Çok mutsuzum....Başka söyleyebileceğim bir şey yok....:a015:
fb lileri kutluyorum bende bugün yenileceğimizi düşünüyordum çünkü herkesin bildiği gibi gidişatı kötüydü fb nin ama yine galatasaray karşısında yenilmemezliğini gösterdi:))) ya cidden galatasarayın bizim karşımızda helede kadıköyde bi yenememe durumu söz konusu neyse ben memnunum bu durumdan:))) bu arada eşimde galatasaraylı güzelce maç sonrası sinirlendirdim onu:))) eee derbi olunca oluyor o kadar dimi:)))
vavelya canım arkadaşlara katılıyorum yapmak çok zordur yıkmaksa çok kolay bencede biraz özlesinler birbirlerinin değerlerini anlasınlar seninde eşine destek olmaktan başka elinden ne gelirki sıkma canını arkadaşım haklarında hayırlısı olsun
evrişin nevro için söylediklerine katılıyorum aynı nedenlerden dolayı burdayım ve burda olmaktanda çok memnunum beyaz melek banlandımı cezalımı acaba?birdenbire ne oldu ki?
Atatürkü saygı ve sevgiyle anıyorum Allah rahmet eylesin...
hepinize Allah rahatlık versin nevrocuğum iyi geceler canım
günaydın kızlar.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Günaydınlaaaarrrrrrrrr............
Çok mutsuzum....Başka söyleyebileceğim bir şey yok....:a015:
Herkese günaydın kızlar. Bugün Atatürk'ümüzün ölüm yıldönümü onu saygıyla anıyoruz.
Günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar,güzel bir gün geçirmemizi diliyorum,kolay gelsin.
Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgiyle,saygıyla,minnetle ve rahmetle anıyoruz,Allah rahmet eylesin,ruhu şad olsun...
günaydın kızlar Mustafa Kemal Attatürk ' minnettarız saygıyla ve rahmetle anıyoruz Allah rahmet eylesin
ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?