merhaba kizlar ancak girebildim nasilsiniz bakim
diptidiptis canim insallah allah gonlune gore versin
ne zamandan beri kuafore gitmek istiyodum sonunda yarin gidiyorum
kizlar tedavi sirasinda ilaclari kullanirken boya zararlimidir sizce
bu hafta sonu yokum ben kaynanamlara gidicez
kendinize iyi bakin kizlar hepinizi optum
kızlarrrrrrrrrr hihoyyyt
doktordan geldim :sm_cool:
ilk defa 11 gün 14.5 mm boyunda yumurtam var :sm_cool:
inanamadım sanırım pazartesiye kadar çatlar bu :teytey:
ilk defa erken adet olucam :roflol:
normalde hep 21-23 günler arası çatlıyordu :ecrin_bebek:
bu defa dr 2 doz ganophene vermişti çok şükür Allah'ıma :Saruboceq:
adet olacak olsam bile normal bir zamanda olucam :CüvCüv:
o kadar sevindimki anlatamam kaydirigubbakcemile3
roaycım gecmıs olsun canım.allah annene acıl sıfalar versın ınsallah..
elıtu tedavın hayırlı olsun.rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah..kucagın tez zamanda dolsun allahın ıznıyle..
dıptıs masallah.guzel yumosun varmıs hadı yıne ıyısın..sıra geldı bolbol calısmaya..
kızlar benımde cok sancım var ya.dogum kontrol hapından kacgun sonra adet olunur.ben ıkı gun dıye bılıyorum ama..
meraba kızlar yazdıklarınızı okuyorum.yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum.arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı....
kızlar ben topice geldim kimsecikler yok:çok üzgünüm:gündüz yazdıklarınızı okuyup cevaplamaya çalıştım eğer atladıklarım olduysa kusura bakmayın a.s.
kızlar çocuklar nasıl beddua eder merak ettiniz mi? kaydirigubbakcemile3okuyun bakın kaydirigubbakcemile3 hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile3
seni üzenleyin topu patyasın.
Şekeyi çamuya düşsün
anneleyi onlayı hep dövsün.
misketleyi kaybolsun
çay baydağını ellesin cıss olsun
disleyi çüyüsün
sokomeyleyi eyisin
bayyamda kimse paya veymesin
annesi ajina bibey dolduysun.
pisikletinin tekeyi patlasın
hastalansın doktoy amca iyne vuysun
geceyi öcüley kovalasın
molfiksi dolsun
oyuncak ayısının göjü ciksın yeye düşsün üff oysun
oh oh oh olsun........
kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
canım ben de anadolu yakasın da oturuyorum..ama ben de aynı sıkıntıdayım etrafım da tam güveneceğim ne bir hastane var nede bir dr..... tafsiyesi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa ben de çok sevinirim a.s
Merhaba arkadaslar, insallah hepiniz iyisinizdir.
Ben öyle böyle idare ediyorum. Doktor hanimin moralimi bozmasindan bu yana 1 hafta gecti.
Simdi daha iyiyim cok sükür. Allah beterinden saklasin.
Canim benim arastirmalarim sonunda umut tüp bebek merkezi cok iyiymis.
Cok güzel ilgileniyorlarmis. KK dan arkadaslar tavsiye ediyor.
canım ben de anadolu yakasın da oturuyorum..ama ben de aynı sıkıntıdayım etrafım da tam güveneceğim ne bir hastane var nede bir dr..... tafsiyesi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa ben de çok sevinirim a.s
Çok sulu göz oldum ben yaaa..
Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...Belki moral bulurum...
Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...Hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de Allah allah dedim tabi sana bakıcam..Bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...Nasıl sevindim anlatamam...Hiç beklemiyordum..Aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...
Bir de şiir eklemiş ...
Sevişin damarlarımdaki kızıl kan
Umutlarındır yüreğimi uçuran
Aşkım deniz diplerininin yeşil ormanlarıdır,
Seni sımsıkı kucaklayan...
Seni seviyorum aşkım....
:asigim::asigim::asigim:
merhaba arkadaşlarr sonun da eşimi ikna ettim bayram da inşallah antalyaya gitcez tüp bebek için acaba antalyada nerde yaptırsam en iyi neresidir bilgisi olan var mıı
merhaba arkadaşlarr sonun da eşimi ikna ettim bayram da inşallah antalyaya gitcez tüp bebek için acaba antalyada nerde yaptırsam en iyi neresidir bilgisi olan var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?