlamış olabilirmişim dedi annemde allkollü olduğu için ne dediğini bilmiyomuş.tekrar içeri girdim ve sordum dedimki sen az önce bana ne dedin tam hatırlamıyorum karşı koyamıyorum vs. O anlmadamı dedin dedim kafasını salladı :KK43: o kadar çaresiz o kadar yıkılmış durumdayımki napıcamı bilmiyorum.babamlarla konuştuk bu durumu onlarda inanmak istemiyo inanamıyo.yok ya olamaz böyle bişey diyo.o konuşmaya erkek kardeşimde dahil oldu ve inkar etti.iyi dümen çevirmişsin dedi.benim alnım açık yüzüm pak sıkıntısı olan düşünsün dedi.gözümün içine baka baka yalan söyledi.neymiş ben o gece uykuda abuk subuk şeyler sayıklamışım o da beni dürtmüş,uyuyup uyumadığımı kontrol etmiş mişşş.dünyam başıma yıkıldı ya :KK43: kahrmdan ölücem .bende bu evde bu ş...sizle bi dk kalmam dedim.halamla aynı sokakta oturuyoruz.bi kaç eşyamı aldım ve halamda kalıyorum.asıl bundan sonrası için napıcamı bilmiyorum.siz değerli arkadaşlarımın fikirlerine çok ihtiyacım var.şimdiden vakit ayırıp derdimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.

yazık çoook yazık.işte böyle pisliklerden çıkıyor o ş.refsiz tecavüzcüler.çocuk istismarcıları.iyi kaçıp kurtarmışsın kendini.annen baban da sarhoştu ,uyuşturucu almıştı diye es geçsinler de yarın haberlerde görsünler oğullarını artık !içmesin !kullanmasın bahane mi bunlar yaaa :KK47: Ablasına o gözle bakan elin çocuğuna da bakar !

ben yeni üyeyim yazını gördüm şaşırmadım...çünki geçen sene bi yurt ziyareti düzenlenmişti gönüllü katıldık ve orda madur olan kız kardeşlerimizin bir çoğu babası tarafından tecavüze uğramış ve mahalle esnafına satılıyormuş.yani bunlar olabilen şeyler sen zaten hassas bi dönemdesin.eğer alkol eğer madde insanın namus kavramı kalkacak durumdaysa sen kendini korumalısın.evde yalnız kalmamalı ve heran tetikte olmalısın..Allah yardımcın olsun dilerim değer bilen biriyle güzel bi evlilik yaparsın ve çok mutlu olursun....

üsütüne bide dün işten 10 dk geç geldim diye babam halamlara geldi.neymiş işten çıkınca eve uğrucakmışım dedim ben o eve gelmem.elini yumruk yaptı dövücek resmen.allaha kitaba küfretti.seni öyle bi döverimki komaya sokarım dedi.sakın vurmaya kalkma baba dedim.zaten mahkememiz vardı beni darp ettiği için.eğer yine aynı şeyi yaparsa hapis cezası vercekler.enişte maraya girdi.o olmasa dövücekti.bende o esnada gelmiyorum eve falan dedim.telefonumu istedi vermedim.çantamı karıştırdı bide utanmadan.bende giydim botlarımı attım dışarı kendimi.çantamı elinden almaya çalışırken tırnağım kırıldı bi kanadı bi kanadı.sıcağı sıcağına anlamadım.ben neyin derdindeyim annem aramış beni neymiş bu saatte ben dışardaymışım bi gören olsa el ne dermiş.daha büyük sıkıntı varken onlar benim işten 10 dk geç gelememe takmışlar.bide eniştemin yanında bana demezmi noldu rahat edemedin evde o yüzden geldin buraya dimi diye :KK43: kahrımdan ölücem ya

Cok üzüldüm durumuna. Bazi anne babalar evlatlarina destek olacagina köstek oluyor. Allah bilir sirf erkek cocugu diye kolluyolardir erkek kardesini. Hem 10 dk gec geldiysen nolmus yani, mahalleliler senin giris cikis saatinimi tutuyor. Hey Allahim! Kardesin niyeti daha fazla bozmadan ayri eve cikmalisin.

Allah korusun bole seykerden uyusturucudan kafası gıtmış onun Muhtelemen oncedende zayıf karakterli bir insandı uyusturucudan ıyıce uçmuş bence o eve o yokken gıdın annenızı babanızın gorun bıdahada onunla gorusmeyın konusmayın bu cok agır bırsey cunku affedılıpte unutulup eskısı gıbı abla kardes olacak bı durum deıl allah ınsanın ıcıne aılesıne karsı cınsel durtu koymamıs sonucta bu sapkın ınsanın yapacagı ıs sız bu durumdan alkaha sıgının cok uzuldum dilerim birdaha bole bısey olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne illet bişey şu uyuşturucu insanı her türlü pisliğe itiyor hasta kardeşin gitsin tedavi olsun
bu lafları duyduktan sonra orda kalman uygun olmaz ama elinide kardeşinin üstünden çekme iyi
leşmesine yardımcı ol

ortaokul arkadaşımın kız kardeşini kendi öz babası taciz etti ve kız polise gitti annesine söyledi diye yine aynı adam yani babası kızının boğazını kesip öldürdü hatta haberlerde falan da çıktı araştırabilirsiniz o olayı duyduktan sonra her şeye inanırım uzak durun o evden anne ve babanız nasıl inanmaz aklım almıyor doğru düşünen biri değil ki oğulları, bir insan uyuşturucu ve alkol aldığında doğru düşünebilir mi hiç bu akıllarına gelmiyor mu allah korusun cnm tecavüze kadar gidebilir iş çünkü akli melakeleri yerinde olmuyor ya da elleri ayakları bir birine dolaşınca öldürmeye kadar gidiyorlar:KK31:

Kardeşiniz uyuşturucu ve alkol bağımlısı iken bu sözü sarfetmesine çok fazla takılmış ve kardeşinizi hemen sapık ilan etmişsiniz.
Evet yapmanız gerekeni yapıp o evden ayrılmışsınız.
Keşke biraz daha az bencil olup kardeşinizi dert etse idiniz.
Şuan en büyük derdiniz bu olmalı zaten.
Uyuşturucu bağımlısı kardeşiniz heran birilerine veya kendine zarar verebilir.
Ailenizi ikna etmeniz gereken konu kardeşinizi tedavi ettirmek olmalı.

canım öncelikle ALLAH yardımcın olsun çok üzücü bi durum.Bundan sonra ona nasıl kardeşim diyceksin yada o sana nasıl abla diyecek bilemiyorum.sen her zaman tetikte olacaksın çünkü sana bunu söylemeye cesaret eden ALLAH göstermesin ama saldırmayı bile dener o yüzden sen hep tetikte ol ikinci olarakta biran evel ordan kurtulmaya çalış bu evlilik yoluyla olur yada ayrı ev tutarak olur bilmiyorum .ALLAH YARDIMCIN OLSUN en zoru anne babanın senin elinden tutmaması :KK43:

Allah yardimciniz olsun, once siz sonra kardesiniz. Siz iyi olmazsaniz kimse iyi olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok zor gerçekten ama uyuşturucu kullanan birine göre normal bir şey .
yani ALLAHta nsize saldırmamış ,bir kere olduğundan bekleyebilirdiniz de aslında ,annenizle filan yatardınız mesela ,eğer tekrar bir ters durum görürseniz o zaman evden ayrılma durumuna geçseniz daha iyi olmaz mıydı ?
biz şimdi normal bir insan gibi değerlendirip kardeşiniz suçluyoruz ama uyuşturucu kullanıldığında nasıl bir hale gelindiğini bilmiyoruz.
elbetteki söyledikleri facia bir durum fakat evden ayrılmakla acele etmiş olabilirsiniz..
kardeşiniz nasıl alıştı uyuşturucuya ,sürekli mi uyuşturucu kullanıyor ,tedaviye yanıt vermiyor mu o kısmını merak ettim.
onun durumu açıkçası size göre çok ama çok içler acısı .
eminim ki o da böyle yaşamak istemezdi ,aklı başında olsa ,size bunları dediğini bilse kahrından ölürdü bence ,gerçekten çok da üzüldüm kardeşinize ,RABBİM kimsenin başına bu belayı vermesin ,gencecik insanlara yazık oluyor ..

Son düzenleme:
Öncelikle uyuşturucudan kurtulması lazım.. Tedaviye ikna etmeniz lazım bir şekilde. Muhtemelen onun etkisindedir. Uyuşturucu kullanan insanlar sağlıklı düşünemez ve sağlıklı davranamaz. Allah yardımcınız olsun.

Canım benim....yaşadıklarına gerçekten üzüldüm.bir insan alkol alabilir,uyuşturucu alabilir....her türlü madde alır hızrıslık yapar..ama ensest bizim kültürümüze ve dinimize bu saydığım kötü alışkanlıklardan da tersi olan bir durumdur.hiç bir şekilde bunun bahanesi olamaz.
Alkol uyuşturucu kullanmayıp ta;her türlü pis alışkanlık sahibi ahlaksız tipler de var aramızda...yani bir insanın ensest (yakın akraba ile sex düşünme/yapma) ilişki düşünmesi içim illaki beyni uyuşturan bir madde almasına gerek yok.birazdan bununla ilgili iğrenç bir yaşanmış hikaye anlatacağım.
beyni uyuşturan maddeler bilinçaltındakileri,yani unutmaya çalıştığımız düşünceleri de günyüzüne çıkardığı için tukaka olarask görülürler.ancak bilinçaltındakiler zaten kimsenin sizi görmediği yerde ortaya çıkarılabilirler rahatlıkla.kardeşiniz o gece uyuşturucu/alkol almamış bile olsa,beyninin bir yerlerinde size göz dikmiş olduğu gerçeği yatmaktaydı.ve o gece ahlaksız (çok çok özür diliyorum ama içimden böyle yazmak geliyor) kardeşinizle,evde yalnız olsa idiniz,belki onun size bunları söylemesi için alkol/uyuşturucu almasına bile gerek kalmayacaktı.beni anlıyor musunuz? gerçek kendini saklamasına gerek kalmayacaktı...dua edin ki aileniz evdeydi...yok....ya da şöyle söyleyeyim iyiki o evden kaçtınız.bir daha sakın gitmeyin.aileniz kardeşinizin uyuşturucu/alkol kullandığını bilmiyormu ki size inanmıyor? bunu anlayamadım.eğer biliyorlar da inanmıyorlarsa hemen o mahalledeki herkese izinizi kaybettirin ve karakola gidip herşeyi anlatın...kardeşinizi hastaneye yatması ise ailenizin elinde,onlar kardeşinizin yanlışlarını görüp,onlar yatıracaklar canım,belli ki sana inanmıyorlar.
Şimdi yaşanmış bir olayı anlatacağım.Olay adıyamanın bir köyünde geçiyor.babanın 4 kızı var.her gün eve bir baton pasta ile geliyor ve herkes o pastayı yedikten sonra uyuyor.gece baba önüne gelene tecavüz ediyor,her gün...acımadan..utanmadan...neyse...diyeceğim o ki; alkol ve uyuşturucu insan karakterini değiştirmez.sadece karakterin kötü ise,içindeki kötülükleri ortaya çıkarır.yoksa her alkol alan gider eşine ya da bi başkasına tecavüz ederdi ki,şükür çok adaplı bir şekilde evinde,dışarda alkol kullanan var.ha bunu alkolü yüceltmek için yada kullanılsın diye söylemiyorum.asla! ben de kullanmıyorum,eşimde. sadece karakterin kötülüğünü örtmeye yetmeyecek bir şey olduğunu düşünüyorum.baksanıza ahlaksız adam her gece çocuklarna,alkole de gerek duymaksızın uyku ilaçlı pasta yedirip....tövbe tövbeeee!!! Zaten ensest yapacak insan alkol ya da uyuşturucu alırsa kendini ele verir düşünsenize? beyin uyuşmuş insan yürümekte,düşünmekte bile zorlanır,tecavüz planı yapamayabilir,uyuyakalabilir.di mi ama? gerçekten alkolü savunmuyorum ama iyi ki o gece kardeşiniz alkol almış ta KARAKTERİNİ BELLİ etmiş demek istiyorum.ya alkol kullanmaksızın size güç uygulayıp,hatta anne babanız evde bile iken sessizce plan kurup size tecavüz etseydi? cahil cesaretini kullanarak tabi,cesaret gerektiği için....lütfen o evden uzak durun.sizi dinlemeyip ayyaş oğullarını dinleyen ailenizin evinden.Allah kolaylık versin...

Game of thrones'daki kardeşlerin birbiryle olan ilişkisini öğrendiğimde kendime gelememiştim inanamamıştım ama filmlerde olur dedim geçtim, anca olsa olsa yabancılarda olur diyordum ki şuan şok oldum,umarım tedavi olup düzelir.

Ortada bir tehlike oldugu belli ancak sizin cozum yolunuz bana hos gelmedi. Kriz yonetimi kabiliyetiniz yok, siz de biraz kendinizi gelistirin.

kardeşini anlarım,zira normal değil,Allah yardım etsin ona,ya annne ve babana ne demeli?işte sorun bu,hiçbir anne baba kabul etmıyor,nedne yaa neden bu eski jenerasyon asla evlatlarına heleki oğullarına kondurmuyor?,sende fazla tepki vermişin,o normal değil diye düşünebilirdin,ailenın asla kabul etmeyeceğini onun da ınkar edeceğini hesaplamamn gerekirdi,bence kardeşinde yıne vicdan var,sana bu şekılde sölemiş,sana sölemeden içten içe yaşardı falan,kardeşinden önce ailen doktora gıtmeli,zira bu çocuk neden öle bır illete bulaştı,tek suçlu mahhalle arkadaşları olamaz,aile en başta dıye düşünürüm her zaman...

insanları bu hallerini bilmek istemiyorum ya.
biz ne hale geldik, biz böyle bir toplum değildik.
anne babalar ne zaman çocuklarına doğru düzgün eğitim verecekler.
dindar denebilecek bir ailenin oğlunun haline bakın ya yazık valla:stop:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X