gecmis olsun canim o nerden cikmis iltihapmi yoksa varmiydi troid sende insulin troid yuzunden yukselmisdir ama gecicimi insallah oyledir insallah iyi seyler soyler:Saruboceq:
Aaaaaaa kim o hamiş çok merak ettim ya
Canım kolay gelsin sana evet bende istanbuldayım çok yağmur yağdı gerçekten ben bide o yağmurda şu an taşınacağım evin temizliğiyle uğraştım okadar zorduki sırıl sıklam oldum hep ama neyseki bitti. Bu hafta sonuna kadar güzel olucakmış hava inşallah bozmaz bende rahat rahat taşınırım
Günaydın canımm. :1hug: Canım çok geçmiş olsun. Sana rahatsızlık veren kısmı var mı bu rahatsızlıkların? Tedavinin gecikmesi birşey değil de sen kendini nasıl hissediyorsun? İnşallah haftaya salı güzel şeyler duyarsınız da moralin yerine gelir tatlım. a.s.
[/FONT]
canım olmazmı aşırı sinir bir kere tansiyon yüksek.gerçi bu yaşadığım son olayların etkisi var.kolestrol yüksek insülin yüksek.tansiyon yüksek.nevrocum yaşlılık belirteleri bunlar sanırım
kızlar dün gece bi rüya gördüm çok etkilendim hayırlara vesile olur inşallah kucağımda bi bebek vardı çok güzeldi yaaa benim bebeğim diye seviyodum ama aslında benim değilmiş üzülüyorumki nasıl ama bi uyandımki kollarım hala bebeği tuttuğum şekildeydi offffffff biz nezaman tutacağız yaaa
arkadaslar herkese hayırlı gunler.bakın bır mucızemız daha geldı masallah.gercı ben hatay77 yı hatırlamıyorum ama rabbım tamamına erdırsın ınsallah.balcım hastalanmıssın.uzulme tatlım durmak yok hep yenı bır umutla yola devem edecegız ınsallah.bız ıstegımızı yaradana ıletmısız cok sukur.ne zaman varecegını o bılır artık.nevrosum hastalanma ya.sensız buraların tadı tuz yok bebısım.elcıncım allah sabırlık versın ve basınız saolsun.btrklc canım gecmıs olsun.rabbım sıfasını tez zamanda versın ınsallah.kendıne dıkkat et...herkes ıyıdır umarım..ya kızlar sız hastalanıyoruz dıye uzuluyorsunuz ama ben napıyım benımde hıc tadım tuzum yok.bebıs ısterken kontrol hapı kullanmak bır ıskence.ama napabılırımkı elden bırsey gelmıyor..herseyın hayırlısı allahtan..yıne ugrarım ben sımdlık bys..
kızlar dün gece bi rüya gördüm çok etkilendim hayırlara vesile olur inşallah kucağımda bi bebek vardı çok güzeldi yaaa benim bebeğim diye seviyodum ama aslında benim değilmiş üzülüyorumki nasıl ama bi uyandımki kollarım hala bebeği tuttuğum şekildeydi offffffff biz nezaman tutacağız yaaa
Gerçekten çok zor günler geçiriyor insan.yüce allahim en kisa zamanda bebeklerinize kavuşturur ve bu çekilen çileleri unutursunuz.bunun için dualarimizi esirgemiyoruz.allah en kisa zamanda dualarimizi kabul eder inşallah.
canlar benim işlerim daha çok size bir bakım dedim. şimdi yine çıkıyorum ama dayanamam ben yine uğrarım...
narencim sana aynen katılıyorum:1hug: bende hiç düşünmediğim an hamile kaldığımı öğrendim kızlar gerçekten size destek için burdayız biraz daha olumlu pozitif olmaya çalışın bu hayal kırıklığı nasıl olur inanın bize biliyoruz rabbim tez vakitte müjdeli haberleriniizi duymayı nasip etsinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:
çok haklısın tabikide narencimmm ama ne yapayım elde değilki gülüm mesela dün gece kaynanamın kız kardeşi geldi gelinleri ve kızları filan oturmya gelinin birinin 5 yaşında bi kızı 3 aylık bir oğlu var öbür gelin benden 1 sene sonra evlendi 4 aylık kızı var şimdi kızına gelince 6 yaşında bi kızı 1 yaşında oğlu var ee bide benim eltilerimin ikişer tane var bebeleri bi eltim üçüncüye hemile dayanamıyorum yaaa yapamıyorum işte elde değil istemesemde akıyor gözümden yaşlar eşimide çok üzüyorum ama napıyım olmuyor sıkıldım artık çok yoruldum çokkk
çok haklısın tabikide narencimmm ama ne yapayım elde değilki gülüm mesela dün gece kaynanamın kız kardeşi geldi gelinleri ve kızları filan oturmya gelinin birinin 5 yaşında bi kızı 3 aylık bir oğlu var öbür gelin benden 1 sene sonra evlendi 4 aylık kızı var şimdi kızına gelince 6 yaşında bi kızı 1 yaşında oğlu var ee bide benim eltilerimin ikişer tane var bebeleri bi eltim üçüncüye hemile dayanamıyorum yaaa yapamıyorum işte elde değil istemesemde akıyor gözümden yaşlar eşimide çok üzüyorum ama napıyım olmuyor sıkıldım artık çok yoruldum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?