• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Şeniz :asigim: Canım çok sağol. Sen neler yapıyorsun evrişcim. Bize kendinden bahsetmek istermisin? Sen de bu yolda bebek için mücadele verenlerdenmisin? a.s.

Sevgili Nevrosky,

Sizin sıkı takipçinizim :) Seviyorum sizin topiği, çok samimi buluyorum.Genelde gerekli topikleri okurum, bildiğim bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım, güzel şeyler varsa kendimce takdir ederim. Senin açtığınız konuya gösterdiğin duyarlılığa hayran kaldığım için tutamadım kendimi, sana teşekkür etme ihtiyacı hissettim.

Bizim çok şükür bir sorunumuz yok, bir senelik evliyim,ben bir miyom ameliyatı geçirdim 4 ay önce. Onun haricinde çok şükür Rabbime durumlar iyi.. Sadece bebeğimin gelmesinin vakti var Rabbim tarafından.. sabırla o zamanı bekliyorum.

Ama şunu demeden geçemeyeceğim, bende yine de keçiboynuzu kürünü uyguluyorum, bi nevi tevekkül yapıyorum açıkcası.. Hakkımızda hayırlısı.. Siz çok güzel bir topluluksunuz. Arada size bakmadan geçemiyorum. Umarım en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerini okumak nasip olur.

Allaha emanet olun güzel kadınlar.. arada size böyle bir uğrarım. Hatrımı sorduğun için tekrar teşekkür ederim Nevrosky.. zarif bir insansın.

Son düzenleme:

canım ya çok zor bir durum :çok üzgünüm: ama siz ne yapabilirsiinizki :uhm: onlar koskoca insanlar :kızgın: sen eşine desdek çık fazla üzülmesin... stres edip üzülünce anca size zararı olura.s onların arası düzeltemessiniz ki......

allah yardımcınız olsun :teselli:

Tesekkür ederim Fadikcim.
Zaten ben düşüncesizce hareket etmelerine kızıyorum.:oklava:
Hemde cok bos seyler den tartısıyolar.
Ve her tartısmanın sonunda gercekten üzülecekleri bir sey duyuyolar.
Ama akıllanmıyorlar.
Artık bizde sıkıldık.Ben bugün gitmedim bile fisfisfis
Eşim de bosansınlar hepimiz için daha hayırlı diyor. :çok üzgünüm:
O da sıkıldı çünkü.
32 yıllık evlilik nasılda yıkılabiliyormus :uhm:

oy evrişimde gelmiş buraya hihoyyyt
inşallah sende bir gün bebişine kavuşacaksın canım Şeniz
bu arada ne kadar oldu evriş senin yahu unuttum ben :uhm:

oy evrişimde gelmiş buraya hihoyyyt
inşallah sende bir gün bebişine kavuşacaksın canım Şeniz
bu arada ne kadar oldu evriş senin yahu unuttum ben :uhm:

Kadim Dostum Damla'm.. bilirsin ben her yere yazmam, bu topiğin insanlarının diyalogları korkunç güzel, okumadan geçemiyorum onları.. herhalde toplasam 6 aydır falan istiyorum ben,biliyorsun bir de ameliyat geçirdim, miyomları aldırdım, ondan dolayı da uzun süre yasaklıydık.. Ama bir senedir buradayım vallahi..

Anne olmayı hakeden tüm kadınların kucağı boş kalmasın inşalah, hep birlikte kavuşacağız canım Damla'm.. sadece zaman işte.. her ruhun gelme zamanı belli.. bize düşen sabretmek. Seni seviyorum güzel arkadaşım.:nazar:

Ama akıllanmıyorlar.
O da sıkıldı çünkü.

32 YILLIK EVLİLER BUNUN TEK YOLU HEMEN BOŞANMAK DEGİLKİ BENCE BİR SÜRE AYRI KALSINLAR BİRİSİ EVDEYKEN DİGERİ BAŞKA BİŞEHİRE BİKAÇGÜNLÜĞÜNE GİTSİN EMİNİM BİRİSİ EVİNİ VE EŞİNİ ÖZLEYECEK DİGERİ İSE EVİN VE KENDİNİN ONSUZ BİRANLAMI OLMADIGINI ANLAYACAK ...BU BENİM FİKRİM SENCE?:1hug:

Sevgili Nevrosky,

Sizin sıkı takipçinizim :) Seviyorum sizin topiği, çok samimi buluyorum.Genelde gerekli topikleri okurum, bildiğim bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım, güzel şeyler varsa kendimce takdir ederim. Senin açtığınız konuya gösterdiğin duyarlılığa hayran kaldığım için tutamadım kendimi, sana teşekkür etme ihtiyacı hissettim.

Bizim çok şükür bir sorunumuz yok, bir senelik evliyim,ben bir miyom ameliyatı geçirdim 4 ay önce. Onun haricinde çok şükür Rabbime durumlar iyi.. Sadece bebeğimin gelmesinin vakti var Rabbim tarafından.. sabırla o zamanı bekliyorum.

Ama şunu demeden geçemeyeceğim, bende yine de keçiboynuzu kürünü uyguluyorum, bi nevi tevekkül yapıyorum açıkcası.. Hakkımızda hayırlısı.. Siz çok güzel bir topluluksunuz. Arada size bakmadan geçemiyorum. Umarım en kısa zamanda hepinizin güzel haberlerini okumak nasip olur.

Allaha emanet olun güzel kadınlar.. arada size böyle bir uğrarım. Hatrımı sorduğun için tekrar teşekkür ederim Nevrosky.. zarif bir insansın.

evrişciğim ; canım güzel sözlerin ve düşüncelerin beni çok duygulandırdı doğrusu. :asigim: Sağolasın. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Gönlünüze göre versin. Vakti zamanı gelince geliyor bebiş. Ben de sabırla bekliyorum. Bizim engellerimiz var ama umutsuzluğa kapılmıyorum. Elimizden gelenleri yapıyoruz. Bol bol dua ediyoruz. Her zaman hayırlısını diliyorum. Hem kendim için , hem de sevdiklerim için. En güzeli budur.

Seni burada gördüğüme çok sevindim. Sizin gibi güzel bakan gözlere , güzel sözler sarfeden dillere , iyilik saçan gönüllere çok ihtiyacımız var. Karşılıksız verilen bu ilgi ve sevgi bizlere hep güç veriyor. Destek oluyor. Allah razı olsun canım senden ve senin gibi melek kalpli tüm dostlarımızdan. Her zaman bekliyorum. Kocaman öpüyorum. Şeniz :asigim:

Sence de bir mahsuru yoksa seni gönül dostlarımızın arasına dahil etmek isterim. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/4246371-mesaj18625.html

Ama akıllanmıyorlar.
O da sıkıldı çünkü.

32 YILLIK EVLİLER BUNUN TEK YOLU HEMEN BOŞANMAK DEGİLKİ BENCE BİR SÜRE AYRI KALSINLAR BİRİSİ EVDEYKEN DİGERİ BAŞKA BİŞEHİRE BİKAÇGÜNLÜĞÜNE GİTSİN EMİNİM BİRİSİ EVİNİ VE EŞİNİ ÖZLEYECEK DİGERİ İSE EVİN VE KENDİNİN ONSUZ BİRANLAMI OLMADIGINI ANLAYACAK ...BU BENİM FİKRİM SENCE?:1hug:

zambak arkadaşımız haklı bence boşanmadan önce bu fikir güzel......

canlar ben biraz yorgunum uykum da geldi mirmirmirmir hadi herkese iyi gerceler ben yetıyorum....

Ama akıllanmıyorlar.
O da sıkıldı çünkü.

zambak arkadaşımız haklı bence boşanmadan önce bu fikir güzel......

Bana da mantıklı geldi canım bu. İnşallah ayrılmazlar. Gerçekten kötü bir durum. Bunca yılın emeği. Asıl bu yaştan sonra birbirlerine daha çok ihtiyaçları var. Yapmasınlar. :çok üzgünüm:

Canlarım ben de müsadenizi isteyeceğim. a.s.

Yarın iş var. Ve mesai saatleri yarım saat erkene alındı. Uykumu nasıl alacağım bilemiyorum. mirmirmirmir

Allah hepinize rahatlık versin. Sizlere iyi sohbetler , iyi geceler. Şeniz

Bana da mantıklı geldi canım bu. İnşallah ayrılmazlar. Gerçekten kötü bir durum. Bunca yılın emeği. Asıl bu yaştan sonra birbirlerine daha çok ihtiyaçları var. Yapmasınlar. :çok üzgünüm:

Haklısınız kızlar bende aynı seyi söyledim eşime ama ikiside birbirinden inat.
Asla kendi doğrularından vaz gecmiyorlar.
Rabbim herseyin hayırlısını versin ne diyeyim.
Onların derdine ben ağlayp duruyorum sinirimi bozuyor böyle seyler.
Ama artık takmıcam kendileri bilirler.
desteğiniz için hepinize tesekkürler kızlar.
Ben de yatim artık.Öpüyorum hepinizi

evrişciğim ; canım güzel sözlerin ve düşüncelerin beni çok duygulandırdı doğrusu. :asigim: Sağolasın. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah. Gönlünüze göre versin. Vakti zamanı gelince geliyor bebiş. Ben de sabırla bekliyorum. Bizim engellerimiz var ama umutsuzluğa kapılmıyorum. Elimizden gelenleri yapıyoruz. Bol bol dua ediyoruz. Her zaman hayırlısını diliyorum. Hem kendim için , hem de sevdiklerim için. En güzeli budur.

Seni burada gördüğüme çok sevindim. Sizin gibi güzel bakan gözlere , güzel sözler sarfeden dillere , iyilik saçan gönüllere çok ihtiyacımız var. Karşılıksız verilen bu ilgi ve sevgi bizlere hep güç veriyor. Destek oluyor. Allah razı olsun canım senden ve senin gibi melek kalpli tüm dostlarımızdan. Her zaman bekliyorum. Kocaman öpüyorum. Şeniz :asigim:

Sence de bir mahsuru yoksa seni gönül dostlarımızın arasına dahil etmek isterim. a.s.

http://www.kadinlarkulubu.com/4246371-mesaj18625.html

Seve seve arkadaşım, onur duyarım. Güzel dileklerin, güzel bakış açın asıl ben teşekkür ederim.. ne mutlu bana. Yanınızdayım..

fb lileri kutluyorum bende bugün yenileceğimizi düşünüyordum çünkü herkesin bildiği gibi gidişatı kötüydü fb nin ama yine galatasaray karşısında yenilmemezliğini gösterdi:))) ya cidden galatasarayın bizim karşımızda helede kadıköyde bi yenememe durumu söz konusu neyse ben memnunum bu durumdan:))) bu arada eşimde galatasaraylı güzelce maç sonrası sinirlendirdim onu:))) eee derbi olunca oluyor o kadar dimi:)))

vavelya canım arkadaşlara katılıyorum yapmak çok zordur yıkmaksa çok kolay bencede biraz özlesinler birbirlerinin değerlerini anlasınlar seninde eşine destek olmaktan başka elinden ne gelirki sıkma canını arkadaşım haklarında hayırlısı olsun

evrişin nevro için söylediklerine katılıyorum aynı nedenlerden dolayı burdayım ve burda olmaktanda çok memnunum beyaz melek banlandımı cezalımı acaba?birdenbire ne oldu ki?

Atatürkü saygı ve sevgiyle anıyorum Allah rahmet eylesin...

hepinize Allah rahatlık versin nevrocuğum iyi geceler canım

04aq7fi6.gif

günaydın kızlar.hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
Back
X