arkadaşlar merhabaaaa...
ben sizi çok ii alayamam belki ama evladın ne olduğunu çok ii biliyorum ve rabbimden diliyorum ki en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla sizlere ve tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın...
ben değil ama benim kız kardeşim canım kanım yaşadı böyle bir durumu eşinin yok denecek kadar azdı spermleri kardeşim çok zor günler geçirdi çooookkk ....
birde yanlız biz izmirde o bursada destek olacak kimsesi yoktu yanında.. bir kez mikroenjeksiyon denediler olmadı eşi varikosal ameliyatı oldu bitkisel pek çok şey denediler olmadı... neyse sadede geleyim ben haftaya bursaya gidiyorum niyemi allah nasip kısmet ederse kasımın 3 ünde teyze oluyorum...:sm_cool:
evet 2, aşılamada muratlarına erdiler ama doktor ve ekibi çok önemli çok araştırdı doktorunu arısütü bal ve polen den oluşan özel bir karışım hazırlattılar saf arı sütü kullandılar eşine çok faydası oldu...
dilerim aynı mutlu sona sizlerde ulaşırsınız... rabbim hepinizin gönlünün muradıı varsin inşallahh:Saruboceq:
Canlarım ; benim mesai bitti sayılır. Birazdan çıkacağım.Bir yerlere gideceğiz çıkışta. Akşama doğru anca gelirim sanırım. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Öpüyorum sizleri. a.s.
arkadaşlar merhabaaaa...
ben sizi çok ii alayamam belki ama evladın ne olduğunu çok ii biliyorum ve rabbimden diliyorum ki en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla sizlere ve tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın...
ben değil ama benim kız kardeşim canım kanım yaşadı böyle bir durumu eşinin yok denecek kadar azdı spermleri kardeşim çok zor günler geçirdi çooookkk ....
birde yanlız biz izmirde o bursada destek olacak kimsesi yoktu yanında.. bir kez mikroenjeksiyon denediler olmadı eşi varikosal ameliyatı oldu bitkisel pek çok şey denediler olmadı... neyse sadede geleyim ben haftaya bursaya gidiyorum niyemi allah nasip kısmet ederse kasımın 3 ünde teyze oluyorum...:sm_cool:
evet 2, aşılamada muratlarına erdiler ama doktor ve ekibi çok önemli çok araştırdı doktorunu arısütü bal ve polen den oluşan özel bir karışım hazırlattılar saf arı sütü kullandılar eşine çok faydası oldu...
dilerim aynı mutlu sona sizlerde ulaşırsınız... rabbim hepinizin gönlünün muradıı varsin inşallahh:Saruboceq:
herkez tatil modunda mı ne kimse yok
merhaba canım:1hug: iyi dileklerin için çok sağol inşallah kardeşin hayılı bir şekilde bebişine kavuşur allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
arkadaşlar size mavice'yle kk de nasıl tanıştığımzdan söz etmek istiyorum::1rolleyes:
kk ye ilk üye olduğum zaman şöyle bir dolaşayım dedim ve bizim iller bölümünde memleketim olan gümüşhane topicine bir uğradım
merhaba arkadaşlar ben de g.haneliyim yazıp çıktım... bir müddet sonra yine uğradığım da mavice arkadaşımız bana şöyle bir mesaj yazmıştı:
fadikcim hoşgeldin benim annem gümüşhanenin .........ilçesinin..........köyünden süprizzzzzsüprizzzzz
bizim için gerçekten süpriz oldu çünkü bahsettiği köy bizim köydü...süprizzzzzhihoyyyt:dance:
dünya küçük işte.....
allah hepimize sabir versin cok zor seyler bunlar ablamda 6 yildir yok oda bana diyo artik onemsemiyorum umursamiyorum alistim diyo insan kotu seyede alisiyor arkadaslar
bu arada narencim sana tsk edemeden gecemiycem hamis oldun ve yine hep burdasin bize destek oluyorsun seni takdir ediyorum
selamm kizlarrr ben geldim uzun zaman sonra ama benim gelmem herzaman buranin bosluguna denk geliyor gine kimse yokkk nerelerdesiniz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?