• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek işveren istemiyorum :(

Bu kadar kucuk bir yerde yani 2 kisi icin sizce cayciya ihtiyac var miydi? Disardan soyleseler daha uyguna gelir.

Adamin oraya birini alma sebebi bence bastan ahlaksizlik.

Hayirli bir is bulmanizi dilerim.
Misafirler geliyorlardı ofise onlarla ilgileniyodum daha çok. O misafirlerinde hiç gitmesini istemiyodum zaten:KK43:

İş bitirici pozisyonda olursunuz, firmalarla görüşürsünüz güleryüzlü olmayı anlarım. Çay servisi yaparken “afiyet olsun” der geçersiniz. İnsanlık insan olana yapılır. Maalesef bunlar canavar. Ahlakları yok.

“Bende aksine laubali olmayı hiç sevmem x bey. Tekrarlamayın lütfen” diye bi uyarsaydınız keşke. Tekrarı olursada rezil edip şikayet eder ayrılırdınız.

Canım var böyle terbiyesizler maalesef.
Bak mesela benim bir arkadaşım var boşanmış bu kız iş buldu sekreter olarak otomotiv sektöründe (adam ilk günün sonunda kıza demişki yarın seninle bir cafede buluşalım özel birşeyler konuşmak istiyorum demiş.)
Kız bir daha işe gitmedi resmen asılmış aptal.
Bu arada kız daha 20 yaşında adam 60 yaşında bu kadar pişkin olabiliyorlar...

Ben bu yüzden çok iş kapısından döndüm
Daha iş görüşmesinde bile senli benli laçka konuşmalar
Kucağımda çocuğum varken bile asılan zihniyetsizler
Her kadını av gören kafası kopasıcalar
Kadınları anlamıyorum diyen erkekler bencede anlamasın bu yüzden

Valla bunun bir de "ben çok namusluyum iş yerimde kadın istemem erkek kısmının nefsi belli olmaz o yüzden erkek çalışan olmalı" diyen versiyonları da var. Yani kafa hep başka yerinde. Ben erkeklerin çoğunluk olduğu bir iş yerinde çalışıyorum oda arkadaşlarım da erkek ama hiç birine farklı bir gözle bakmadım onlar da bana öyle bakmadılar biliyorum. Ama bazı iş veren/yöneticiler havadan nem kapıyor, imalarda bulunuyorlar bunu biliyorum.
Erkeklerin gerçekten işinde ehil olanları da gayet disiplinli düzgün çalışıyor öyle bir yer bulmanızı tavsiye ederim çünkü kadınlarla çalışmak da zor. Herşeyi kişisel ve duygusal algılıyorlar. Erkekte bile çekilmezken kadında hiç çekilmiyor. İşinde profesyonelliği ön planda tutan birine bu devirde denk gelmek zor bizzat yaşayan biri olarak diyorum bunu.

O kadını bir kere gördüm zaten ilk iş günüm de oda diğer ofislerin de calisiyormus bilmiyorum kadınla gayet iyi anlastiklari halde seviyesizce konusmuyodu. Ben biraz çekingen olduğum için her şeye tamam diyeceğimi düşünmüş olabilir mi acaba?
Olabilir .

Sen kafanı yerden kaldırmasanda yapar böyle tipler :KK12: bi foto vardı çarşaflı 2 kadın var motorla giderken yiyecek gibi bakıyor kadınlarınyüzü biri görünmüyor zihniyet işte :KK11:

3 4 kez is denemem oldu hepsinde ayni sorun insanlara ve disariya guvenimi yitirdim calismiyorum bu yuzden

Belki o hanım tanıdıktır? Kocasını, sevgilisini vs tanıyordur. Erkeklere daha çok saygı duyuyor böyle tipler. Misal veriyorum biri asıldı mı “sevgilim var.” denince topukluyorlar.

Ben sizin yerinizde olsam o patrona haddini bildirirdim. Düzelmezse mobbing sebebiyle şikayet ederdim.
Mobbing kapsamına girmesi için en az 6 ay süreyle düzenli olarak aynı davranışa maruz kalması gerekiyor. Asla anlam veremediğim bir durum.

Allah inşallah size güzel bir iş nasip etsin. Kreşler bayanların olduğu çok güzel çok neşeli ve müthiş eğlenceli yerlerdir. Kesinlikle tavsiye ederim.

Onu kadin erkek diye genellememek lazim. Son isyerimde ayni yerde 4 erkek bi ben kadin olarak calisiyorduk ve en ufak bir rahatsizlik duymadim. Sagolsunlar duzgun insanlardi. Zamaninda ben de sizinle benzer birsey yasadim ve biliyorum insan kendini cok kotu hissediyor. Bundan sonra insallah karsiniza duzgun insanlar cikar.

İyi yapmışsınız ayrılmakta

Ancak cidden merak ettim ne dedi de sizi rahatsız etti

Bir patron çalışana Nasıl bel altı şaka yapar aklım almadı da

Nasıl bir düşünce yapısı var bu erkeklerin? Fingirdesicek kadınlari neye göre belirliyorlar bana bi açıklayabilir misiniz?

İnsan gibi işi mi yapmak istiyorum sadece işimi.. Bi yılışıklar böyle salak salak hareketler de bulunup laubali oluyorlar.. Arkadaşlar yemin ederim göz teması bile kurmuyorum erkeklerle konusurken..
Yani niye böyle bi kadın olduğumu düşünüp seviyesizlesiyolar ki.. Güler yüzümü iyi niyetimi mi yanlış anlıyorlar diyecegim ama öyle olmak zorunda degilmiyiz ki insanlarla konusurken?

Neden böyle davrandıklarını anlamiyorum. 1 hafta once işe başladım bugün çıkmak zorunda kaldım. Ofiste çay kahve servisine falan bakıyordum. Adam saçma sapan bel altı espirileri yapmaya başladı. Ben calisanlarimla sakalasmayi çok severim senden öncekine el şakaları bile yapiyordum diyo utanmadan..

Ulan şakanın da bi seviyesi var terbiyesiz adam evli olduğumu bu işe ihtiyacım olduğunu biliyosun niye rahat birakmiyosun yasamak için para kazanmam gerek hayat mucadelesi veriyorum.. Başka bi derdim yok. Boş oturupta para mı istiyorum ki senden karsiligini bekliyosun. Senin zinhniyetin de biri olsam daha cok para kazanma şansım olurdu dimi. Ben az olsun temiz olsun namusumla çalışayım derdindeyim..

Elim yüzüm düzgün ama öyle dikkat çekici bi güzelliğim de olduğunu düşünmüyorum.. Bakimliyim ama açık giyinmem. Kafayı yicem ne güzel çalışıyordum niye böyle yaptı bu adam kendi karısı kızı yok mu ya namus konusunda niye bu kadar iki yüzlü bu erkekler.. Tabi ki aralarin da ahlâklı erkekler de vardır ama bana denk gelmedi.. Artık sadece kadın iş verenlerin yanında çalışmak istiyorum bulabilirsem tabi. Son bi çare buraya yazdım burada belki bana yardımcı olabilecek biri çıkar diye. Gerçekten işe çok ihtiyacım var.. Böyle ofis elemanı arayan bayan tanidiklariniz varsa beni yonlendirir misiniz? Bu arada markette avm de çalış diyenleriniz olabilir ama onlara da başvuru yaptım ama vardiyali olduklari için eşim istemedi.. Ankara elvankentte oturuyorum lise mezunuyum.. Yardımcı olucak kisilere şimdiden teşekkür ederim..
Elvankenteki kreşlere falan başvurmadınız mı? Orda oturuyorum bende öğrenci olarak farklı yerdeyim şuan. Tanıdıklardan duyum alırsam mesaj atarım

Erkekler ikiye ayrılı düşünmek için beyinlerini kullananlar(ki çok azdır sayıları) ve düşünmek için üreme organını kullananlar(büyük çoğunluk bu grupta yer alıyor)
İnşallah gönlünüze göre bir iş bulabilirsiniz

Yanlış anlamayin ama genelde "saf" görünümlü kadinlara yapiyorlar. Siz safsiniz demek istemiyorum ama ben böyle izlemledim.
7000 kişilik bir firmada çalışıyorum ve çalışanların çoğu erkek 80% diyelim. Bana yapan yok ama iş arkadaşım sessiz ve sakin bir bayan... ona sacma sapan şakalar yapiyorlar

Elvankenteki kreşlere falan başvurmadınız mı? Orda oturuyorum bende öğrenci olarak farklı yerdeyim şuan. Tanıdıklardan duyum alırsam mesaj atarım
Çok teşekkür ederim. Elvankent şart değil yakın yerler de olur. Hayır başvurmadım kreşte çalışmak için ilgili bölümden mezun olmak gerekli saniyordum ben. Öyle değil mi?

Back