kızlar merhaba ben geldim nasılsınız moreller nasıl şekerler
Oooooooo süperrrr. cokacimcoook Ellerine sağlık canım. Şeniz Çok güzel olmuşlar. :1rolleyes:
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız..
Hoşgeldin canım. İyiyiz çok şükür , sen nasılsın? a.s.
kızlar ben kaçıyorum beni çok ağrım var ne oldu böyle anlamadım gitgide artıyo sankiiii:bbo::çok üzgünüm:
kızlar ben kaçıyorum beni çok ağrım var ne oldu böyle anlamadım gitgide artıyo sankiiii:bbo::çok üzgünüm:
açeyla hakkında hayırlısı olsun bitanem herşey nasip tatlım rabbim ol demeyince olmuyor işte inşallah tü bebeğe gerek kalmadan bu ay hamle kalırsın inşallah canım rabbim ne yazdıysa onu yaşıycaz gülüm sıkma canını sakın
Canım bu tüp bebekten önceki son 2 denemenden birisiydi. İnşallah öbür adet tarihine kadar raporun yetişir. Öbür ay hamiş halırsan bayram olur , kalmazsan da tüp bebeğe başlayacaksın zaten. Her halikarda senin lehine işleyecek bundan sonra zaman. O bir umuttu , bir mucizeydi beklenen ama olmadı. Allah ümitlerimizi elimizden almasın. Nefes aldıkça her zaman ümidimiz var. :lepi:
Canım adet olmana üzüldüm. Adet olman kötü ama yanında seni umutlandıran, sana cesaret veren bir annen var. Ne mutlu. Keşke benimde annem sağ olsaydı da bana umut verseydi.Doktora onunla beraber gidebilseydim. Ama herşey Allahtan.
hayirlisi canim degerleriniz cokmu kotude boyle umutsuzsun ben senin degerlerini pek hatirlamiyorumda canim biliyosun allahtan umit kesilmez ama cok kotuyse degerleriniz ve coktandir bekliyorsan tup bebege gecmen mantikli olur sizin icin
İyiyiz canım çok şükür. Sen nasılsın bakalım? :teytey:
hoşgeldin açeyla canımm
casper git dinlen tatlım bebişleri yorma okişşşşşş
nevrosky slam nasılsın
sağol canım. Nasılsın iyimisin?
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın bakimmm:1hug:
iyim şekerler sizlerle konuşunca dahada relax oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim çabalarımızı uğraşlarımızı boşa çıkarmasın sizde ilerleme varmı son durumlar ne
canim bende bilmiyorum doktorum gonderdigi kagitta yumurtaliklari beslemek icin diyor
ama yarin esim ilaci almaya gittiginde eczaneciyede sordurucam bende ilk kez kullanicam boyle bi ilac bakalim hayirlisi :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?