ben fenerbahçeli değilim ama eşim fenerli hihoyyyt hihoyyyt
bende bütün fenerlileri kutluyprum a.s.:hooray:
galatasaraylılar da üzülmeyin tamam mı :1hug:
nevrom aksam sızdeyız o zaman..formaları gıyıp gelıyoz...
ne guzel evde seyredebılıyosunuz..ben eve ıstemıyorum...
cunku bebıs yapamayız o zamn...ben nette...o tv basında sakıncalı bır durum bızım ıcın..
kocıs ıddaya gırdı kazanırsa gomlek alacak arkadslardan..markalı olarak anlastılar bıde...bugun bızım için karlı olabılır
Sevgili Nevrosky,
Yine harika olmuş hazırladığın özet.. ellerine sağlık, çaresiz olan bir çok insana kısa yoldan neler yapması gerektiğini ya da nasıl bir yol izleyeceğini çok güzel anlatıyor.. Ben herkes adına sana tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Kızlar bu hafta sonunu cok güzel gecirdim dedim ama yine birsey cıktı.Malesef kafamız bir türlü rahat edemiyor. :çok üzgünüm:
Normal sartlarda cocukları tartıstımı aileleri onları yumusatır bizde tam tersi yani :mymeka:
Kayınvalidemle kayınbabam hiç anlasamıyorlar artık.
Sürekli tartısma var evlerinde.E tabi bizde üzülüyoruz bu durumda.
Nasıl büyük bunlar simdi.
Eşime stres tamamen yasak ama kendi dertlerini düşmüşler cocuklarını nasıl üzdüklerinin farkında bile değillerklava: senağlama
fadıkcım 2 gomlek kazandık..ben cok kızmıstım fb durumu kotu gırme kazanamassın dıye ama adamı durduramadım..ıykıde durduramamısım..
bızım ıcın karlı oldu:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Iyi geceler kizlar hepinizin morali iyi malum fb maçi kazandi
KIZLAR çabuk koşun gelin.meşhur kabak tatlısı geldi.bitmeden yetişinnnnnnnnnnnnnn
BEYAZ MELEK'ten haber alan varsa iletebilir mi? Bende MSN'i yok. Haber alamadım. Banlanmış??? Ve halen dönmemiş. :uhm: :a015:
ama canım olmazmaz ki yahani beraber yiyecektik :dilcikar: ben bugün yoktum bana kalmamış :çok üzgünüm: mantı da bitmiş :çok üzgünüm: dün de sütlaca yetişemedim senağlamaben ağlamayım da kim ağlasın senağlamasenağlama
fadiğim burda kabak çok yaparım ben sana.sende fazla gezme bakemmmyerimseniben
kızalr slm bugün burdayım iyi geceler hepinize çok kutluyum FENERBAHÇE FANATİĞİYİMGÜZEL Bİ GÜNDÜ... UMARIM SİZLER İYİSİNİZ DEĞİŞİKLİK VARMI DİYE Bİ BAKIYIM DEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?