• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
açeyla hakkında hayırlısı olsun bitanem herşey nasip tatlım rabbim ol demeyince olmuyor işte inşallah tü bebeğe gerek kalmadan bu ay hamle kalırsın inşallah canım rabbim ne yazdıysa onu yaşıycaz gülüm sıkma canını sakın

Canım bu tüp bebekten önceki son 2 denemenden birisiydi. İnşallah öbür adet tarihine kadar raporun yetişir. Öbür ay hamiş halırsan bayram olur , kalmazsan da tüp bebeğe başlayacaksın zaten. Her halikarda senin lehine işleyecek bundan sonra zaman. O bir umuttu , bir mucizeydi beklenen ama olmadı. Allah ümitlerimizi elimizden almasın. Nefes aldıkça her zaman ümidimiz var. :lepi:

Canım adet olmana üzüldüm. Adet olman kötü ama yanında seni umutlandıran, sana cesaret veren bir annen var. Ne mutlu. Keşke benimde annem sağ olsaydı da bana umut verseydi.Doktora onunla beraber gidebilseydim. Ama herşey Allahtan.

hayirlisi canim degerleriniz cokmu kotude boyle umutsuzsun ben senin degerlerini pek hatirlamiyorumda canim biliyosun allahtan umit kesilmez ama cok kotuyse degerleriniz ve coktandir bekliyorsan tup bebege gecmen mantikli olur sizin icin

İyi akşamşar arkadaşlar. bu formu okuyunca inanınki çok rahatlıyorum.. mesajlarınız için çok teşekkür ederim. .:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar yaaa yarını iple çekiyorum heyecanlıyım aslında yaaa inşallah eşimin sonuçları iyi çıkar yaaaa dua edin nolursunuz allah rızası için

açeyle tatlım rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz üzme tatlı canını elbette bizimde bebişimiz olacak bir gün ama biraz nazlılar belkide rabbim bizim onları çok kıymet vermemiz için geç yolluyor olabailr herşeyin hayırlısı demekten başka çaremiz yok tatlımm

iyim şekerler sizlerle konuşunca dahada relax oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun rabbim çabalarımızı uğraşlarımızı boşa çıkarmasın sizde ilerleme varmı son durumlar ne

Amin canım inşallahhhhhh. :Saruboceq: İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberlerimizi birbirimize verebiliriz. :Saruboceq: :teytey:

Bu arada bu topicteki 5000. mesajımda sana denk gelmiş oldu. Merak ediyordum kime denk gelecek diye. :dance: :hooray:

canim bende bilmiyorum doktorum gonderdigi kagitta yumurtaliklari beslemek icin diyor
ama yarin esim ilaci almaya gittiginde eczaneciyede sordurucam bende ilk kez kullanicam boyle bi ilac bakalim hayirlisi :CüvCüv:

tedavin hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberini duyarız en yakın zamanda bu arada dr gönderdiği kağıdı tekrar okurmusun yumurtaları beslemek içinmi baskılamak içinmi

Back