• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlarr mandraki mi ne bu adamın sitesi vardı biliyomusunuz tv de çıkmıştı tüp bebektenönce yenmesi gerekenleri filan anlattı yazdığım kağıdı kaybettim izleyen var mıııı

nevrocum yaşasın yaa fenerbahçeli arkideşim benim
ee artık bizde bu yakışır dimi :jeyyar:

Çok mutluyummmmmmm çooooooooook. :lepi: :teytey: :teytey: :teytey:
Allahım şükürler olsun. Fenerbahçemmmmmm geleneği bozmadıııı.. :hooray: :hooray: :hooray:

Sizler neler yaptınız kızlar. Kocişler yok tabi. Buralardasınız. kaydirigubbakcemile3

nevrocum yaşasın yaa fenerbahçeli arkideşim benim
ee artık bizde bu yakışır dimi :jeyyar:

Evet canım acayip mutluyum. Bizim evde şenlik var. Eşim de fanatik Fenerlidir. Tebrikler canım arkadaşı. Gel öpeyim seni. Şeniz Şeniz Şeniz :teytey:

bacummm işe gitcek.uyuyo.:sm_confused:
ne yapayım adam adet olurum diye korkudan elini bilem sürmüyor.sonra suç benim olur diyoooo:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah emiii
bizimkide pc de fifa oynuyogamyoncuiremsu

Geçmiş mesajlara bakayım canlarım. Neler olmuş. Gelişmeleri kaçırmayayım. Biraz geç dönersem kusura bakmayın , bir yandan TV seyrediyorum. Yorumları falan. yerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Allah emiii
bizimkide pc de fifa oynuyogamyoncuiremsu

kız adam beş senedir bıktı.her negatifde onu suçluyorum.:jeyyar:.aman diyo hamile kal yeterki 9 ay dayanırım ben diyo:asigim:

ofoffff kızlar ben yokken yine hamaratlığınız tutmuş. Sabah mesajları okurken bademin sütlacını gördüm. Nasıl canım çekti kalkıp hemen gözüm de doymadı hepsini yermişim gibi geldi. 10 kase sütlaç yaptım.
Şimdi girdim okurken kabak tatlısı ve mantı...
Ben hamile kalırsam epey zorlu geçecek eşim açısından galiba. :)

fenerbahçenin durumu yüzünden eşim haftalardır gergindi, nihayet yüzü güldü adamın :içelim::lepi: bazen valla f.bahçe yüzünden stres yapıp bebişleri kaçırıyo bu adam diye düşünüyorum :mymeka: her hafta galatasarayla oynasak ya keyfimiz yerine gelse böyle lülülülülülü:icecream:

Benimkinde de bir gariplik var. Maç izlemez şaşırıyorum. Çok güzel hareketler i izliyor. ben de sıkılıyorum. bari KK ya girip kızlarla konuşayım dedim.

fenerbahçenin durumu yüzünden eşim haftalardır gergindi, nihayet yüzü güldü adamın :içelim: bazen valla f.bahçe yüzünden stres yapıp bebişleri kaçırıyo bu adam diye düşünüyorum :mymeka: her hafta galatasarayla oynasak ya keyfimiz yerine gelse böyle lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kız vesta doğru söylüyorsun. Eğer her hafta GS ile oynasak moraller süper olur ve sperm parametreleri tavan yapar. Bizler de... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :roflol:

merhaba arkadaşlar nasılsınız nevrocum sen nasılsın sendeki bu pozitiflik banada yansıyor canım a.s
şu aralar psikolojim daha iyi gibi 2 hafta olacak negatif sonucu alalı daha kendimi tam olarak toparlayamadım ama sizlerin pozitif mesajlarınızı okuyunca "ben galiba hiç anne olamayacağım düşüncesinden" "neden bu ay olmasın yüce rabbimin hikmeti büyük yeterki ol desin" düşüncesine terfi ettim buda nasıl bir anlatım şekliyse artık anladınız siz onu yerimseniben
artık sizlerle daha çok paylaşımlarda bulunmaya çalışacağım :1hug:
yeni anne adaylarını da gönülden kutlarım :CüvCüv:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Budur bitanemmm. :lepi: Seni kutluyorum. bu şekilde düşünmen çok güzel. Emin ol mükafatını alacaksın. İsyan etmemek , sabırla beklemek en güzeli. Kendini de üzme bu yolda. Bugünlerimiz geri gelmeyecek. Felsefen süper. Şeniz

canım fenerbahce tabıkıde...bıraz once kocıse dedımkı fb benmı
demesınmı fb ....benım kumam sarı ve lacıvert..o yuzden ıyı gecınmem lazımmm
sen kapıyı ac bence...
cocuk odamızı bır gorsen halımız perdemız fb...goren guluyor..
cocuk yok ortada bu ne dıyorlar....

Kız o kadar mı fanatik eşin. kaydirigubbakcemile3 Bizim bebişler de Fanatik Fenerli olur o zaman. Onları giydiririz güzel güzel , en sarı lacivertinden... :dance: :dance: hihoyyyt

nevroşum bende fenerliyim...baktım bi fener muhabbeti var daldım hemen...bide tatlılar,mantılar ağzımın suyu aktı valla...nevrom sen hamiş kal ben bebişine fenerli convers örecem....ip alayım öreyim şimdiden resminide sana göndereyimki gaza gelesin...bende conversleri yolluyayım...bak bunun sarı lacivertinden.

dsci2449ua5.jpg

Back
X