Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bakayım dedim
BADEM gelmişmi gelmiş hadi bakalım
nevrocum sen nasılsın
bu arada 22 kasım da benim doğum günüm canım

fadikcim sabahki mesajını yeni gördüm kusura bakma canım sağolasın kanamam devam ediyor mu diye sormuşsun 2 gündür iyiyim çok şükür artık gelmez inş.

Merhaba arkadaşlar,
11,8 ve 4 hücreli 3 embriyom transfer edildi bu gün..:asigim::asigim::asigim:

canım siteye bugün giremedim ama seni unuttum sanma kalktığımdan beri dualarım seninleydi. 12 gün sonra inşallah burada halayını çekicez hep birlikte:teytey::teytey::teytey:

bakayım dedim
BADEM gelmişmi gelmiş hadi bakalım
nevrocum sen nasılsın
bu arada 22 kasım da benim doğum günüm canım

Canım çok şükür çok iyiyim. Sen nasılsın? sositososito Ekliyorum o zaman senin doğum gününü de bitanem. a.s.

İYİ AKŞAMLARR GELECEĞİN EN GÜZELL ANNELERİİİ !!

YENİ BİR HAFTAYA BAŞLIYORUZZ UMARIMM BOL HAMİŞLİ BOL HALAYLI BİR HAFTA OLURR...İŞLERİ BİRAZ SIKI TUTUN KIZLAR sırnaşık şeysırnaşık şey

NEVROSKİ SEN NASILSIN CANIMM ??

BU ARADA BADEM CANIM TRANSFERİN HAYIRLI UĞURLU OLSUNN İNŞALLAH POZİTİF HABER ALICAKSINN İÇİME NEDENSE ÖYLE DOĞUYORR :)

Son düzenleme:
Merhaba tatlım. Hoşgeldin. :1hug: Nasılsın canım? Şeniz

iyiyim canim sagol
dun doktorum recetelerimi gondermis onumuzdeki ay yola devam yani
normal ignelerin yaninda bide burundan fisfis vermis ne ise yariyor bilmiyorum ona adetin 20. gunude basliycakmisim ama recete tam 20. gun elimize geldi dunde eczaneler kapaliydi burda bayrammis bugun zaten pazar yarin alicam yani 2 gun gecikmeli basliycam yaninda bide folik asit var folik asit 1 aylik fisfis ta asilama olacagim gune kadar kullanicam
umarim karisik anlatmamisimdir canima.s.

kızlar ya benim aşılamadan beri çok gaz şikayetim oldu. bide afedersiniz ne zaman tuvaletim gelse kasıklarım çok ağrıyo dayanamıyorum bugün karnım çok şişti ben üşüttüm mü acaba:bbo:

Hoşgeldinnnnnnnnn güzeller güzeliiiii hamişşşşşşşimizzzzz :1hug: a.s.

Evet , bu hafta inşallah bol bol halay çekecek haberlerimiz olur. :teytey: :teytey: :teytey:

Çok iyiyim canım Allaha şükür. :dance: Sen nasılsınnnn?

Canım hayırlısı olsun inşallah. Sıkı bir tedavi başlıyor demek. :1rolleyes: Ama fısfısı ilk kez duydum. Gerçekten ne için o? :uhm:

kızlar ya benim aşılamadan beri çok gaz şikayetim oldu. bide afedersiniz ne zaman tuvaletim gelse kasıklarım çok ağrıyo dayanamıyorum bugün karnım çok şişti ben üşüttüm mü acaba:bbo:

Canım çok normal bunlar. Üşüttüğünü düşünme. Benim de böyle olmuştu 2 aşılamamda da. yerimseniben

düşündükçe aklıma geldide. üroloğun eşime varikoselsin dediğinde bu kelimeyi ilk defa duyuyoduk. çok şaşırmıştık buda ne demiştik. adını bile söyleyememiştim. araştırdıkça öğrendim ne olduğunu ve hala çevrede bence benim gibi bilmiyen çok. keşke ben bu siteyi daha önce keşfetmiş olsaydım eşimin ameliyat olduğu ve ilk öğrenmiş olduğumuz zamanki stresli günlerimizi biraz daha rahat atlatabilirdik.neyse atlattık bir şekilde. aklıma geldi birden ne biliyim...

kızlarrr birer fincan çay gönderdim hepinize açın kapıları geliyorrr bide yanında kakaolu kek ve fosur fosur kabarmış penirli poğaça mımmmmmmm

Canım hayırlısı olsun inşallah. Sıkı bir tedavi başlıyor demek. :1rolleyes: Ama fısfısı ilk kez duydum. Gerçekten ne için o? :uhm:

canim bende bilmiyorum doktorum gonderdigi kagitta yumurtaliklari beslemek icin diyor
ama yarin esim ilaci almaya gittiginde eczaneciyede sordurucam bende ilk kez kullanicam boyle bi ilac bakalim hayirlisi :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…