• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

herkese günaydın canlar a.s.:1hug::asigim:

burda 2 gündür hiç durmadan yağmur yağıyordu ama bugün güneş var normalde hava güzellken insan gezmek ister ama malum yağmur yüzünden camlar balkolar fena durumda,birde hava güzelken evi şöyle dipten temizleyeyim diyorum. yani bugün işim çok ama ara sıra size yazmaya çalışırım

hepinizi öpüyoruma.s.:1hug::asigim: kendinize iyi bakın canlar....

herkese günaydın canlar a.s.:1hug::asigim:

burda 2 gündür hiç durmadan yağmur yağıyordu ama bugün güneş var normalde hava güzellken insan gezmek ister ama malum yağmur yüzünden camlar balkolar fena durumda,birde hava güzelken evi şöyle dipten temizleyeyim diyorum. yani bugün işim çok ama ara sıra size yazmaya çalışırım

hepinizi öpüyoruma.s.:1hug::asigim: kendinize iyi bakın canlar....

Canım kolay gelsin sana evet bende istanbuldayım çok yağmur yağdı gerçekten ben bide o yağmurda şu an taşınacağım evin temizliğiyle uğraştım okadar zorduki sırıl sıklam oldum hep ama neyseki bitti. Bu hafta sonuna kadar güzel olucakmış hava inşallah bozmaz bende rahat rahat taşınırım

Herkeze Günaydınnn kızlar.....[/FONT]
sy_sad_fille.gif

Malesef bu ayda olmadı kırmızlar bana sabah büyük bir şutla gooollüüüüü fırlattıı... her ay yerin dibine vuruyorumm çok çaresizim ....Biliyorum normal yolla olmayacak bu stresle bebem ....tüp bebe yapsanda bu strese tutmayacakk....bu stres bende varkenn hiçbişey tutmazz :(...
3d-triste-pleure.gif
3d-triste-pleure.gif

Küçücük bir ümitsin içimde benim sen ey dilek çeşmesi duyy beni dedim...gönlümdeki bu hasret bitsin istedim uzattım ellerimi seni diledim...Bir bilsen seni ne kadar yürekten sevdim..Gece gündüz demedim duaalrrr ettim uzattım ellerimi seni diledimmm...Ağladım göz yaşlarım döndü denizee.....ben derdimi kimselere söyleyemedimm.....Ağladım göz yaşlarım düştü ateşeee.....yinede bu ateşi söndüremedim....Gönlümm acılar çeker yanlız başına ...Yeter bu kadar yeter....Hayattan bezmiş gibi yaşıyorum yine...Güneşim batıkk doğmuyorr....Ağlıyorum gündüz gece...içimdeki şu yangını sormaz hiç kimse..İlaç olmaz hiçbir çare dermansız derde...Niyee bana gelmiyorsunnn bebeğim...Hiçmi sevmiyosun annesi..Yüreğimdeki yangına kimse çare bulamadı...ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı...Hüzünlerr kaldı bende ...hasretin kaldı bende..sızlayan yüreğimde sen kaldın bende...sensizlik kaldı bende ...bitmeyen özleminle....Dayanamazz yüreğim sensizliğine haykırıyorum sana bebeğim gel artık...Hiçbirşeyde gözün yok bebeğim sen yanımda ol yeter....
:delphin: :delphin: :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
czytajkb8.gif
27.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi
czytajkb8.gif

1 nevrosky
2 selen25
3 naren1981
4 Balsurat
5 canzi3445
6 zynp.ZEYNEP
7 BEYAZ MELEK
8 _f_a_d_i_k_
9 aymes
10 sevcangoksel
11 asi74
12 sema3455
13 yabangülüm.
14 bumuyani
15 ROAY
16 xvyz
17 MONA ROSA
18 açeyla
19 -badem-
20 vesta
21 gozdem
22 vavelya
23 bengüsu
24 minos
25 ^^sabirsiz^^
26 casper33
27 BTRKLC
28 smhsmh
29 rabiş
30 DıptısDıptıs
31 Angel..baby
32 ealsnas
33 gaye43
34 nisafidan
35 maksus_33
36 neser
37 rapunzell_82
38 Mrs. Sönmez
39 olymposss
40 asutay
41 esila@mısra
42 gülsu
43 birebira
44 fatıma zehra
45 umutlu99
46 duygu2008
47 belya
48 benssenb

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler kızlar. :lepi: kaydirigubbakcemile5 Şeniz
Mazeretsiz olarak gelmeyen arkadaşlar lülülülülülü Çok şeyler kaçırıyorsunuz çooooooook kaydirigubbakcemile3

sy_sad_fille.gif

Malesef bu ayda olmadı kırmızlar bana sabah büyük bir şutla gooollüüüüü fırlattıı... her ay yerin dibine vuruyorumm çok çaresizim ....Biliyorum normal yolla olmayacak bu stresle bebem ....tüp bebe tapsanda bu strese tutmayacakk....bu stres bende varkenn hiçbişey tutmazz :(...
3d-triste-pleure.gif
3d-triste-pleure.gif

Küçücük bir ümitsin içimde benim sen ey dilek çeşmesi duyy beni dedim...gönlümdeki bu hasret bitsin istedim uzattım ellerimi seni diledim...Bir bilsen seni ne kadar yürekten sevdim..Gece gündüz demedim duaalrrr ettim uzattım ellerimi seni diledimmm...Ağladım gözlerim döndü denizee.....ben derdimi kimselere söyleyemedimm.....Ağladım göz yaşların düştü ateşeee.....yinede bu ateşi söndüremedim....Gönlümm acılar çeker yanlız başına ...Yeter bu kadar yeter....Hayattan bezmiş gibi yaşıyorum yine...Güneşim batıkk doğmuyorr....Ağlıyorum gündüz gece...içimdeki şu yangını sormaz hiç kimse..İlaç olmaz hiçbir çare dermansız derde...Niyee bana gelmiyorsunnn bebeğim...Hiçmi sevmiyosun annesi..Yüreğimdeki yangına kimse çare bulamadı...ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı...Hüzünlerr kaldı bende ...hasretin kaldı bende..sızlayan yüreğimde sen kaldın bende...sensizlik kaldı bende ...bitmeyen özleminle....Dayanamazz yüreğim sensizliğine haykırıyorum sana bebeğim gel artık...Hiçbirşeyde gözün yok bebeğim sen yanımda ol yeter....

Canım yapma bunu ne olur üzme kendini bu kadar, ne diyceğimi bilmiyorum okadar güzel şeyler yazmışsınki ağlattın benisenağlama içim yanıyor, acı çekiyorum Allahım bu ne kadar dayanılmaz bişey.
Balımmmmmmmm canımsın yazdıklarının üzerine yazıcak hiçbir kelimem yok ama nolur kendini yıpratma, üzme kendinide bizide.
Ben çıkıyorum kıslar içim çok kötü oldu sonra görüşmek üzere balımmmmmmmmm:1hug: canımmm sen bizim için değerlisin unutma

gunaydin kizlar guzel bir gun gecirmemiz dilegiyle

Son düzenleyen: Moderatör:
sy_sad_fille.gif

Malesef bu ayda olmadı kırmızlar bana sabah büyük bir şutla gooollüüüüü fırlattıı... her ay yerin dibine vuruyorumm çok çaresizim ....Biliyorum normal yolla olmayacak bu stresle bebem ....tüp bebe tapsanda bu strese tutmayacakk....bu stres bende varkenn hiçbişey tutmazz :(...
3d-triste-pleure.gif
3d-triste-pleure.gif

Küçücük bir ümitsin içimde benim sen ey dilek çeşmesi duyy beni dedim...gönlümdeki bu hasret bitsin istedim uzattım ellerimi seni diledim...Bir bilsen seni ne kadar yürekten sevdim..Gece gündüz demedim duaalrrr ettim uzattım ellerimi seni diledimmm...Ağladım gözlerim döndü denizee.....ben derdimi kimselere söyleyemedimm.....Ağladım göz yaşların düştü ateşeee.....yinede bu ateşi söndüremedim....Gönlümm acılar çeker yanlız başına ...Yeter bu kadar yeter....Hayattan bezmiş gibi yaşıyorum yine...Güneşim batıkk doğmuyorr....Ağlıyorum gündüz gece...içimdeki şu yangını sormaz hiç kimse..İlaç olmaz hiçbir çare dermansız derde...Niyee bana gelmiyorsunnn bebeğim...Hiçmi sevmiyosun annesi..Yüreğimdeki yangına kimse çare bulamadı...ağladım sabaha kadar gözyaşımı silen olmadı...Hüzünlerr kaldı bende ...hasretin kaldı bende..sızlayan yüreğimde sen kaldın bende...sensizlik kaldı bende ...bitmeyen özleminle....Dayanamazz yüreğim sensizliğine haykırıyorum sana bebeğim gel artık...Hiçbirşeyde gözün yok bebeğim sen yanımda ol yeter....

balcim canim olsun nasil olsa bigun bebeisn gelecek ben inaniyorum kendini yipratma
evet zor oluyor ilk gunler atlatmak koca bir ay dusun dusun ama yok
ama sunuda unutmayalim esimiz yanimizda sagligimiz yerinde ve azosperm degiller
umutsuz olanlar ne yapsin buna sukredelim bence kendini yipratma canima.s.

Canımmmmmmmmmm.. hihoyyyt hihoyyyt Ne güzel haberlerle gelmişsin. Benim biraz geç haberim oldu. Aklım sendeydi. Çok şükür. :Saruboceq: Az kaldı.. Sabrın sonu selamet. Bu yolun sonu bebişlere çıkıyor. :teytey: Korktuğun gibi olmadı bak. Allahım yüzünüzü güldürecek inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :hooray: :dance:

tsk ederim canim insallah allahim selametle dondurur bu yoldan:CüvCüv:

nevrosky cım hatay 1977 bizim topiktemiydi isim benzerliği değilse erken hamilelik belirtilerinde ki topikte okudum hamileymiş.

Evettttt hatay 1977 bizim topikteydii ama adet tarihini bile belirtmemişşş hamilemiiii :) insann gelir haberrr verirrr topiğeeee udr bende bakayımmm o başlığa??

evet hamileymiş canım baktım bizim topikteki eşi varikosel ameliyatı olacakmış.

:mymeka:Haberrr vermedii bize:dilcikar::dilcikar:

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso :1rolleyes: Ben konuyu araştırıcam ve gerekeni yapıcam kızlar. merak etmeyin. yasakkelime Heyecanından unutmuştur. Listeye kaydolduktan sonra da fazla girmemişti. Belki de kaydolduğunu da unuttu. :uhm:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....................

herkeze günaydın arkadaşlar.kimseler yok.nerdesiniz kızlar herkez uyuyor mu yoksa.

HERŞEYE RAĞMEN MUTLU,HERŞEYE RAĞMEN UMUT DOLU,SÜRPRİZLERLE VE İYİ HABERLERLE DOLU BİR GÜNE BİRLİKTE BAŞLAMANIN VERDİĞİ GÜZELLİKLE
HERKEZE GÜNAYDIN,GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN...a.s.​

Günaydın kıslar çok güzel bi gün olmasını diliyorum inşallah bugün hamiş haberi alırız:Saruboceq:

günaydın kızlar,
iyi haberlerin, kutlamaların günü olsun inşallah Şeniz, bugünlerde ihtiyacımız var.
Hepinizi öptüm Şeniz

Hepinize günaydın bayanlar..... Gününüz güzel, neşeli, bol güneşli geçsin.... kaydirigubbakcemile3 İnşallah bugün yeni bir hamiş haberi alırız.............:CüvCüv:

herkese günaydın canlar a.s.:1hug:

hepinizi öpüyorum :asigim: kendinize iyi bakın canlar....

gunaydin kizlar guzel bir gun gecirmemiz dilegiyle

Canlarım hepinize günaydın. Gününüz güzel geçsin inşallah. a.s.

balim canim üzülme demek faydasiz ama inan ki üzülme...
Ben senden daha kötüydüm...bebekten başka bişey düşünemez haldeydimm artik topladim kendimi....
Lütfen sende üzülme güçlü ol adet oldun ama bak yeni bir aya umutla başlayacaksin...stres gittiği
nde bebek gelecek buna inandim ben...
çok zor değil bbebiş için stresten vazgeçeceğiz bitanem

günaydın arkadaşlar canım üzülme ..bende çok streyliyim tüp bebek merkezine gittik.doktor sayıyor tutması için şunlar gerekli stres diyince eşimede dedim hadi gidelim.bu bebiş tutmaz.çünkü ben kendimi daha hazır hissetmiyorum çok stresliyim.bende senin gibiyim tatlım.ama şunu düşün ben bunu düşünüyorum.eşim çok üzülüyor diyorum ki.bak bizim için hayırlısı buymuş.ya beni dogumda kaybetseydin ?demekki bizim için hayırlısı buymuş.hayırlı zamanda gelecek bekleyelim.yada bebişimiz dogup yaşamasaydı daha çok üzülürdük.benim annem anne oldugunda 18 yaşındaymış.dünya tatlısı ablam hiçbir rahatsızlıgı yokken 3 aylık bebekken ölmüş.o kadar tombişmişki görenler 6 aylık bebiş sanıyormuş.nazardan ölmüş.gece yatırmışlar sabah kalktıgında annem bakmış ölmüş.annemin haykırışları heryeri inletmiş.annem anlatmıyor ama komşu teyzeler anlatıyor annem o semtten hemen taşınmış.komşu teyzeler diyor kendini paralıyordu tutamıyorduk.Ben dua ediyorum rabbim böyle acı yaşatmasın.hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin hepimize ..ALLAHIM peygamberimizin s.a.v yüzü suyu hürmetine bize hayırlı evlatlar nasip etsin.

günaydın arkadaşlar canım üzülme ..bende çok streyliyim tüp bebek merkezine gittik.doktor sayıyor tutması için şunlar gerekli stres diyince eşimede dedim hadi gidelim.bu bebiş tutmaz.çünkü ben kendimi daha hazır hissetmiyorum çok stresliyim.bende senin gibiyim tatlım.ama şunu düşün ben bunu düşünüyorum.eşim çok üzülüyor diyorum ki.bak bizim için hayırlısı buymuş.ya beni dogumda kaybetseydin ?demekki bizim için hayırlısı buymuş.hayırlı zamanda gelecek bekleyelim.yada bebişimiz dogup yaşamasaydı daha çok üzülürdük.benim annem anne oldugunda 18 yaşındaymış.dünya tatlısı ablam hiçbir rahatsızlıgı yokken 3 aylık bebekken ölmüş.o kadar tombişmişki görenler 6 aylık bebiş sanıyormuş.nazardan ölmüş.gece yatırmışlar sabah kalktıgında annem bakmış ölmüş.annemin haykırışları heryeri inletmiş.annem anlatmıyor ama komşu teyzeler anlatıyor annem o semtten hemen taşınmış.komşu teyzeler diyor kendini paralıyordu tutamıyorduk.Ben dua ediyorum rabbim böyle acı yaşatmasın.hayırlı zamanda hayırlı bebişler versin hepimize ..ALLAHIM peygamberimizin s.a.v yüzü suyu hürmetine bize hayırlı evlatlar nasip etsin.

evet canim cok zor bir durum allah korusun benim annem 4 cocugu olmus dusunebiliyormusunuz birisi hele 2.5 yasinda bronsitten allahim hayirlisini versin ilk bebegini saglikla 10 yil sonra kucaklamis dogum yaparken olmus ikisi cok zor bi durum ya allahim korusun hayirlisiyla versin

sy_sad_fille.gif

3d-triste-pleure.gif
3d-triste-pleure.gif

:delphin:

senağlama senağlama Ne diyeceğimi bilemiyorum balımmmmm. Çünkü sana ne desem şu an kâr etmeyecek. Çok kötüsün. Belki bir iki güne , belki yarına , belki bir kaç saate düzelirsin. Ama şu an söylenen hiçbir şey seni teselli edemez. Üzüntünü derinden paylaştığımı bilmeni isterim. Çok üzüldüm bitanem. Keşke olsaydı. Keşke geliverseydi. Bu gözyaşları mutluluktan olsaydı. Çok dua ettim senin için. Ama bu ay da gelmedi meleğin. Allahım bu ay da göndermedi. Ama sual olmaz. Kısmetimizde yoksa ne yapabiliriz. Neyin üzerine fazla gidersen bu dünyada hep o ters tepmiştir zaten. Bu kadar üstüne gitmemeye çalış diyeceğim ama sende bu özlem varken nasıl olacak bilemiyorum. Seni çooooook seviyoruz , biliyorsun. Üzülmene dayanamıyorum. O güzel yüzünün hep gülmesini istiyorum sadece. Balsuratsın sen. Bal gibi olmalısın. Tadından yenmemelisin. :asigim: Şeniz

günaydın arkadaşlar hasta olan arkadaşlar bu ay hayatınızda yeni bir sayfa açın lütfen..

kızlar herkeze günaydın.bugün nasıl güneşli nasıl aydınlık bir gün...allaha şükürler olsun.ben bebeğime şükrederken kavuştum.ne olur bi de bunu deneyin.beynimde kitle çıkmıştı ve bu hamileliğime engeldi.östelik eşimin değerleri de berbattı.hem morfoloji hem sayı.biz birlikteyiz ve henüz sağız diye şükrettik her gün.biliyorum ne desem boş.aynı ruh halini ben de yaşadım çünkü ama ne olur biraz şükretmeyi deneyin.hiç bir şey olmasa psikolojik olarak rahatlatıyor insanı.kalbim sizinle kızlar...

Back