Herkeze Günaydınnn kızlar.....[/FONT]
Malesef bu ayda olmadı kırmızlar bana sabah büyük bir şutla gooollüüüüü fırlattıı... her ay yerin dibine vuruyorumm çok çaresizim ....Biliyorum normal yolla olmayacak bu stresle bebem ....tüp bebe yapsanda bu strese tutmayacakk....bu stres bende varkenn hiçbişey tutmazz ...
Küçücük bir ümitsin içimde benim sen ey dilek çeşmesi duyy beni dedim...gönlümdeki bu hasret bitsin istedim uzattım ellerimi seni diledim...Bir bilsen seni ne kadar yürekten sevdim..Gece gündüz demedim duaalrrr ettim uzattım ellerimi seni diledimmm...Ağladım göz yaşlarım döndü denizee.....ben derdimi kimselere söyleyemedimm.....Ağladım göz yaşlarım düştü ateşeee.....yinede bu ateşi söndüremedim....Gönlümm acılar çeker yanlız başına ...Yeter bu kadar yeter....Hayattan bezmiş gibi yaşıyorum yine...Güneşim batıkk doğmuyorr....Ağlıyorum gündüz gece...içimdeki şu yangını sormaz hiç kimse..İlaç olmaz hiçbir çare dermansız derde...Niyee bana gelmiyorsunnn bebeğim...Hiçmi sevmiyosun annesi..Yüreğimdeki yangına kimse çare bulamadı...ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı...Hüzünlerr kaldı bende ...hasretin kaldı bende..sızlayan yüreğimde sen kaldın bende...sensizlik kaldı bende ...bitmeyen özleminle....Dayanamazz yüreğim sensizliğine haykırıyorum sana bebeğim gel artık...Hiçbirşeyde gözün yok bebeğim sen yanımda ol yeter....
ballim lutfen bu kadar bozma moralini, bu ay olmadiysa bidaha ki ay ,umutlarimiz hic bitmiycek :teselli:
teker teker burdan mujdeli haberlerimizi vericez insallah:CüvCüv: