Çok mutsuzum....Başka söyleyebileceğim bir şey yok....:a015:
yeni bir haftanın ilkgününde sizleri sevgiyle kucaklıyorumarkdaşlar günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn kızlar haftaya biraz tuhaf başladım hayırlısı inşallah..hihoyyyt. işe gelmek için bindiğim otobüs geleceğim yere az kala kaza yaptı indim başka otobüse bindim tam yürürken ayağım burkuldu ayakkabım yerdeki sivri yere ayakkabım takıldı yırtıldı biraz sizce haftam iyi geçer mi nedersiniz kızlar:uhm:kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
Herkeze günaydın arkadaşlar ben hafta sonları müsait olmuyorum.topiğe giremiyorum.akşam bir ara bakayım dedim neler var diye yeni hamiş yok ama olsun bügün gelecek inşallah.içimde öyle bir his var.
Mustafa Kemal Atatürk'ü de rahmetle anıyoruz.
Canım ne güzel bir kart bu. :asigim: Sen mi yaptın? a.s.
cumartesi günü eşimin doktoruna gittik şu lökositler için tedavi görüyordu eşim,2 aydır antibiyotik tedavisi yüzünden normal tedavi sürecine geçememiştik,milyonlarca olan lökosit sayısı nihayet 10'a düşmüş,1 hafta daha antibiyotik kullandıktan sonra artık lökosit tedavimiz bitiyor,doktoru ayaklarını üşütmesin dedi,iltihap tekrar edebilirmiş çünkü ve biz artık rutin ilaç tedavimize başladık,gerçi antibiyotikle kullandığımız ilaçlar vardı mesela sabahları aç karna 1 adet L-argınıe,kahvaltıdan sonra yarım klomen ,öğle yemeğinden sonra multivitamin ve e vitamini,akşam yemeğinden sonra tekrar yarım klomen içiyordu eşim,bunların dışında 2 ilaç daha kullanmaya başladık birisi proviron diğeri ise com vitex isminde olan bitkisel bir ilaç,içinde yok yok valla mesela alış meyvesi var ki bu meyve sperm sayısı ve hareketi için çok iyiymiş,internette okumuştum,sizinle paylaşmak istedim,bu arada keçi boynuzu kürümüze de devam ediyoruz,inş herşey daha iyi olacak...
günaydın kızlar..
sevgili atam devrimlerinden ve yolundan bizi hiçbirşey döndüremeyecek seni bir kez daha özlemle ve sevgiyle anıyoruz.
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn kızlar haftaya biraz tuhaf başladım hayırlısı inşallah..hihoyyyt. işe gelmek için bindiğim otobüs geleceğim yere az kala kaza yaptı indim başka otobüse bindim tam yürürken ayağım burkuldu ayakkabım yerdeki sivri yere ayakkabım takıldı yırtıldı biraz sizce haftam iyi geçer mi nedersiniz kızlar:uhm:kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
Canım öncelikle şu lökosit olayın apek sevindim. :teytey: Allah şifasını vermiş sorunun çok şükür. :Saruboceq:
Diğer kullandıklarınız da şifa olur inşallah. Güzel gelir ve değerleriniz kat kat yükselir dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: hihoyyyt
bu arada ATATÜRK Ü rahmetle anıyorum bizler onun izindeyiz..........
Günaydın canlarım güzel bi hafta geçirmek dileğiyle ben bugün yeni başladığım için çok yoğun olucam ama yinede gelmeye çalışırım.
Çok güzel resimler koymuşsunuz ben beceremiyorum ne yazıkki Atatürkü saygı ve sevgiyle anıyoruz onu gerçekten hele bu zamanlarda çok özlüyoruz:çok üzgünüm:
sağol canım benim,bu arada hafta sonları pek giremiyorum eşim evde olduğu için birde malum az kaldı askere gitmesine o yüzden daha çok zaman ayırıyorum eşime ama askerdeykende hep burada olacağım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?