• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kimsecikler yok benneyaptımki kızlar akşam oldu yeter gezdiğiniz hadi bakım herkes evine :oklava: bakın ben gezdimve geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey

bugün tek başıma baya dolaştım,alış veriş yaptım.hava çok güzeldi :smiley-cool: akşam da komşunun nişanı var oraya gitmem lazım şakkıdı neyse ben yemeyimi yapayım da sonra giderim şakkıdışakkıdı

bu cuma lucrın vurmaya başlıcam ilk adet gördüğümdede 3. günüdr gidicem bu ayki adetimde yani başlamış olcam aralık ortaları sonucu alırım sanırım

canım inşallah pozitif sonuç alırsın allah yardımcın olsun :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah öyle olur bu sakinlikmi yoksa boşa çaba harcadığımı düşünmektenmi böyleyim bilmiyorum 2 negatif sonuçtan sonra sanki boşa çaba gibi geliyor hiç heyecan yok içimde

Ama öyle düşünme bitanem. yasakkelime Madem bu yola yeniden çıktın ; herşeye sıfırdan başlaman lazım. :lepi: Heyecan olmasa da boşa çaba diye sakın düşünme tatlım. :1no2: Umudun var ki adım attın. Hakkını da sonuna kadar ver bence. O da sana gelir inşallah. :Saruboceq: Şeniz :asigim:

kimsecikler yok benneyaptımki kızlar akşam oldu yeter gezdiğiniz hadi bakım herkes evine :oklava: bakın ben gezdimve geldim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bugün tek başıma baya dolaştım,alış veriş yaptım.hava çok güzeldi :smiley-cool: akşam da komşunun nişanı var oraya gitmem lazım şakkıdı neyse ben yemeyimi yapayım da sonra giderim şakkıdı

Canım Allah içine sindirsin. Güzel bir gün geçirmişsin. hihoyyyt Akşam da devamı var bakıyorum sengözlerimebaksanab :dance:

herkese iyi akşamalr kızlar...nasılsınız görüşmeyeli..nisafidan ve hatay1977 tebrik ederim kızlar Rabbim sizlere hayırlısıyla evlatlarınızı bağışlasın..bizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

herkese iyi akşamalr kızlar...nasılsınız görüşmeyeli..nisafidan ve hatay1977 tebrik ederim kızlar Rabbim sizlere hayırlısıyla evlatlarınızı bağışlasın..bizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

İyi akşamlar bitanem. İyiyiz çok şükür sen nasılsın? a.s. Amin canımmmmmm inşallah. :Saruboceq:

Ben de iyiym çok şükür nevrosky..ben de geçmiş yazıları okuyordum o kadar çok şey olmuş ki yazdan bu yana..umutlanmamak elde değil..inşallah bu ay da bizim umutlarımız yeşerir..aralık ayına kadar bekliyoruz inşallah normal yoldan gelr bebeğimiz.

Merhaba arkadaşlar,
11,8 ve 4 hücreli 3 embriyom transfer edildi bu gün..:asigim::asigim::asigim:

hayırlısı olsun inşallah merak ediyordum bende. Görünce çok sevindim. Allah yardımcın olsun. Bir an önce mutlu haberlerini de alırız inşallah

bademimmm rabbim yardımcınız olsun canımmm hep dualarımdasın inşallah yavruların sımsıkı tutunur sana bayram yaparız burda tatlımmmm emekleriniz boşa çıkmasın inşallahhhh
aminnnnnnnnnnnnnnn

Canım Allah gönlümüze göre verir inşallah. Dualarımız seninle. Rabbim meleklerini sana bağışlasın inşallahhhhhhhh. Allaha emanet olun. :nazar: 12 gün sonra halayını çekmek ümidiyle.

Günaydın kızlar. hihoyyyt Ben de kalktım ama yeni gelebildim. İyisinizdir inşallah.

-badem- ' in transferi ya oldu ya olacak. Dualarımızı esirgemeyelim. Ben kalkar kalkmaz yine dua etmiştim. Ama belki daha olmamıştır. Etmeye devam edelim.

günaydın canım a.s.

evet bademimize çok çok dua edelim :Saruboceq:

alalh onun ve onun gibi uğraşan bütün bebek isteyen arkadaşların emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq: allah yardımcıları olsun :

BADEM cim kalbim senle bitanem
bekliyoruz 3 tane güzel bebciklerini

günaydın kızlar,
bademcim dualarımız seninle :Saruboceq: ,herşeyin hayırlısı olsun

BADEMİMcanım arkadaşım hayırlı olsun.umarım kocaeli sana uğurlu gelir.

Merhaba arkadaslar...

Iki yeni hamisimiz daha olmus, tebrik ediyorum ikisinide...

Badem arkadasimiz insallah hayirlisi ile guzel sonuc alir.

Demiray arkadasimizada bassagligi diliyorum. Babannesine Allahtan rahmet diliyorum.

Diger tum arkadaslarim kalbim sizlerle, hepinizi cok seviyorum...

-badem- ; tatlım iyisindir inşallah. Transferin başarılı geçmiştir dilerim. :Saruboceq: Bugün dinlenirsin sanırım. Yarına seni bekliyoruz. En azından bir haber vermek için. Kendine iyi bak tatlım. Allaha emanet olun. :nazar:

badem inşallah herşey yolunda gitmiştir şimdi 12 gün geri sayım başladı rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah bebişine hatta bebişlerine kavuşursun gönlünden nasıl geçiyosa öyle nasip etsin rabbim kendine iyi bak dinlen ve pozitif ol mutlu ol bunlarda çok önemli çünkü biz yanındayız duacınız

badem cim hayırlı olsun transferin canım inşallah gönlüne göre verir Rabbim..

hayırlısı olsun inşallah merak ediyordum bende. Görünce çok sevindim. Allah yardımcın olsun. Bir an önce mutlu haberlerini de alırız inşallah

ben bu güzel mesajları okurum da nasıl moralim yükselmez..

Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah...

Bitanesiniz:asigim:a.s.

merhaba kizlar iyi aksamlar ancak girebildim

bademcim insallah hayirlisi olsun canim
rabbim emeklerini bosa cikarmaz insallah
bizlere guzel haberler verirsin

Ben de iyiym çok şükür nevrosky..ben de geçmiş yazıları okuyordum o kadar çok şey olmuş ki yazdan bu yana..umutlanmamak elde değil..inşallah bu ay da bizim umutlarımız yeşerir..aralık ayına kadar bekliyoruz inşallah normal yoldan gelr bebeğimiz.

İnşallah gelir canım doğal yoldan bebişiniz. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: Şansımızı denemeye devam. :lepi:

Merhaba arkadaşlar,
11,8 ve 4 hücreli 3 embriyom transfer edildi bu gün.. :asigim:

Canım hoşgeldinnnnnnnnnn. :1hug: a.s. Hayırlı olsun bitanem. hihoyyyt İnşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar. :Saruboceq:

Allah yardımcıları olsun. :nazar: :nazar: :nazar: Allah pozitif sonuç almayı nasip etsin tatlım. :Saruboceq: Burada "hamileyimmmmmmmmm" diye haykırabilmeyi nasip etsin. :Saruboceq:

Back