• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canım inşallahhhhhh. :Saruboceq: İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberlerimizi birbirimize verebiliriz. :Saruboceq: :teytey:

Bu arada bu topicteki 5000. mesajımda sana denk gelmiş oldu. Merak ediyordum kime denk gelecek diye. :dance: :hooray:

ya banane yaaa ozaman 6000. mesajınıda ben istiyorum okişşşşşşşşşşşşş

İyi akşamşar arkadaşlar. bu formu okuyunca inanınki çok rahatlıyorum.Nedense regl olunca ağlama krizine girdim. Bizim zaten micro dışında başka yolla şansımız yokken boşuna umutlandım ondan oldu. mesajlarınız için çok teşekür ederim. Aralıkta Allah nasip ederse başlıyacağız mikroya.:Saruboceq:

Canım hayırlısı olsun. Gitgide yaklaşıyorsun bebeğine. Bu şekilde düşün. Her geçen gün bebeklerini sana yakınlaştırıyor. :dance: :dance:

kızlar yaaa yarını iple çekiyorum heyecanlıyım aslında yaaa inşallah eşimin sonuçları iyi çıkar yaaaa dua edin nolursunuz allah rızası için

Canım yarın güzel haberlerini alacağız inşallah. Ben de merakla bekliyorum. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. :Saruboceq:

ya banane yaaa ozaman 6000. mesajınıda ben istiyorum okişşşşşşşşşşşşş

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İnşallah canımmmm. Şeniz Ama senin için en özel mesajım hamiş haberini aldığım gün yazacağım kutlama mesajım olacaktır. :teytey: :teytey: :teytey:

ZAMBAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

İnanamıyorum. Seni bir daha görebileceğim ümidini kaybetmiştim. Kaç aydır girmiyorsun sen? Merakta bıraktın bizi. Var mı bir gelişme tatlım? :1hug: Şeniz :asigim:

Canım yarın güzel haberlerini alacağız inşallah. Ben de merakla bekliyorum. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. :Saruboceq:

inşallah bebem yaaa haberi alır almaz iyide olsa kötüde olsa ilk size haber vereceğim emin olun çünkü burda haberini beklerken arkadaşlarımızın panik oluyoruz ondan yani mujukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.s.

ZAMBAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

İnanamıyorum. Seni bir daha görebileceğim ümidini kaybetmiştim. Kaç aydır girmiyorsun sen? Merakta bıraktın bizi. Var mı bir gelişme tatlım? :1hug: Şeniz :asigim:

En son 02.08.2008 de yazmışsın canım. Yazsana hadi bişiler. Özledim seni. :asigim:

Canım yaaa hadi ama.. senağlama

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İnşallah canımmmm. Şeniz Ama senin için en özel mesajım hamiş haberini aldığım gün yazacağım kutlama mesajım olacaktır. :teytey: :teytey: :teytey:

offfff offfff inşallah güzel kalpli arkadaşım benim nekadar iyi bir kalbin var bilemezsin burda bukadar içtensinki herkese karşı seni tanımasamda gerçekten seviyorum ve rabbime dua ediyorumki inşallah bir an önce seni meleğine kavuştursun ne dileğin varsa başka onu versin bitanemmmmmmmmmmŞenizŞeniz:asigim::asigim:

haci78

stolatol0.gif
Doğum günün kutlu olsun
stolatol0.gif

animation164cwdk3.gif

İyi ki doğdun bitanem :sm_cool:
Yeni yaşının sana uğur getirmesini dilerim. Yanında da küçük bir hediye getirsin sana.

Kendi küçük ama değeri büyük. Dünyalara değişmeyeceğin bir hediye.. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:​

offfff offfff inşallah güzel kalpli arkadaşım benim nekadar iyi bir kalbin var bilemezsin burda bukadar içtensinki herkese karşı seni tanımasamda gerçekten seviyorum ve rabbime dua ediyorumki inşallah bir an önce seni meleğine kavuştursun ne dileğin varsa başka onu versin bitanemmmmmmmmmmŞenizŞeniz:asigim::asigim:

Canım benim. :asigim: Hepinizin kalbi altın gibi. :1hug: a.s. Hepiniz harikasınız ve içtensiniz. Hakkımdaki güzel dileklerin için çok teşekkürler. Aynı şeyleri bende burada hepiniz için içimden geçiriyorum. Allah razı olsun tatlım. Şeniz Çok duygulandım doğrusu. senağlama

btanem duygulan diye demedim yaaaa kıyamammm sil bakim gözyaşlarını hep gül okişşşşşşşşşşş

haci78

stolatol0.gif
Doğum günün kutlu olsun
stolatol0.gif

animation164cwdk3.gif

İyi ki doğdun bitanem :sm_cool:
Yeni yaşının sana uğur getirmesini dilerim. Yanında da küçük bir hediye getirsin sana.

Kendi küçük ama değeri büyük. Dünyalara değişmeyeceğin bir hediye.. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:​

ya süpersin sen yaaaaa:utangac:
çookk teşekkürler canım çok tatlısın çok iiyisin ve en önemli bu dostlukların kurulmasında önayak olan dotsun.rabbim herkese ve enkısa zamanda sanada o miniğini verir inşallah canım.
tekrar çok teşekkür ediyorum.iyiki varsın canım ve iyiki seni tanımışım.
kaydirigubbakcemile

umutlu99 ; canım sen nasılsın? a.s. Bütün gün yoktun valla. Hadi iyisin , iyi kurtlarını döktün , gezdin tozdun. :1rolleyes:

haciiiiiiiiiiii doğum günün kutlu olsun bitanem nice mutlu sağlıklı senelere inşallah sevdiklerinle ve miniklerinle geçirirsin bütün ömrünü gülen yüzün hiç solmasınnnnnnnnnnn

haciiiiiiiiiiii doğum günün kutlu olsun bitanem nice mutlu sağlıklı senelere inşallah sevdiklerinle ve miniklerinle geçirirsin bütün ömrünü gülen yüzün hiç solmasınnnnnnnnnnn

saol elchınim çok teşekkür ederim.allahım hepimizin yüzünü hep güldürür inşallah canım.çok tşk edreimkaydirigubbakcemile3

ya süpersin sen yaaaaa:utangac:
çookk teşekkürler canım çok tatlısın çok iiyisin ve en önemli bu dostlukların kurulmasında önayak olan dotsun.rabbim herkese ve enkısa zamanda sanada o miniğini verir inşallah canım.
tekrar çok teşekkür ediyorum.iyiki varsın canım ve iyiki seni tanımışım.
kaydirigubbakcemile

Canım keşke elimden daha fazlası gelebilse. Ama senin için en güzel dileklerde bulunuyorum. Bol bol dua ediyorum. İnşallah rabbim kabul eder. Allah razı olsun canım. Hepimize inşallah. Ben de bitanem , ben de çok mutluyum.. Seni tanıdığıma ve seninle bu kadar yakın olabildiğime. :asigim:

İnşallah yarın bir hamiş haberi gelir. Haftaya güzel başlarız ve güzel devam ederiz dilerim. :teytey: :teytey: :teytey:

nevrocum
eşinin kullandığı şeyler arasında ULTRA MEGA GOLD VİTAMİN var o GNC nin değilmi
size dr mu önerdi
ben bir kaç gün önce baktım mağazasına 1 kutu alana ikinci diğer başka bişey %50 indirimli idi bi eşime bi bana göre vitamin alsakmı dedim önce
MEGA MEN ve bi erkek çeşidi daha var
sen ne düşünüyosun
ve siz neden mega men falan değilde ultra mega gold olanı kullanıyosunuz ?
bizim dr un verdiği ONEADAY Maximum vitamin bitmek üzere yine aynısınımı alsak anlamadım
iyimidir yani
ve günde kaç defa alıyo
çok sordum kusura kalma ne olur
iyi geceler öptümmm

Back