- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Ama mesela bakıyorum bi kadın daha var hem daha güzel hem alımlı.. Ona yapmıyorlar bu tür davranislari..Sorun sizin kıyafetiniz, gülüşünüz, göz teması kurup kurmamanız da değil. Sorun erkeklerin zihniyetinde.
Ama mesela bakıyorum bi kadın daha var hem daha güzel hem alımlı.. Ona yapmıyorlar bu tür davranislari..
Tabiki de. Ben el şakalari ve bel alti espirilerinden hoşlanmıyorum burda calisamicam dedim sen bilirsin dedi.Sürekli azarlasaydin bari yanlışıni anlasın. Isten cikarkende bu sebepten ciktiginizi belirtttiniz dimi??
Ama mesela bakıyorum bi kadın daha var hem daha güzel hem alımlı.. Ona yapmıyorlar bu tür davranislari..
Bi an önce ordan uzaklaşmak istedim hiç birşey aklıma gelmedi. Eşimi düşündüm sadeceBelki o hanım tanıdıktır? Kocasını, sevgilisini vs tanıyordur. Erkeklere daha çok saygı duyuyor böyle tipler. Misal veriyorum biri asıldı mı “sevgilim var.” denince topukluyorlar.
Ben sizin yerinizde olsam o patrona haddini bildirirdim. Düzelmezse mobbing sebebiyle şikayet ederdim.
İnşaat ofisiydiNasıl bi işletme ki orası böyle bi ortam var?
Valla üzüldüm sizin için
Daha guzel daha bakimli diye ona yapmasi mi gerekiyor yani Siz bile ona yapilsa normal karsilayacaksiniz baksaniza
Hayır alakası yok. Sadece neye göre kadınları seçtiklerini anlamaya çalışıyorum.. Kesinlikle ona da yapması kabul edilemez.Daha guzel daha bakimli diye ona yapmasi mi gerekiyor yani Siz bile ona yapilsa normal karsilayacaksiniz baksaniza
Aynen de öyle oldu zaten. Allaha havale ediyorum.Beyınsız yaratık...
Malesef var öyleleri... tanıdığı olursa yapmaz korkar yada birilerinin esıne söylemesi. Lafa gelince en erkek onlar... Sansını deniyor tepkısız kalırsan devam...
Tepki verisen ya mesafe yada işten çıkarma.
Çok teşekkür ederim. Burası küçük bi inşaat ofisiydi sadece ben işveren bide bi erkek yardımcısı vardi.Cok ilginc. Basima gelmedigi icin bilemem tabii ama benim patronlarim cok baba tiplerdi ve oyle herkesle konusmazlardi bile. Sadece ozel asistanlari ve ust duzeylerle gorustuklerinden yasamadim o tarz seyler.
Insallah insan gibi birinin yaninda is bulursunuz. Cok uzuldum gordugunuz muameleye
O kadını bir kere gördüm zaten ilk iş günüm de oda diğer ofislerin de calisiyormus bilmiyorum kadınla gayet iyi anlastiklari halde seviyesizce konusmuyodu. Ben biraz çekingen olduğum için her şeye tamam diyeceğimi düşünmüş olabilir mi acaba?Baska bir kadın var ona yapmıyor demişsin belki de sen farkından olmadan samimi davrandın ya da öyle anlaşıldın
Çok teşekkür ederim. Burası küçük bi inşaat ofisiydi sadece ben işveren bide bi erkek yardımcısı vardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?