Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayirlisi canim degerleriniz cokmu kotude boyle umutsuzsun ben senin degerlerini pek hatirlamiyorumda canim biliyosun allahtan umit kesilmez ama cok kotuyse degerleriniz ve coktandir bekliyorsan tup bebege gecmen mantikli olur sizin icin

İyi akşamşar arkadaşlar. bu formu okuyunca inanınki çok rahatlıyorum.. mesajlarınız için çok teşekkür ederim. .:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar yaaa yarını iple çekiyorum heyecanlıyım aslında yaaa inşallah eşimin sonuçları iyi çıkar yaaaa dua edin nolursunuz allah rızası için

açeyle tatlım rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz üzme tatlı canını elbette bizimde bebişimiz olacak bir gün ama biraz nazlılar belkide rabbim bizim onları çok kıymet vermemiz için geç yolluyor olabailr herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok tatlımm

iyim şekerler sizlerle konuşunca dahada relax oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim çabalarımızı uğraşlarımızı boşa çıkarmasın sizde ilerleme varmı son durumlar ne

Amin canım inşallahhhhhh. :Saruboceq: İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberlerimizi birbirimize verebiliriz. :Saruboceq: :teytey:

Bu arada bu topicteki 5000. mesajımda sana denk gelmiş oldu. Merak ediyordum kime denk gelecek diye. :dance: :hooray:

canim bende bilmiyorum doktorum gonderdigi kagitta yumurtaliklari beslemek icin diyor
ama yarin esim ilaci almaya gittiginde eczaneciyede sordurucam bende ilk kez kullanicam boyle bi ilac bakalim hayirlisi :CüvCüv:

tedavin hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberini duyarız en yakın zamanda bu arada dr gönderdiği kağıdı tekrar okurmusun yumurtaları beslemek içinmi baskılamak içinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…