Herkeze Günaydınnn kızlar.....[/FONT]
Malesef bu ayda olmadı kırmızlar bana sabah büyük bir şutla gooollüüüüü fırlattıı... her ay yerin dibine vuruyorumm çok çaresizim ....Biliyorum normal yolla olmayacak bu stresle bebem ....tüp bebe tapsanda bu strese tutmayacakk....bu stres bende varkenn hiçbişey tutmazz ...
Küçücük bir ümitsin içimde benim sen ey dilek çeşmesi duyy beni dedim...gönlümdeki bu hasret bitsin istedim uzattım ellerimi seni diledim...Bir bilsen seni ne kadar yürekten sevdim..Gece gündüz demedim duaalrrr ettim uzattım ellerimi seni diledimmm...Ağladım gözlerim döndü denizee.....ben derdimi kimselere söyleyemedimm.....Ağladım göz yaşların düştü ateşeee.....yinede bu ateşi söndüremedim....Gönlümm acılar çeker yanlız başına ...Yeter bu kadar yeter....Hayattan bezmiş gibi yaşıyorum yine...Güneşim batıkk doğmuyorr....Ağlıyorum gündüz gece...içimdeki şu yangını sormaz hiç kimse..İlaç olmaz hiçbir çare dermansız derde...Niyee bana gelmiyorsunnn bebeğim...Hiçmi sevmiyosun annesi..Yüreğimdeki yangına kimse çare bulamadı...ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı...Hüzünlerr kaldı bende ...hasretin kaldı bende..sızlayan yüreğimde sen kaldın bende...sensizlik kaldı bende ...bitmeyen özleminle....Dayanamazz yüreğim sensizliğine haykırıyorum sana bebeğim gel artık...Hiçbirşeyde gözün yok bebeğim sen yanımda ol yeter....
canım ama böle olmazki yapma gözünü sevim ya nolur bak bende 1 senen bekledim herayı zehir ettim kendime evlendim evleneli bebek düşüncesi yedi bitirdi beni ne desem şimdi seni teselli etmez ama rabbim öle büyükkii ne zaman ne olcağı hiç belli olmaz
ben bırak bebeği reglimi bile zor görür olmauştum temmuz20de regl oldum sonra eylül 8de sonra şimdi hamişim ama arada tam 1 ay var dr bana çok zor demişti yumurtan istediğim kadar ii büyümüyor eşinin spermleri az çok zor dedi bende önceliklerimi değiştirdim okulu bitirip iş bulcam kendime dedim ve okul biitti iş hala arıyorum
evet kesinlikle düşünce gücü stres yapmamak gerekiyo hem sen çalışıyosunda balımmmm
bak benim burda tek bi komşum bile yok üni.den arkadaşlarım var okadar bi de eşimin arkadaşlarının eşi ama onlardaçalışıyo yani hep yalnızım ailemden kimsede yok ve eşimin ailesinden kimsede yok öleyalnızım ki burda ben kaçarak evlendim aileme hiç bi sıkıntımı asla söleyemem işte tüm bunların üstüne bebek stresi yaptım 1senem zehir oldu çok kötüydüm evden hiç çıkmadım hiç biyere gitmedim ama işte tamda artık bebek benim için önemli değil artık ben evliliğime bakıcam dediğim anda rabbim meleğimi gönderdi ben inanıyorum ki tez zamanda gelicek senin bebeğin eminim hep dua ediyorum sizlere
sabırsız olmamaya çalış zor ama başka şeylerle ilgilenmeye çalış emi güzelim seni seviyoruz sen bizim için çok kıymetlisin balsın senŞenizkaydirigubbakcemile5:1hug:
Son düzenleme: