- 30 Haziran 2021
- 95
- 84
Ben nerden bilim kaç yıllık konu olduğunu.okudum yorum yaptım.Neden ? Amaç ne yani. Kaç yıllık konu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nerden bilim kaç yıllık konu olduğunu.okudum yorum yaptım.Neden ? Amaç ne yani. Kaç yıllık konu
Konunun üst solunda tarih yazıyor.Ben nerden bilim kaç yıllık konu olduğunu.okudum yorum yaptım.
Şu iğrenç konuyu neden hortlattınız?
Aynen kuzum.nerden çıktı karşıma ben de anlamadım . bence daha fazla kimse yazmasın ve kimse okumasın.Konuyu tekrar parlatan arkadaş bence eski konu olduğunu bilmiyordu yani öyle tahmin ediyorum kendisi yeni üye
Konuyu Okuyunca feleğim şaşdı zaten
Kayıt olduğunuz forumu inceleme zahmetinde bulunsaydınız bilirdinizBen nerden bilim kaç yıllık konu olduğunu.okudum yorum yaptım.
Sana nee yahu ? Nesin sen editör müKayıt olduğunuz forumu inceleme zahmetinde bulunsaydınız bilirdiniz
Konu sahibi arkadas zamaninda cok cekmis ama cok sukur sonrasinda mutlulugu yakalamis. Bu baska konuya yaptigi bir yorum. Mutlulugu daim olur umarim. Kendisi adina cok sevindim.Şimdi bunları okuyorumda nekadar çok kan bağım olmasada gönül bağım olan insanlar varmış burda.Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.Çok kasvetli zamanlar geçirdim ve Rabbime şükürler olsun ki çok güzel bir evlilik yaptım Rabim utandırmasın.Hayatımdaki bütün olumsuzlukları aldı gitti ve mutlu olmak nedir dolu dolu yaşıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin ve gerçekten en zor zamanlarda en çıkmaza düştüğünüz anda bile rabbim öyle güzel kapılar açıyoki siz yeterki umudunuzu hiç kaybetmeyin :)
Hayırdır buraya üye olurken bilmem kaç yıllık konulara yazılamayacak diye taahhüt mü veriliyor? Amaç ne olabilir Yani kadın tarihine dikkat etmemiş yazmış hemen ne milleti azarlamaya yer arıyorsunuz?Neden ? Amaç ne yani. Kaç yıllık konu
E şimdi o işe yaramaz aile yapışmıştır yakasına, kıymetli olmuştur kızları. Hep öyle oluyor. Böyle ailelerin fiks çakallığı, enişteye yanaşıp kredi çektirmek, geri ödemesiz.Konu sahibi arkadas zamaninda cok cekmis ama cok sukur sonrasinda mutlulugu yakalamis. Bu baska konuya yaptigi bir yorum. Mutlulugu daim olur umarim. Kendisi adina cok sevindim.
Burası bdv bölümü yani anlık olarak yaşadığımız problemler için fikir danıştığımız bir yer. Konu sahibi siteye en son beş yıl önce giriş yapmış, yaşadığı olayla ilgili söylenecek bir şey kalmamış ki.Hayırdır buraya üye olurken bilmem kaç yıllık konulara yazılamayacak diye taahhüt mü veriliyor? Amaç ne olabilir Yani kadın tarihine dikkat etmemiş yazmış hemen ne milleti azarlamaya yer arıyorsunuz?