Erkek Kardeşim Bana Karşı Koyamıyomuş :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi bunları okuyorumda nekadar çok kan bağım olmasada gönül bağım olan insanlar varmış burda.Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum.Çok kasvetli zamanlar geçirdim ve Rabbime şükürler olsun ki çok güzel bir evlilik yaptım Rabim utandırmasın.Hayatımdaki bütün olumsuzlukları aldı gitti ve mutlu olmak nedir dolu dolu yaşıyorum.Allah herkesin gönlüne göre versin ve gerçekten en zor zamanlarda en çıkmaza düştüğünüz anda bile rabbim öyle güzel kapılar açıyoki siz yeterki umudunuzu hiç kaybetmeyin :)
Konu sahibi arkadas zamaninda cok cekmis ama cok sukur sonrasinda mutlulugu yakalamis. Bu baska konuya yaptigi bir yorum. Mutlulugu daim olur umarim. Kendisi adina cok sevindim.

Neden ? Amaç ne yani. Kaç yıllık konu
Hayırdır buraya üye olurken bilmem kaç yıllık konulara yazılamayacak diye taahhüt mü veriliyor? Amaç ne olabilir Yani kadın tarihine dikkat etmemiş yazmış hemen ne milleti azarlamaya yer arıyorsunuz?

Konu sahibi arkadas zamaninda cok cekmis ama cok sukur sonrasinda mutlulugu yakalamis. Bu baska konuya yaptigi bir yorum. Mutlulugu daim olur umarim. Kendisi adina cok sevindim.
E şimdi o işe yaramaz aile yapışmıştır yakasına, kıymetli olmuştur kızları. Hep öyle oluyor. Böyle ailelerin fiks çakallığı, enişteye yanaşıp kredi çektirmek, geri ödemesiz. 😬

Hayırdır buraya üye olurken bilmem kaç yıllık konulara yazılamayacak diye taahhüt mü veriliyor? Amaç ne olabilir Yani kadın tarihine dikkat etmemiş yazmış hemen ne milleti azarlamaya yer arıyorsunuz?
Burası bdv bölümü yani anlık olarak yaşadığımız problemler için fikir danıştığımız bir yer. Konu sahibi siteye en son beş yıl önce giriş yapmış, yaşadığı olayla ilgili söylenecek bir şey kalmamış ki.

Biri kalkıp eski konuyu hortlattığında diğer insanlar da dikkat etmeden yazıyor. Belki bu konuda değil ama yine böyle olan durumlarda insanların zaman ayırarak yazdığı uzun paragraflar oluyor. Sonuç olarak ise konular çok eski olduğu için boşuna insanların vakti harcanıyor. Yasak değil herkes yanlışlıkla tarihe bakmadan bir konuya yazabilir ama biraz daha dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X