Okişşşşşşşşş. :1rolleyes: Sevgi pıtırcığım , hemen toparlandım. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
mujukaaaaaaaaa :asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okişşşşşşşşş. :1rolleyes: Sevgi pıtırcığım , hemen toparlandım. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nevrocum
eşinin kullandığı şeyler arasında ULTRA MEGA GOLD VİTAMİN var o GNC nin değilmi
size dr mu önerdi
ben bir kaç gün önce baktım mağazasına 1 kutu alana ikinci diğer başka bişey %50 indirimli idi bi eşime bi bana göre vitamin alsakmı dedim önce
MEGA MEN ve bi erkek çeşidi daha var
sen ne düşünüyosun
ve siz neden mega men falan değilde ultra mega gold olanı kullanıyosunuz ?
bizim dr un verdiği ONEADAY Maximum vitamin bitmek üzere yine aynısınımı alsak anlamadım
iyimidir yani
ve günde kaç defa alıyo
çok sordum kusura kalma ne olur
iyi geceler öptümmm
Canım ben bu kadar soruyu bir günde yanıtlayamam. :roflol: :roflol:
Evet canım GNC'nin. Doktor önermedi. Ama ordaki kadınla konuştum , cinsel isteksizlik tarzı birşey yoksa bunu alın dedi. Megamen biraz onun içinmiş. Bundaki vitaminler daha güzel. 41 çeşit vitamin , minearl ve bitki enzimi var. Çinko ve selenyum mesela ayrıca almasına gerek yok. E vitamini de. Bunları doktor al diyordu zaten. Bu vitaminde karşılanıyor. Megamen'de bunların oranları çok düşük. Doktorun tavsiye ettiği kadar değil. Ben baya beğendim içeriğini. Her vitaminden var. Hele beta karoten olayı çok iyi. Stresi de azaltıyormuş. Biliyorsun en önemli sorunumuz stress eşli olarak. Oradaki gıda mühendisi de bu şekilde önerdi zaten. Eşim günde 2 tane kullanıyor. Ben de 1 tane alıyorum. Ben de alayım dedim. Baya faydasını gördüm. Ddevam ediyoruz. 1 ayı geçtik canım. a.s.
hamiş olun tamammıııı byeeeeeeeeeeeeeee
kızlar benim delü herif yine surat yapıyo bana kapat artık pc yi diyo en iyisi çıkıyım okişşş zaten yarın büyük gün canlarım benim hepinize iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrr yarın hepimiz için güzel bir gün olur inşallahhh
hamiş olun tamammıııı byeeeeeeeeeeeeeee
Slm arkadaslar........ Yarın yumurtalarım toplanıo eşimede gerekise tese yapıcaklar dualrınızı bizden eksik etmeyin............
Slm arkadaslar........ Yarın yumurtalarım toplanıo eşimede gerekise tese yapıcaklar dualrınızı bizden eksik etmeyin............
Yarın yumurtalarım toplanıo eşimin spermlerinin çok kaliteli olmasını istiyorum Allahım yumurtalarımında öle....
Sabır;Rahman'ın katından bir müjdedir,
Sabır;olgunluktur, Sabır;erdemdir,
Sabır;sabredenin en yakın dostudur,
Sabır;sevgiye açılan yoldur,
Sabır;en büyük mükafattır,
Allah sabredenlerle beraberdir.
Bugün bir yerde okudum, çok hoşuma gitti. Gerçi Allah tan sabırla birlikte selamet de dilemek lazımmış, sabır istersek sabredecek dert verme Allah ım sen hepimize selamet ver.
Demin de güzel bir program izledim, hayallerinizin arasına olumsuzluk katmayın diyordu. Hep olumlu düşünelim, güzel şeyler olsun inşallaaaahhh..
karamellinescafe, badem, casper ve bütün arkadaşlar, inşallah Allah gönlünüze göre verir, hepimizin de sizinde..
herkese ıyı geceler yoklama alınmadan yetıstım...bugun evde olmadıgım için gıremedım..ekstradan calıstırdılar...cok yogundum...offf offff
dr gıdemedım zaten.artık yarına kaldııı...ben ısle tedavıyı nasıl yurutecem bılemıyorummm.yardım kızlar
işim cok yogun ve cok agır seyler kaldırıyorum...kolıler felan kaldırıyorum.ısım bu mecburen yapcam...ama tedavı surecımde agır sseyler kaldırmamam gerekıyor bununda farkındayım...esımlede prb yasıyorum cocuk ıstıyoz senın ıse bak...senden agır urunler kaldırıyorsun dıyeee:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
herkese iyi geceler nasılsınız bakalım keyifler yerindedir umarım benimde misafirlerim vardı onlar kapıdan ben hemen pc başına canlarım