Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar merhabaaaa...

ben sizi çok ii alayamam belki ama evladın ne olduğunu çok ii biliyorum ve rabbimden diliyorum ki en kısa zamanda sağlıkla ve hayırlısıyla sizlere ve tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın...

ben değil ama benim kız kardeşim canım kanım yaşadı böyle bir durumu eşinin yok denecek kadar azdı spermleri kardeşim çok zor günler geçirdi çooookkk ....

birde yanlız biz izmirde o bursada destek olacak kimsesi yoktu yanında.. bir kez mikroenjeksiyon denediler olmadı eşi varikosal ameliyatı oldu bitkisel pek çok şey denediler olmadı... neyse sadede geleyim ben haftaya bursaya gidiyorum niyemi allah nasip kısmet ederse kasımın 3 ünde teyze oluyorum...:sm_cool:

evet 2, aşılamada muratlarına erdiler ama doktor ve ekibi çok önemli çok araştırdı doktorunu arısütü bal ve polen den oluşan özel bir karışım hazırlattılar saf arı sütü kullandılar eşine çok faydası oldu...

dilerim aynı mutlu sona sizlerde ulaşırsınız... rabbim hepinizin gönlünün muradıı varsin inşallahh:Saruboceq:

narencim inşallah rabbim tez zamanda yengenede bebiş verir tatlım çok zor gerçekten ya bak benmde 2 sene bitti korunmayı bırakalı bakalım nekadar daha bekliycez inşallah çok az kalmışır yarabbimmm hepimiz için dualrımmmm

allah hepimize sabir versin cok zor seyler bunlar ablamda 6 yildir yok oda bana diyo artik onemsemiyorum umursamiyorum alistim diyo insan kotu seyede alisiyor arkadaslar
bu arada narencim sana tsk edemeden gecemiycem hamis oldun ve yine hep burdasin bize destek oluyorsun seni takdir ediyorum

mavice canımmm rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip ederinşalah mis kokulunuzu çok sevindim canım işallah bizede böyle mucizesini gösterir rabbim bekliycez sabredip başka çaremiz yok şuan

semacımmm çok zor evet yüzüne karşı böle konuşulması bende dün bi arkadaşımı gördüm iki yıllık evli ikiz kızları oldu normal yoldan ama şimdi eşiyle ayrılma noktasında bana diyoki akıllılık ettin çocuk yapmadın bilmiyoki yanıp tutuştuğumu eşim istemiyo dyorum herkese yada düşünmüyoruz erken diyorum ne yapayım herkes yolda yürürken karnıma bakıyoooo

kızlar ben şimdi çıkıyorum gezme saati yaklaşıyor hem biraz ev ocak toplayım okişşşşşş akşam gelebilirim inşallahhh beni bekleyin anacımmmm mujukaaaa hepinizeeee

Canım güzel dileklerin için çok teşekkürler. Allah razı olsun. Allah yavruna uzun ömürler versin , sizlere bağışlasın. Çok da tatlı maşallah. Allah nazarlardan saklasın. Kardeşinin de doğumu kolay ve başarılı geçer dilerim. Sağlıkla bebeğini kucaklar inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı isteyen herkesin başına.. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Canlarım ; benim mesai bitti sayılır. Birazdan çıkacağım. Bir yerlere gideceğiz çıkışta. Akşama doğru anca gelirim sanırım. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Öpüyorum sizleri. a.s.

Canlarım ; benim mesai bitti sayılır. Birazdan çıkacağım. Bir yerlere gideceğiz çıkışta. Akşama doğru anca gelirim sanırım. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. Öpüyorum sizleri. a.s.

iyi gezmeler canim iyi eglenceler gorusmek uzere yarinda tatil ne guzel guzelce dinlena.s.

naren ve sema.rabbım sızlerden razı olsun ve tamamına erdırsın hamıslıgınızı ınsallah.ne guzel dıleklerde bulunuyorsunuz oyle.gercekten pskolojıler yıpranıyor zamanla.helede ben dogumkontrol hapı kullanırken.ama napalım hersey yaradandan gelıyor.cok sukrolsun halımıze.sızde hep bızım yanımızda olun ve desteklerınızı esırgemeyın.bız bu zorlu gunlerı eleele asıcaz ınsallah.saolun kızlar..

merhaba canım:1hug: iyi dileklerin için çok sağol inşallah kardeşin hayılı bir şekilde bebişine kavuşur allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

arkadaşlar size mavice'yle kk de nasıl tanıştığımzdan söz etmek istiyorum::1rolleyes:

kk ye ilk üye olduğum zaman şöyle bir dolaşayım dedim ve bizim iller bölümünde memleketim olan gümüşhane topicine bir uğradım

merhaba arkadaşlar ben de g.haneliyim yazıp çıktım... bir müddet sonra yine uğradığım da mavice arkadaşımız bana şöyle bir mesaj yazmıştı:
fadikcim hoşgeldin benim annem gümüşhanenin .........ilçesinin..........köyünden süprizzzzzsüprizzzzz

bizim için gerçekten süpriz oldu çünkü bahsettiği köy bizim köydü...süprizzzzzhihoyyyt:dance:

dünya küçük işte.....

Ne güzel olmuş gerçekten tanışmanız. Dünya küçük.

selamm kizlarrr ben geldim uzun zaman sonra ama benim gelmem herzaman buranin bosluguna denk geliyor gine kimse yokkk nerelerdesiniz yaa

hiç önemli değil canim.bir ara başka yerlerede gittim ama olmuyor ya .buradan kopamiyorum.sanki hepinizi çok uzun yillardir taniyorum gibi oldu.işim biter bitmez burdayim.ara sira başka yelere gidiyorum ama burada sayfa atlaiğim çok nadir.ben sizlere çok şey borçluyum.hem ben bekliyorum buradaki tüm arkadaşlar hamile kalcak tekrar burdan devam edeceğiz . Birbirimizin neler çekerek hamile kaldiğini biliyoruz.en değerli bizlerin bebişleri olcak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…