• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlr ya açılmadı site ondan giremedim yani bide iki üç gündür kayınvalidemin dayısı vefat etti onunla uğraşıyoduk git gel filan ayrı kaldım sizlerdn bugün burdaym d,ye seviniyodum ama bugünde gezme çıktı pöffffffffffff

gecmis olsun canim o nerden cikmis iltihapmi yoksa varmiydi troid sende insulin troid yuzunden yukselmisdir ama gecicimi insallah oyledir insallah iyi seyler soyler:Saruboceq:

canım ben 2006 dan beri nodüler guatr tedavisindeyim.ama bu bebek işi benim sinirlerimi bozunca tsh bir yerinde duramaz oldu.hastalığımın tam adı haşimato zaten bana da ismi tuhaf olan bu hastalık yakışırdı:jeyyar:

btrklc cim çok geçmiş olsun tatlım inşallah mühim bişey değildir canım dr kontrollerini aksatma ama okişşşş

Canım kolay gelsin sana evet bende istanbuldayım çok yağmur yağdı gerçekten ben bide o yağmurda şu an taşınacağım evin temizliğiyle uğraştım okadar zorduki sırıl sıklam oldum hep ama neyseki bitti. Bu hafta sonuna kadar güzel olucakmış hava inşallah bozmaz bende rahat rahat taşınırım

canım çok kolay gelsin senin işin çok zormuş :1rolleyes: ama sağlık olsun taşındıktan sonra çok rahatlarsınkaydirigubbakcemile2

[/FONT]
Günaydın canımm. :1hug: Canım çok geçmiş olsun. Sana rahatsızlık veren kısmı var mı bu rahatsızlıkların? Tedavinin gecikmesi birşey değil de sen kendini nasıl hissediyorsun? İnşallah haftaya salı güzel şeyler duyarsınız da moralin yerine gelir tatlım. a.s.

canım olmazmı aşırı sinir bir kere tansiyon yüksek.gerçi bu yaşadığım son olayların etkisi var.kolestrol yüksek insülin yüksek.tansiyon yüksek.nevrocum yaşlılık belirteleri bunlar sanırım:delphin:

kızlar dün gece bi rüya gördüm çok etkilendim hayırlara vesile olur inşallah kucağımda bi bebek vardı çok güzeldi yaaa benim bebeğim diye seviyodum ama aslında benim değilmiş üzülüyorumki nasıl ama bi uyandımki kollarım hala bebeği tuttuğum şekildeydi offffffff biz nezaman tutacağız yaaa

[/FONT]

canım olmazmı aşırı sinir bir kere tansiyon yüksek.gerçi bu yaşadığım son olayların etkisi var.kolestrol yüksek insülin yüksek.tansiyon yüksek.nevrocum yaşlılık belirteleri bunlar sanırım:delphin:

Canım çok çok geçmiş olsun. :teselli: Allah şifanı verir inşallah tez zamanda. Bebek diye diye aslında kendini çok yıpratmışsın baksana. Önemli olan sensin ilk başta. Eşin ve oğlunun sana ihtiyacı var , hem de sağlıklı bir şekilde. a.s.

Yaşlılık mı? :oklava: Bir daha duymayayım. Ne alakası var kuzum. yerimseniben

kızlar dün gece bi rüya gördüm çok etkilendim hayırlara vesile olur inşallah kucağımda bi bebek vardı çok güzeldi yaaa benim bebeğim diye seviyodum ama aslında benim değilmiş üzülüyorumki nasıl ama bi uyandımki kollarım hala bebeği tuttuğum şekildeydi offffffff biz nezaman tutacağız yaaa

Canım Allah hayra çıkarsın inşallah rüyanı. İnşallah en kısa zamanda ve hayırlısıyla tatlım. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :emir_bebek:

arkadaslar herkese hayırlı gunler.bakın bır mucızemız daha geldı masallah.gercı ben hatay77 yı hatırlamıyorum ama rabbım tamamına erdırsın ınsallah.balcım hastalanmıssın.uzulme tatlım durmak yok hep yenı bır umutla yola devem edecegız ınsallah.bız ıstegımızı yaradana ıletmısız cok sukur.ne zaman varecegını o bılır artık.nevrosum hastalanma ya.sensız buraların tadı tuz yok bebısım.elcıncım allah sabırlık versın ve basınız saolsun.btrklc canım gecmıs olsun.rabbım sıfasını tez zamanda versın ınsallah.kendıne dıkkat et...herkes ıyıdır umarım..ya kızlar sız hastalanıyoruz dıye uzuluyorsunuz ama ben napıyım benımde hıc tadım tuzum yok.bebıs ısterken kontrol hapı kullanmak bır ıskence.ama napabılırımkı elden bırsey gelmıyor..herseyın hayırlısı allahtan..yıne ugrarım ben sımdlık bys..

arkadaslar herkese hayırlı gunler.bakın bır mucızemız daha geldı masallah.gercı ben hatay77 yı hatırlamıyorum ama rabbım tamamına erdırsın ınsallah.balcım hastalanmıssın.uzulme tatlım durmak yok hep yenı bır umutla yola devem edecegız ınsallah.bız ıstegımızı yaradana ıletmısız cok sukur.ne zaman varecegını o bılır artık.nevrosum hastalanma ya.sensız buraların tadı tuz yok bebısım.elcıncım allah sabırlık versın ve basınız saolsun.btrklc canım gecmıs olsun.rabbım sıfasını tez zamanda versın ınsallah.kendıne dıkkat et...herkes ıyıdır umarım..ya kızlar sız hastalanıyoruz dıye uzuluyorsunuz ama ben napıyım benımde hıc tadım tuzum yok.bebıs ısterken kontrol hapı kullanmak bır ıskence.ama napabılırımkı elden bırsey gelmıyor..herseyın hayırlısı allahtan..yıne ugrarım ben sımdlık bys..

Sağol tatlımmm. Sana da hayırlı günler. a.s. Kolay gelsin bitanem. :1rolleyes:

arkadaşim istemek ve elde edememek çok zor.bu bizim için bebek başkasi için başka birşey.şimdi sabahtan beri okuyorum kim ne yazmiş diye arkadaşlarin çocunun morali çok kötü dönüpte hiç birine bir şey yazamiyorium.çünkü tamamen kendimizle alakali .şu durumda ne dersen de faydasi olmayacak o arkadaşlar için .çünkü aynilarini yaşamadik mi.hamile haberlerinin hepsine ağlamadik mi.ama inaninki tedevi çok önemli ama en önemlisi psikoloji. Farkindamisiniz bende benim gibi bir çok arkadaş kendimizi rahat birakip düşünmediğimiz ay hamile kalmadik mi .cumartesi doktorda dedi.aşilamanin ve kullandiğin ilaçlarin etkisi vardir muhakkak dedi.ama bunun yaninda psikoloji psikoloji.her adet oluşumda bir sonraki hamile kalma ihtimalini yüksek olduğu günleri ve muhtemel doğum tarihine bakar.adet oluncada yikilirdim.sadece şunu söyleyeyim geçen ay tamamen polyanacilik oynadim.ne duyduğum hamile haberine üzüldüm nede belirtileri tinladim.inanin şu an hepsi unutuldu gitti.şimdi yine pozitifim ve bebeğimin bir sonraki doktor kontrolünü iple çekiyorum.

Gerçekten çok zor günler geçiriyor insan.yüce allahim en kisa zamanda bebeklerinize kavuşturur ve bu çekilen çileleri unutursunuz.bunun için dualarimizi esirgemiyoruz.allah en kisa zamanda dualarimizi kabul eder inşallah.

canlar benim işlerim daha çok size bir bakım dedim. şimdi yine çıkıyorum ama dayanamam ben yine uğrarım...

çok haklısın tabikide narencimmm ama ne yapayım elde değilki gülüm mesela dün gece kaynanamın kız kardeşi geldi gelinleri ve kızları filan oturmya gelinin birinin 5 yaşında bi kızı 3 aylık bir oğlu var öbür gelin benden 1 sene sonra evlendi 4 aylık kızı var şimdi kızına gelince 6 yaşında bi kızı 1 yaşında oğlu var ee bide benim eltilerimin ikişer tane var bebeleri bi eltim üçüncüye hemile dayanamıyorum yaaa yapamıyorum işte elde değil istemesemde akıyor gözümden yaşlar eşimide çok üzüyorum ama napıyım olmuyor sıkıldım artık çok yoruldum çokkk

Gerçekten çok zor günler geçiriyor insan.yüce allahim en kisa zamanda bebeklerinize kavuşturur ve bu çekilen çileleri unutursunuz.bunun için dualarimizi esirgemiyoruz.allah en kisa zamanda dualarimizi kabul eder inşallah.

narencim sana aynen katılıyorum:1hug: bende hiç düşünmediğim an hamile kaldığımı öğrendim kızlar gerçekten size destek için burdayız biraz daha olumlu pozitif olmaya çalışın bu hayal kırıklığı nasıl olur inanın bize biliyoruz rabbim tez vakitte müjdeli haberleriniizi duymayı nasip etsinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

narencim sana aynen katılıyorum:1hug: bende hiç düşünmediğim an hamile kaldığımı öğrendim kızlar gerçekten size destek için burdayız biraz daha olumlu pozitif olmaya çalışın bu hayal kırıklığı nasıl olur inanın bize biliyoruz rabbim tez vakitte müjdeli haberleriniizi duymayı nasip etsinnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

aminnnnnnn inşallahhhhhhhh :Saruboceq:

çok haklısın tabikide narencimmm ama ne yapayım elde değilki gülüm mesela dün gece kaynanamın kız kardeşi geldi gelinleri ve kızları filan oturmya gelinin birinin 5 yaşında bi kızı 3 aylık bir oğlu var öbür gelin benden 1 sene sonra evlendi 4 aylık kızı var şimdi kızına gelince 6 yaşında bi kızı 1 yaşında oğlu var ee bide benim eltilerimin ikişer tane var bebeleri bi eltim üçüncüye hemile dayanamıyorum yaaa yapamıyorum işte elde değil istemesemde akıyor gözümden yaşlar eşimide çok üzüyorum ama napıyım olmuyor sıkıldım artık çok yoruldum çokkk

bak tamamen katiliyorum.birşey demiyorum aynilarini yaptim ve 15 ayda .yengen 19 yillik evli 4 mikro enfjeksiyon uygulamasi var.5.ye başlayacak.diyorum allah sana peygamber sabri mi verdi diye.oda diyorki ben kimlerin hamilew haberlerini aldim.sizin yaşadiklarinizi yaşadim .artik beni hiç etkilemiyor diyor ama yalan söylüyor.ben hamile olduğumu söyleyemedim.kardeşim söyledi beni 5 gün sonra arayabildi.birde bunlar var acaba bende mi öyle olacağim korkusu hep içimdeydi.allah beni o kadra bekletmedi inşallah sizide bekletmeyecek.bu işlerde yaşta çok önemli.biz hepimiz genciz daha önümüzde uzun yillar var inşallah allah hepimize verecek.

ahhhh elchin cim canım krnı burnunda hamişler üstüme yürüyolardı sanki herkesin evladını rabbim esirgesin ama abimin eşi bile bana taaa istanbuldan samsuna daha bu ay kardeşim hamile kalmış hemde spiralle sen hala uğraş dedi yüzüme yaaaa bu benim canım yanii söleyen dünya tatlısı yeğenim var erkek onun anası sonra bende dedimki rabbim sağlıkla büyütsün inşallah hamile haberimi aldığımda hemen aradım dedim bak bende okadar işimin arasında hamile kaldım hem okulumu bitirdim hem bebişime kavuştum dedim özür diledi seni kırdım ssanırım dedi insanlar hep böle senelerce uğraşıp tam 10 tyıl sonra hamiş kalan bi abla var eşimin okuldan arkadaşı o da hep gözüme baka baka ne zaman bebek yapcaksınız diyo insanlar kendi durumunu çabuk unutuyolar ama bizim bebeklerimiz kıymetli olcaka kızlar sabredelim rabbim bize en güzellerini verecek emin olun AMİN

Back