Sevgili nilay çıktın netten sanırım benim eşim halen cebelleşiyor garibim...Neyse Fb yeniyor ya çok şükür.. sanırım sen nete girinceye kadar maç çoktaaaan bitmiş olur!!!!
ofoffff kızlar ben yokken yine hamaratlığınız tutmuş. Sabah mesajları okurken bademin sütlacını gördüm. Nasıl canım çekti kalkıp hemen gözüm de doymadı hepsini yermişim gibi geldi. 10 kase sütlaç yaptım.
Şimdi girdim okurken kabak tatlısı ve mantı...
Ben hamile kalırsam epey zorlu geçecek eşim açısından galiba. :)
bu ne hiz fadik girdin geri gidiyon hayirdir tatlim
nevroşum bende fenerliyim...baktım bi fener muhabbeti var daldım hemen...bide tatlılar,mantılar ağzımın suyu aktı valla...nevrom sen hamiş kal ben bebişine fenerli convers örecem....ip alayım öreyim şimdiden resminide sana göndereyimki gaza gelesin...bende conversleri yolluyayım...bak bunun sarı lacivertinden.
canım ya eltimlerle bir akrabanın nışanına gidecektik ben hazırlandım onlar gelene kadar size bir günaydın demek istedim ama ben topiğe girdim onlar zili çaldı bunu anca yazabildim :a015:
akşam eve geldiğimde hemen topiğe girdim yine zil çaldı eşimin yeğeni geldi onun pc si yok yenge internette işim var girebilirmiyim dedi bende tabi dedim :a015: o çıktı annemle babam geldi onlar da yeni gitti bende hemen topiğe geldima.s.a.s. sizleri çok özledima.s.
herkese iyi geceler canlar Şeniz
Topik birden doldu ne güzel, kizlar hepinize hayirli geceler.
Topik birden doldu ne güzel, kizlar hepinize hayirli geceler.
Tüm fenerbahçelileri kutluyuyorum. :hooray:
Yine çıkamadı galatasaray kadıköyden :sm_confused:
Tüm fenerbahçelileri kutluyuyorum. :hooray:
Yine çıkamadı galatasaray kadıköyden :sm_confused:
ben geldım..fb olanları tebrık ederım.benımkısı mactan gelır gelmez dısarı attı kendını..konvoy varsa katılayım dıye....şimdıde balkona bayrak asacak
nevrom benım esım cıddı anlamda fanatık
en buyuk hayalıde ıst kadıkoyde derbı maca gıtmek...
oo conversden bende ıstıyorummmm ona goreee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?