Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın arkadaşlar
adım beklemede bölümüne yazılmış bir kaç gündür adet olma belirtilerim var benimki biraz uğraştırır geç olur ama evet beklemedeyim:jeyyar:
badem cim moralimi bozdu umarım önemli bişey yoktur
ayrıca Beyaz melek ten haber varmı arkadaşlar :uhm:

canlar daha hiçbir iş yapmadım... ben biraz iş yapayım:1rolleyes: topiği kapatmıyorum yani ara ara uğrarım a.s. size iyi sohbetler...

BADEM canım hayatta bir tek ölümün çaresi yok!!!! sıkıntın derdin neyse muhakkak bir çaresi vardır önce anlatıp paylaş ki sıkıntının yarısını çözmüş ol canım hiç birşey iiçin tatlı canını üzme

Günaydın tatlım. a.s. İnşallah o belirtiler bu sefer yanıltır bizi. yerimseniben

Beyazmelek'ten maalesef haber yok. MSN'i de yok. Merak ediyorum ben de. Belki hamiş de olabilir. İnşallah hamişştir. Haberini geç alırız ama dönüşü süper olur. :dance: hihoyyyt

temizlik beni bekler,size iyi sohbetler kızlar ,ben gelirim yine ,bir yorgunluk kahvesi içmeye -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…