Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
11,8 ve 4 hücreli 3 embriyom transfer edildi bu gün..:asigim::asigim::asigim:
bakayım dedim
BADEM gelmişmi gelmiş hadi bakalım
nevrocum sen nasılsın
bu arada 22 kasım da benim doğum günüm canım
Merhaba tatlım. Hoşgeldin. :1hug: Nasılsın canım? Şeniz
İYİ AKŞAMLARR GELECEĞİN EN GÜZELL ANNELERİİİ !!
YENİ BİR HAFTAYA BAŞLIYORUZZ UMARIMM BOL HAMİŞLİ BOL HALAYLI BİR HAFTA OLURR...İŞLERİ BİRAZ SIKI TUTUN KIZLAR sırnaşık şeysırnaşık şey
NEVROSKİ SEN NASILSIN CANIMM ??
iyiyim canim sagol
dun doktorum recetelerimi gondermis onumuzdeki ay yola devam yani
normal ignelerin yaninda bide burundan fisfis vermis ne ise yariyor bilmiyorum ona adetin 20. gunude basliycakmisim ama recete tam 20. gun elimize geldi dunde eczaneler kapaliydi burda bayrammis bugun zaten pazar yarin alicam yani 2 gun gecikmeli basliycam yaninda bide folik asit var folik asit 1 aylik fisfis ta asilama olacagim gune kadar kullanicam
umarim karisik anlatmamisimdir canima.s.
kızlar ya benim aşılamadan beri çok gaz şikayetim oldu. bide afedersiniz ne zaman tuvaletim gelse kasıklarım çok ağrıyo dayanamıyorum bugün karnım çok şişti ben üşüttüm mü acaba:bbo:
ben geldim kızlar yine çay içiyorum sizde istermisinizzzzzzzzzzz
Canım afiyet olsun. Ancak çok çay ve kahve içmemeliyiz. Bir de kola. okiş. yerimseniben
kızlarrr birer fincan çay gönderdim hepinize açın kapıları geliyorrr bide yanında kakaolu kek ve fosur fosur kabarmış penirli poğaça mımmmmmmm
kızlar merhaba ben geldim nasılsınız moreller nasıl şekerler
Canım hayırlısı olsun inşallah. Sıkı bir tedavi başlıyor demek. :1rolleyes: Ama fısfısı ilk kez duydum. Gerçekten ne için o? :uhm: