• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek işveren istemiyorum :(

Erkekler çaresizliğin kokusunu alır. Durumun kötüymüş ve adam işe ihtiyacın olduğunu biliyormuş bu yüzden seni yokluyor.Çok adice. Eğer işe girerken yani ben can sıkıntısından çalışacağım yoksa ihtiyacım yok, eşim de zaten çalışmana gerek yok diyor numarası yapsaydın bu şekilde davranamayacaktı. Senden daha hoş olduğunu söylediğin Hanıma bu yüzden bulaşmıyor canım.Asla ve asla erkeklerin karşısında ezik durma, ters bir harekette kafasını kopartacağını bilsin karşındaki. Zaten laçkalar, zaten karakterleri sağlam olmadığı için mevkinin, paranın arkasına sığınıyorlar bu yüzden baştan tavır koymak gerek.
Çok haklisiniz :(

Ne sacmaliyorsun sen? Boyle konu saptiran gormedim daha burda. Kim dedi erkek isverenle calisanlar araniyor diye? Totondan uydurup da millete camur atamazsin burda. Dingonun ahiri degil burasi. Kendine gel. Kadincagiz kotu birsey yasamis, serzeniste bulunuyor. Sen gelmissin burda ahkam kesiyorsun. Sanane be ister erkek isverenle calsiir ister kadin isverenle. Seni ne ilgilendiriyor ki gelip maydanoz oluyorsun kadinin konusuna? Gelip senden mi is istedi sanki. Sizin gibi kendini bilmez, nerde nasil kanusacagini bilmez insanlara ifrit oluyorum. Hadsizsiniz.

Ekonomiden sorumlu bakan falan degilsen gelip burda sacma sapan konusma.

saçma sapan senin dediğine derler.
ne bu celal?
neresi dokunda yorumumun?

sen mi belirliyorsun yorumun saçmalığına avukatı mısın sen sana ne oluyor?
açıkca erkek istemiyorum demek erkek olursa tacize uğrarım mesajı oluyor ki bu hem erkekleri sapık ilan etmek oluyor bunlar arasında abimiz babamız vs var hem de erkeklerle çalışmayı kabul eden kadınlara bir itham anlamı taşıyor.

asıl seni ne ilgilendiriyor burası kamuya açık bir alan.
bir tek o mu sorun yaşıyor. sanane. sen kimsin asıl bana laf ediyorsun haddini bil.

yarın bu zihniyet erkeklerle çalışan kadınlara kötü sözler etmeye başlayacak. iran nasıl iran oldu açın bakın.. sizin gibiler yüzünden aman tercihi diyenler yüzünden böyle oldu.

erkek işveren istemiyorsa arabistan gibi ülkeleri tercih edebilir. burada kimse kafasına göre cinsiyetçilik yapamaz.

Tekrar söylüyorum kimseye araniyo gibi yakistirmalar yapmak haddime degil senin de olmasın mümkünse ve tekrar söylüyorum seks işçisine dahi saygım var.. Benim tercihim beni ilgilendirir bir daha bu sebepten dolayı işten çıkma ihtimalimle saksı ihtimalini aynı kefeye koyman da zaten ne kadar boş konuştuğun gostergesi. Mümkünse konumu daha fazla işgal etme banlandigima degmezsin..

elin heriflerine de böyle carlasaydın madem burada mı cesaret geliyor?
benim tercihim diye bişey yok. tercih muhasebe olur çaycılık olur ne bileyim finans olur ama cinsiyet olmaz. bir şey söylüyorsan ucunun nereye gittiğine dikkat edeceksin. işine gelmeyince birden yan çiziyorsun bakıyorum.

saçma sapan senin dediğine derler.
ne bu celal?
neresi dokunda yorumumun?

sen mi belirliyorsun yorumun saçmalığına avukatı mısın sen sana ne oluyor?
açıkca erkek istemiyorum demek erkek olursa tacize uğrarım mesajı oluyor ki bu hem erkekleri sapık ilan etmek oluyor bunlar arasında abimiz babamız vs var hem de erkeklerle çalışmayı kabul eden kadınlara bir itham anlamı taşıyor.

asıl seni ne ilgilendiriyor burası kamuya açık bir alan.
bir tek o mu sorun yaşıyor. sanane. sen kimsin asıl bana laf ediyorsun haddini bil.

yarın bu zihniyet erkeklerle çalışan kadınlara kötü sözler etmeye başlayacak. iran nasıl iran oldu açın bakın.. sizin gibiler yüzünden aman tercihi diyenler yüzünden böyle oldu.

erkek işveren istemiyorsa arabistan gibi ülkeleri tercih edebilir. burada kimse kafasına göre cinsiyetçilik yapamaz.

elin heriflerine de böyle carlasaydın madem burada mı cesaret geliyor?
benim tercihim diye bişey yok. bir şey söylüyorsan ucunun nereye gittiğine dikkat edeceksin. işine gelmeyince birden yan çiziyorsun bakıyorum.
Kizim sen ruh hastasisin net. Konuyu Iran'a getirmeyi nasil basardin pes. Gercekten sacmaliyorsun. Isteyen istedigiyle calisir. Bu ozgurluk degil mi? Sen neyin kafasini yasiyorsun ki burdan birsuru sacma sapan sey cikardin? Olayi Iran'a benzemeye kadar getirdin. Simdi sana oturur bi suru yazarim ama nato kafa nato mermer sende.

Kizim sen ruh hastasisin net. Konuyu Iran'a getirmeyi nasil basardin pes. Gercekten sacmaliyorsun. Isteyen istedigiyle calisir. Bu ozgurluk degil mi? Sen neyin kafasini yasiyorsun ki burdan birsuru sacma sapan sey cikardin? Olayi Iran'a benzemeye kadar getirdin. Simdi sana oturur bi suru yazarim ama nato kafa nato mermer sende.
Boşverin banlandigimiza değmez. Belli ki rahatsiz. Allah akıl fikir versin.

Kadin isveren olsa, is arkadaslariniz yine erkek olabilir, sadece kadin olan bir ortami zor bulursunuz calismak istiyorsaniz.

Uzulmeyin bulursunuz insallah. Bir daha ki basvuru yapacaginiz yer oyle 2-3 kisiden olusan firma olmasin. Bir de yukarida yazilmis erkekler caresizligin kokusunu aliyor diye. Malesef boyle. Bir de arkanizda birilerinin oldugunu hissettirmek te cok onemli.

Meslek edindirme kurslarına gidin bir meslek edinin.Tıbbi sekreterlik, bilgisayar,ön muhasebe, kuaför lük,hasta bakıcı lık vs... Kısaca kalifiye li eleman olun.Ozaman başvuru alanınız genişler.Büyük işletmelerde çalışabilirsiniz böylece. Büyük işletmeler de taciz olayları pek yaşanmaz.

Nasıl bir düşünce yapısı var bu erkeklerin? Fingirdesicek kadınlari neye göre belirliyorlar bana bi açıklayabilir misiniz?

İnsan gibi işi mi yapmak istiyorum sadece işimi.. Yilisikca salak salak hareketler de bulunup laubali oluyorlar.. Arkadaşlar yemin ederim göz teması bile kurmuyorum erkeklerle konusurken..
Yani niye böyle bi kadın olduğumu düşünüp seviyesizlesiyolar ki.. Güler yüzümü iyi niyetimi mi yanlış anlıyorlar diyecegim ama öyle olmak zorunda degilmiyiz ki insanlarla konusurken?

Neden böyle davrandıklarını anlamiyorum. 1 hafta once işe başladım bugün çıkmak zorunda kaldım. Ofiste çay kahve servisine falan bakıyordum. Adam saçma sapan bel altı espirileri yapmaya başladı. Ben calisanlarimla sakalasmayi çok severim senden öncekine el şakaları bile yapiyordum diyo utanmadan..

Ulan şakanın da bi seviyesi var terbiyesiz adam evli olduğumu bu işe ihtiyacım olduğunu biliyosun. niye rahat birakmiyosun yasamak için para kazanmam gerek hayat mucadelesi veriyorum.. Başka bi derdim yok. Boş oturupta para mı istiyorum ki senden karsiligini bekliyosun. Senin zinhniyetin de biri olsam daha cok para kazanma şansım olurdu dimi. Ben az olsun temiz olsun namusumla çalışayım derdindeyim..

Elim yüzüm düzgün ama öyle dikkat çekici bi güzelliğimin olduğunu düşünmüyorum.. Bakimliyim ama açık giyinmem. Kafayı yicem ne güzel çalışıyordum niye böyle yaptı bu adam kendi karısı kızı yok mu ya namus konusunda niye bu kadar iki yüzlü bu erkekler.. Tabi ki aralarin da ahlâklı erkekler de vardır ama bana denk gelmedi..

Artık sadece kadın iş verenlerin yanında çalışmak istiyorum bulabilirsem tabi. Son çare buraya yazdım burada belki bana yardımcı olabilecek biri çıkar diye.
Gerçekten işe çok ihtiyacım var..
Böyle ofis elemanı arayan bayan tanidiklariniz varsa beni yonlendirir misiniz? Bu arada markette avm de çalış diyenleriniz olabilir onlara da başvuru yaptım ama vardiyali olduklari için eşim istemedi.. Ankara elvankentte oturuyorum lise mezunuyum.. Yardımcı olucak kisilere şimdiden teşekkür ederim..
kadın erkek ikisinde de srunlar oluyor maalesef.
erkek çişverenin tacizleri, kadın işverenin çekememezlikleri kıskançlıkları dedikoduları...
bitmiyor bitmiyor bitmiyor.görmezden gelmek zorundasın.
erkekleri başından bi şekilde atıyorsun da kadınlar daha tehlikeli

Back