Erkek işveren istemiyorum :(

Çok haklisiniz

saçma sapan senin dediğine derler.
ne bu celal?
neresi dokunda yorumumun?

sen mi belirliyorsun yorumun saçmalığına avukatı mısın sen sana ne oluyor?
açıkca erkek istemiyorum demek erkek olursa tacize uğrarım mesajı oluyor ki bu hem erkekleri sapık ilan etmek oluyor bunlar arasında abimiz babamız vs var hem de erkeklerle çalışmayı kabul eden kadınlara bir itham anlamı taşıyor.

asıl seni ne ilgilendiriyor burası kamuya açık bir alan.
bir tek o mu sorun yaşıyor. sanane. sen kimsin asıl bana laf ediyorsun haddini bil.

yarın bu zihniyet erkeklerle çalışan kadınlara kötü sözler etmeye başlayacak. iran nasıl iran oldu açın bakın.. sizin gibiler yüzünden aman tercihi diyenler yüzünden böyle oldu.

erkek işveren istemiyorsa arabistan gibi ülkeleri tercih edebilir. burada kimse kafasına göre cinsiyetçilik yapamaz.

elin heriflerine de böyle carlasaydın madem burada mı cesaret geliyor?
benim tercihim diye bişey yok. tercih muhasebe olur çaycılık olur ne bileyim finans olur ama cinsiyet olmaz. bir şey söylüyorsan ucunun nereye gittiğine dikkat edeceksin. işine gelmeyince birden yan çiziyorsun bakıyorum.

Kizim sen ruh hastasisin net. Konuyu Iran'a getirmeyi nasil basardin pes. Gercekten sacmaliyorsun. Isteyen istedigiyle calisir. Bu ozgurluk degil mi? Sen neyin kafasini yasiyorsun ki burdan birsuru sacma sapan sey cikardin? Olayi Iran'a benzemeye kadar getirdin. Simdi sana oturur bi suru yazarim ama nato kafa nato mermer sende.

Boşverin banlandigimiza değmez. Belli ki rahatsiz. Allah akıl fikir versin.

Kadin isveren olsa, is arkadaslariniz yine erkek olabilir, sadece kadin olan bir ortami zor bulursunuz calismak istiyorsaniz.

Uzulmeyin bulursunuz insallah. Bir daha ki basvuru yapacaginiz yer oyle 2-3 kisiden olusan firma olmasin. Bir de yukarida yazilmis erkekler caresizligin kokusunu aliyor diye. Malesef boyle. Bir de arkanizda birilerinin oldugunu hissettirmek te cok onemli.

Meslek edindirme kurslarına gidin bir meslek edinin.Tıbbi sekreterlik, bilgisayar,ön muhasebe, kuaför lük,hasta bakıcı lık vs... Kısaca kalifiye li eleman olun.Ozaman başvuru alanınız genişler.Büyük işletmelerde çalışabilirsiniz böylece. Büyük işletmeler de taciz olayları pek yaşanmaz.

kadın erkek ikisinde de srunlar oluyor maalesef.
erkek çişverenin tacizleri, kadın işverenin çekememezlikleri kıskançlıkları dedikoduları...
bitmiyor bitmiyor bitmiyor.görmezden gelmek zorundasın.
erkekleri başından bi şekilde atıyorsun da kadınlar daha tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…