Erkek işveren istemiyorum :(

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Nasıl bir düşünce yapısı var bu erkeklerin? Fingirdesicek kadınlari neye göre belirliyorlar bana bi açıklayabilir misiniz?

İnsan gibi işi mi yapmak istiyorum sadece işimi.. Yilisikca salak salak hareketler de bulunup laubali oluyorlar.. Arkadaşlar yemin ederim göz teması bile kurmuyorum erkeklerle konusurken..
Yani niye böyle bi kadın olduğumu düşünüp seviyesizlesiyolar ki.. Güler yüzümü iyi niyetimi mi yanlış anlıyorlar diyecegim ama öyle olmak zorunda degilmiyiz ki insanlarla konusurken?

Neden böyle davrandıklarını anlamiyorum. 1 hafta once işe başladım bugün çıkmak zorunda kaldım. Ofiste çay kahve servisine falan bakıyordum. Adam saçma sapan bel altı espirileri yapmaya başladı. Ben calisanlarimla sakalasmayi çok severim senden öncekine el şakaları bile yapiyordum diyo utanmadan..

Ulan şakanın da bi seviyesi var terbiyesiz adam evli olduğumu bu işe ihtiyacım olduğunu biliyosun. niye rahat birakmiyosun yasamak için para kazanmam gerek hayat mucadelesi veriyorum.. Başka bi derdim yok. Boş oturupta para mı istiyorum ki senden karsiligini bekliyosun. Senin zinhniyetin de biri olsam daha cok para kazanma şansım olurdu dimi. Ben az olsun temiz olsun namusumla çalışayım derdindeyim..

Elim yüzüm düzgün ama öyle dikkat çekici bi güzelliğimin olduğunu düşünmüyorum.. Bakimliyim ama açık giyinmem. Kafayı yicem ne güzel çalışıyordum niye böyle yaptı bu adam kendi karısı kızı yok mu ya namus konusunda niye bu kadar iki yüzlü bu erkekler.. Tabi ki aralarin da ahlâklı erkekler de vardır ama bana denk gelmedi..

Artık sadece kadın iş verenlerin yanında çalışmak istiyorum bulabilirsem tabi. Son çare buraya yazdım burada belki bana yardımcı olabilecek biri çıkar diye.
Gerçekten işe çok ihtiyacım var..
Böyle ofis elemanı arayan bayan tanidiklariniz varsa beni yonlendirir misiniz? Bu arada markette avm de çalış diyenleriniz olabilir onlara da başvuru yaptım ama vardiyali olduklari için eşim istemedi.. Ankara elvankentte oturuyorum lise mezunuyum.. Yardımcı olucak kisilere şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Ama mesela bakıyorum bi kadın daha var hem daha güzel hem alımlı.. Ona yapmıyorlar bu tür davranislari..

Belki o hanım tanıdıktır? Kocasını, sevgilisini vs tanıyordur. Erkeklere daha çok saygı duyuyor böyle tipler. Misal veriyorum biri asıldı mı “sevgilim var.” denince topukluyorlar.

Ben sizin yerinizde olsam o patrona haddini bildirirdim. Düzelmezse mobbing sebebiyle şikayet ederdim.

Bi an önce ordan uzaklaşmak istedim hiç birşey aklıma gelmedi. Eşimi düşündüm sadece

Beyınsız yaratık...

Malesef var öyleleri... tanıdığı olursa yapmaz korkar yada birilerinin esıne söylemesi. Lafa gelince en erkek onlar... Sansını deniyor tepkısız kalırsan devam...
Tepki verisen ya mesafe yada işten çıkarma.

Daha guzel daha bakimli diye ona yapmasi mi gerekiyor yani Siz bile ona yapilsa normal karsilayacaksiniz baksaniza
Daha guzel daha bakimli diye ona yapmasi mi gerekiyor yani Siz bile ona yapilsa normal karsilayacaksiniz baksaniza
Hayır alakası yok. Sadece neye göre kadınları seçtiklerini anlamaya çalışıyorum.. Kesinlikle ona da yapması kabul edilemez.

Cok ilginc. Basima gelmedigi icin bilemem tabii ama benim patronlarim cok baba tiplerdi ve oyle herkesle konusmazlardi bile. Sadece ozel asistanlari ve ust duzeylerle gorustuklerinden yasamadim o tarz seyler.

Insallah insan gibi birinin yaninda is bulursunuz. Cok uzuldum gordugunuz muameleye

Aynen de öyle oldu zaten. Allaha havale ediyorum.

Baska bir kadın var ona yapmıyor demişsin belki de sen farkından olmadan samimi davrandın ya da öyle anlaşıldın

Çok teşekkür ederim. Burası küçük bi inşaat ofisiydi sadece ben işveren bide bi erkek yardımcısı vardi.

Bu insanimsilar kime yapacaklarini biliyorlar. Ses cikaramayacak, tacizine, istismarina boyun egecegini dusunduklari insanlara yapiyorlar bu hareketlerini. Boyle yaratiklardan nasil tiksiniyorum. Karisini bulup soylemek lazim isinde gucunde calisan bu kadinlara neler cektirdigini!

Baska bir kadın var ona yapmıyor demişsin belki de sen farkından olmadan samimi davrandın ya da öyle anlaşıldın
O kadını bir kere gördüm zaten ilk iş günüm de oda diğer ofislerin de calisiyormus bilmiyorum kadınla gayet iyi anlastiklari halde seviyesizce konusmuyodu. Ben biraz çekingen olduğum için her şeye tamam diyeceğimi düşünmüş olabilir mi acaba?

Çok teşekkür ederim. Burası küçük bi inşaat ofisiydi sadece ben işveren bide bi erkek yardımcısı vardi.

Bu kadar kucuk bir yerde yani 2 kisi icin sizce cayciya ihtiyac var miydi? Disardan soyleseler daha uyguna gelir.

Adamin oraya birini alma sebebi bence bastan ahlaksizlik.

Hayirli bir is bulmanizi dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…