• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek işveren istemiyorum :(

ülkede işsizlik yok bence iş beğenmeme var. hanımefendi bir de işveren seçiyor erkek olmasın diye..
çalışan kadının taciz sorunu genel bir sıkıntı ama bunu aşmanın yolu erkek olmasın demek değildir yani öğrenciliğimden beri çalışırım benzer sıkıntılar yaşadım ama dik durarak yenmesini bildim öyle erkek olmasın diye ağlamadım.

siz de dik duracaksınız. öyle 2-3 kişi olan firmalara başvurmayacaksınız.

ülkede işsizlik yok bence iş beğenmeme var. hanımefendi bir de işveren seçiyor erkek olmasın diye..
çalışan kadının taciz sorunu genel bir sıkıntı ama bunu aşmanın yolu erkek olmasın demek değildir yani öğrenciliğimden beri çalışırım benzer sıkıntılar yaşadım ama dik durarak yenmesini bildim öyle erkek olmasın diye ağlamadım.

siz de dik duracaksınız. öyle 2-3 olan firmalara başvurmayacaksınız.
Ne mutlu size ki dik durabilmissiniz.. Ben istemiyorum bu benim tercihim ve siz bunu elestiremezsiniz.. İş begenmeyecek olsam çaycı ayakçı olmazdım dimi hanimefendi.

Ne mutlu size ki dik durabilmissiniz.. Ben istemiyorum bu benim tercihim ve siz bunu elestiremezsiniz.. İş begenmeyecek olsam çaycı ayakçı olmazdım dimi hanimefendi.

hanımefendi bu kadar işsizliğin olduğu yerde elalem bir de sizin keyfinizi eğleyemez. siz erkek işveren istemiyorsunuz sebep aman taciz olur o zaman başkası erkek işvereni kabul ediyorsa aranıyor mu diyeceksiniz?
çaycılık da gayet iyi meslek ayrıca.

hanımefendi bu kadar işsizliğin olduğu yerde elalem bir de sizin keyfinizi eğleyemez. siz erkek işveren istemiyorsunuz sebep aman taciz olur o zaman başkası erkek işvereni kabul ediyorsa aranıyor mu diyeceksiniz?
Ne alaka arkadaşım gece gece canın sıkıldı birine satasiym dedin heralde ahlakli erkekler de var diyorum ben ama bana denk gelmedi kimseye araniyo demedim herkes istediği yerde çalışır seks iscisini dahi niye bu mesleği yapıyor diye elestirmem o onun tercihi buda benim tercihim anlatabildim mi?

neresi zorunuza gitti pardon böyle onu istemem bunu istemem diyen zihniyet yüzünden işsizlik var görünüyor işte. iş hayatı tecrüben yetersiz belli ki önce çalış biraz :KK66:

Bir dakika içinde kendiyle çelişen birisi olduğunuz için sizi dikkate alamıyorum ki zoruma gitsin kusura bakmayın :KK70::KK66:

Ne alaka arkadaşım gece gece canın sıkıldı birine satasiym dedin heralde ahlakli erkekler de var diyorum ben ama bana denk gelmedi kimseye araniyo demedim herkes istediği yerde çalışır seks iscisini dahi niye bu mesleği yapıyor diye elestirmem o onun tercihi buda benim tercihim anlatabildim mi?

ahlaklı erkekler size denk gelmiyorsa demek ki başvurduğunuz yerlerde sıkıntı var diyorum ben de.. ben erkek istemem demek tüm erkekleri sapık gibi görmektir. bu da ayrışmaya götürür.
bizim neden başımıza bu kadar gelmiyor bu olaylar. en az 12-13 farklı işte çalıştım bu kadar yaşamadım kendi adıma.

ahlaklı erkekler size denk gelmiyorsa demek ki başvurduğunuz yerlerde sıkıntı var diyorum ben de.. ben erkek istemem demek tüm erkekleri sapık gibi görmektir. bu da ayrışmaya götürür.
bizim neden başımıza bu kadar gelmiyor bu olaylar. en az 12-13 farklı işte çalıştım bu kadar yaşamadım kendi adıma.
Senin zihniyetin çok mu normal acaba şu anda? Bana resmen araniyosun ki adamlar taciz ediyo diyosun.. Kendinle gerçekten celisiyosun. Herkes sapık değil ama aynı şeyin tekrar başıma gelme ihtimali var ve bunu göze alacak kadar zamanım yok..

Senin zihniyetin çok mu normal acaba şu anda? Resmen araniyosun ki adamlar taciz ediyo diyosun.. Bana niye yapmiyolarmis. Herkes sapık değil ama aynı şeyin tekrar başıma gelme ihtimali var ve bunu göze alacak kadar zamanım yok..

o zaman dışarı çıkma kafana saksı düşme ihtimali var..
erkek işveren olmaması sizin bunu yaşamamanızın garantisi olamaz. o zaman biz erkeklerle çalışan kadınlar aranan, bu ihtimali kabul eden isteyen kadınlar mıyız?
zihniyet baştan yanlış..

o zaman dışarı çıkma kafana saksı düşme ihtimali var..
erkek işveren olmaması sizin bunu yaşamamanızın garantisi olamaz. o zaman biz erkeklerle çalışan kadınlar aranan, bu ihtimali kabul eden isteyen kadınlar mıyız?
zihniyet baştan yanlış..
Tekrar söylüyorum kimseye araniyo gibi yakistirmalar yapmak haddime degil senin de olmasın mümkünse ve tekrar söylüyorum seks işçisine dahi saygım var.. Benim tercihim beni ilgilendirir bir daha bu sebepten dolayı işten çıkma ihtimalimle saksı ihtimalini aynı kefeye koyman da zaten ne kadar boş konuştuğun gostergesi. Mümkünse konumu daha fazla işgal etme banlandigima degmezsin..

Erkekler çaresizliğin kokusunu alır. Durumun kötüymüş ve adam işe ihtiyacın olduğunu biliyormuş bu yüzden seni yokluyor.Çok adice. Eğer işe girerken yani ben can sıkıntısından çalışacağım yoksa ihtiyacım yok, eşim de zaten çalışmana gerek yok diyor numarası yapsaydın bu şekilde davranamayacaktı. Senden daha hoş olduğunu söylediğin Hanıma bu yüzden bulaşmıyor canım.Asla ve asla erkeklerin karşısında ezik durma, ters bir harekette kafasını kopartacağını bilsin karşındaki. Zaten laçkalar, zaten karakterleri sağlam olmadığı için mevkinin, paranın arkasına sığınıyorlar bu yüzden baştan tavır koymak gerek.

Ne sacmaliyorsun sen? Boyle konu saptiran gormedim daha burda. Kim dedi erkek isverenle calisanlar araniyor diye? Totondan uydurup da millete camur atamazsin burda. Dingonun ahiri degil burasi. Kendine gel. Kadincagiz kotu birsey yasamis, serzeniste bulunuyor. Sen gelmissin burda ahkam kesiyorsun. Sanane be ister erkek isverenle calsiir ister kadin isverenle. Seni ne ilgilendiriyor ki gelip maydanoz oluyorsun kadinin konusuna? Gelip senden mi is istedi sanki. Sizin gibi kendini bilmez, nerde nasil kanusacagini bilmez insanlara ifrit oluyorum. Hadsizsiniz.

neresi zorunuza gitti pardon böyle onu istemem bunu istemem diyen zihniyet yüzünden işsizlik var görünüyor işte. iş hayatı tecrüben yetersiz belli ki önce çalış biraz :KK66:
Ekonomiden sorumlu bakan falan degilsen gelip burda sacma sapan konusma.

Back