Erkek Kardeşim Bana Karşı Koyamıyomuş :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok şaşırdım ama alkollu insanı ben çok iyi bilirim ailemde kullanan var ne yazık ki alkollu olduğu için söylemiştir laflarına ben pek inanmıyorum canım öncesi vardır bu durumun alkolden kaynaklandıgını dusunmuyorm babamı dusunuyorum anneme dunyayı zehir eder bana laf etmezdi işte dayımla amcam konusuyorlar yapma etme gibisinden dayıma agzına gelenı sayardı amcama laf etmezdi yani alkolluyse onada söylesin yok yani öyle bir şey .s ama daha oncede işte kardeşin babanın nefsi sana şey olmazmıs derlerdi hep annemler bilmiyorum canım çok zor durum Allah sabır versin. Bence kardeşini tedaviye ikna edebilirseniz en mantıklısı o he bence aynı odada kalma gerekirse kapını bile kilitle bir şey yapacağından değil yapmaya kalkışması bile seni daha çok yıkabilir :/

ne acı,ailen sana inanmak yerine uyuşturucu kullanmasına rağmen ve içkili olmasına rağmen
kardeşine inanmış,sen evi terketmek zorunda kalmışsın.
önceki konularını da okudum.ne kadar sıkıntı yaşamışsın.
Rabbim yolunu açık etsin inşallah iyisindir.

Okurken tüylerim diken diken oldu
Ama olmayacak bişeyde değil
basiretsiz insana böyle şeyleri düşündürmek şeytana kolay nede olsa
konu sahibi arkadaşım kaç kurtul o evden böyle bir insanla aynı evi paylaşma
Yalnız başına hayatını kur

Kardeşin zaten kendini kaybetmiş de ailende çok sağlıklı görünmüyor
Uzak bir yerde sıfırdan başla hayata
Ben sarhoşluğa inanmıyorum, insanlar sarhoş olduğunda sadece daha rahat konuşabiliyorlar
Allah yardımcın olsun, insana her şeyden çok koyar böyle bir şey
Uzak olmak en iyisi...

şok oldum ağzım açık okudum resmen dediğin gibi o kullandığı şeylerden kaynaklı olabilir ama bir daha aynı ortamda bulunmamaya dikkat et. ne hallere geldik öyle yaaa Allah yardımcın olsun..

valla benim de şu söz geldi aklıma sarhoşken söylenen her söz ayıkken düşünülmüştür (

Allahım ya resmen böyle okudum. çok üzücü bir durum malesef. uyuşturucu ve alkol bağımlısı olmasından normal düşünemiyorlar. Dünya nereye gidiyor vallahi

Ayyy inanmiyorum....allah korusun kendimi senin yerine koydum dusuncesi bile tahammül edilmez...Allah yardimcin olsun ....
birde esinden ayrilmissin kac parcaya boluneceksin dogru soylemissin cok haklisin...
Bak bitanem bence o eve kesinlikle gitme....bi sure halanda idare et..sonra bir is bul kendine kucuk birde ev kendi hayatini kur...ziyarete bile gitme...hatta evde baska kiz kardesin falan varsa onlarida yanina al. Ben olsam annemi bile birakmam orda;(((
uysturucu kullananlarin cogu boyle seyler yapiyorlarmis cok duydum. Ay bilmiyorum onun disarida olmasi bile tehlike kesinlikle hastaneye yatmali...kardesi icin düşünen cocuklara bile düşünür (( Allahim yardimciniz olsun dua etmekten baska bisey gelmez elimizden...
Rabbim sapitmislardan iyi insanlari korusun....guzel kardesim iyi geceler

Beynim uyustu adeta calisiyormussun zaten....gitme o eve (((

Seni Hatırlıyorum,Çok Çektin Sen Ve Hala da Çekiyorsun Keşke Buralarda Görmeseydik Seni ALLAH'ım Tez Zamanda Yüzünü Güldürür İnşallah Ayrı Eve Çıkacak Durumun Varsa Çık Birdahada Aile Üyelerinden Hiçbiriyle Görüşme

Bence bu durum evet uyusturucu alkol va dusuncelerin normal olammasi alkali olabilr ama bide cocukluga gitmek lazim normal kiz arkadasi arkadaslik iliskilerie hepsi iyi analz edilmeli ve bence basta tedavi edilmeli uyusturucu icmek zaten kisisel eksiklikler kisilik bozukluklari bagdastirilan seylerdir bu tur madde egilimlerinin temeli burdadir bilincsizce cocuk yetistirilmemeli cok iyi bilinen bir sey var artik bu cocuk bisey anlamaz gormez vs umursamadiginizda ileride basiniza gelicek seyleri garipsemenek gerek cunku agac yasken egiliyor cok uzuldum adina senin icin ailenden uzak durmanda fayda var umarim iyi seyler olur hayatnda

Son düzenleme:
o kadar konu okuyorum, bunu okuyunca şok oldum resmen. Allah yardımcın olsun nediyeyim.

canım herkeze söylemişsin belki korkup bir şey yapamaz,ama ailen onun uyuşturucu içme olayına el atmıyomu,hastaneler falan var tedavi için..

Canim yaa ne diyecegimi bilemiyorum.......o evde kalacağına mor catiyı ara daha iyi........yardımcı oluyorlar diye biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…